Flyttstädad lägenhet

Flyttstädning Kumla

50% prisreducering på arbetet via RUT

Goda recensioner på Google

Noggrann personal vid städningen

Garanti på flyttstädningen

Med oss är det tryggt och försäkrat

Begär Offert

Flyttstädning i toppklass i Kumla

Om du behöver hjälp med din flyttstädning i Kumla eller kanske på någon annan ort i närområdet hjälper vi dig gärna med den städningen.

Som nog de flesta vet är flyttstädning ett mycket tungt moment som ska göras i samband med en massa andra moment i samband med flytten. Under flera veckor har det förmodligen sorterats, packats och burits en mängd olika möbler och flyttkartonger. När flyttdagen sedan kommer och allt är utflyttat från den gamla bostaden är det ofta dags att ta tag i flyttstädningen. Problemet då är att energin ofta är slut efter allt tidigare slit.

Gör som allt fler gör, fråga oss om ett pris på din flyttstädning i Kumla, vi återkopplar med ett bra pris som du kan fundera på i lugn och ro.

Flyttstädning pris

När vi lämnar ett prisförslag på en flyttstädning i exempelvis Kumla är det oftast bostadsytan som inverkar mest på prissättningen.

Positivt för privatpersoner är att det går att använda sig av RUT-avdraget som reducerar kostnaden för arbetet med 50% vilket naturligtvis är mycket förmånligt. När vi överlämnar en offert framkommer avdraget på ett tydligt sätt i offerten så att det inte blir några missförstånd om vad som gäller.

Hjärtligt välkommen att kontakta oss om det finns någon fundering på flyttstädning, andra städtjänster, hjälp med flytten, om ett prisförslag önskas eller något annat.

Vi hjälper gärna till!

Som seriös firma i Kumla kan vi det här med flyttstädning!

Så gör ett bra val, anlita oss för flyttstädningen!
Blir städningen inte godkänd åtgärdar vi – kvalitetsgaranti.
Om något inträffar ersätter vi eller vårt försäkringsbolag.

Flyttstädad köksdel

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttstädning Kumla

Vi hjälper gärna dig som är privatperson med flyttstädningen till ett bra pris och till en bra kvalitet som gör att städningen blir godkänd.

Privatpersoner kan använda det förmånliga RUT-avdraget vilket gör att arbetskostnaden reduceras med 50%, det kan inte företag använda sig av.

Finns det några andra tjänster som kan vara intressanta i samband med flytten så hjälper vi gärna till med det också.

Fråga oss gärna om ett pris för din flyttstädning i Kumla så återkommer vi med ett fördelaktigt pris – välkommen!

RUT-avdraget är ett fördelaktigt avdrag som kan användas vid exempelvis en flyttstädning i Kumla. Avdraget reducerar kostnaden för arbetet med 50% och det handläggs hos Skatteverket.

I begreppet hushållsnära tjänster som berättigar till samma avdrag ingår exempelvis hjälp med flytten, övriga städtjänster med mera. Detta vet säkerligen de flesta idag.

Viktigt är att det måste finnas en inkomst att koppla ihop avdraget med annars finns det inget att dra av emot.

Det är också bra att hålla koll på tidigare avdrag under innevarande år så att det finns ytterligare avdragsmöjligheter när flyttstädningen ska utföras.

Det brukar dock sällan vara något problem då maximalt avdrag under året är 75000 kr per person eller 150000 kr om det finns två personer under samma tak.

Prisreduceringen blir förhållandevis stor då arbetskostnaden vid en flyttstädning är den största delen av priset.

Vi som utförare handlägger avdraget tillsammans med Skatteverket enligt det regelverk som finns. Varje person som nyttjar avdraget måste dock se till att det finns med i deklarationen.

Välkommen att kontakta oss om det finns frågor på RUT eller hur det fungerar ihop med vissa tjänster. Vi hjälper till så gott vi kan.

Vi hjälper även företag, kommuner och andra som har ett behov av exempelvis flyttstädning i Kumla.

Viktigt att tänka på är att RUT-avdraget enbart riktar sig till privatpersoner, företag kan inte nytta avdraget.

Kontakta oss gärna om det finns ett behov av flyttstädning och om en offert önskas. När vi tar hand om flyttstädningen blir det bra kvalitet till ett rimligt pris.

Om det finns ett behov av andra tjänster, exempelvis vid en flytt, så fråga oss gärna om det också.

Alla som någon gång flyttstädat vet att det är ansträngande och kräver en stor portion energi.

Det är många olika moment som ska arbetas igenom innan allt är klart och städningen kan godkännas.

Några exempel är att fönster ska putsas, element ska rengöras, golv ska torkas, lådor och skåp ska torkas ur, badrummet och köket ska städas och så vidare.

Alla dessa moment och mer därtill måste noggrant gås igenom, det går inte att slarva om det ska bli godkänt.

Vanligen tar vi hand om hela flyttstädningen. Men som en flexibel firma hjälper vi till med det som önskas naturligtvis.

Välkommen att fråga oss om ett pris angående din flyttstädning här i Kumla. Vi återkopplar med ett förmånligt prisförslag inom kort, oftast samma dag.

Via följande länk går det att läsa lite mer om vilka detaljer som ingår i en full flyttstädning.

Checklista – vad ingår vid flyttstädningen