Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Gävle

Trygg och etablerad flyttfirma.

RUT ger 50% avdrag på arbetet.

Allt inom flytt och transport.

Fina recensioner.

Prisförslag
Kubikräknare

Flyttfirma i Gävle seriös flytthjälp med kvalitet

Som etablerad flyttfirma i Gävle hjälper vi dig med din flytt, transport eller om det önskas exempelvis bärhjälp. Om behov finns utanför Gävle kommun hjälper vi till även där då vi regelbundet kör över hela landet.

Vi har inga begränsningar utan vi kan hjälpa till med alla olika former av flyttningar, stora som små.

Lastning av flyttlådor på flyttbil

Naturligtvis har vi alla de papper och dokument som krävs för en seriös verksamhet inom flyttbranschen i Gävle som exempelvis trafiktillstånd och nödvändiga försäkringar om något skulle inträffa.

RUT-avdraget kan användas av privatpersoner men inte av företag. Avdraget reducerar kostnaden för själva arbetet vid en flytt med 50% vilket blir en betydande prisreducering. Avdraget handlägger vi tillsammans med Skatteverket så det behöver du inte fundera så mycket på.

Om det finns några funderingar på vad vår flyttfirma kan hjälpa dig med är det bara att kontakta oss, välkommen!

Gratis offert/prisförslag med fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttfirma Gävle

Då vi är en etablerad flyttfirma i Gävle med bred och lång erfarenhet kan vi hjälpa till med alla olika typer av flyttjänster eller transporttjänster, men även andra närliggande tjänster.

Vid en stor flytt kan ett upplägg se ut ungefär så här som följer:

Vi kan i god tid hjälpa till att demontera ner hyllor, lampor, stora och otympliga möbler och så vidare. Vi packar ner allt i flyttkartonger som kan packas där, det blir då mycket lättare att hantera allt under själva flytten.

Det är viktigt att inte packa flyttlådorna för tungt utan varva lättare saker med tyngre saker. Då blir det lättare att bära lådorna under flytten.

Om något ska kasseras kan vi exempelvis forsla bort det till Gävle kommuns återvinningscentral. Vi kan även köra bort vissa saker till någon vän, släkting, second hand eller någon annanstans om det är önskvärt.

När vi nu har gjort allt enklare att hantera kan vi bära fram allt till vår flyttbil för att där packa in allt på ett professionellt och bra sätt. Det är viktigt att det flyttpackas på ett riktigt sätt så att lasten ligger stadigt på flyttbilen när vi ska köra den.

Allt som vi packar in på bilen täcker vi in med filtar, täcken, skyddsplaster med mera hjälpmedel.

När allt är inpackat på flyttbilen och det är tomt på den gamla adressen kan vi hjälpa till med rengöringen om det önskas.

Väl framme på den nya adressen lastar vi försiktigt av det som finns på flyttbilen och bär in allt. Vår flyttpersonal kan där hjälpa till att montera upp allt så att det bara är att flytta in i en färdig bostad eller lokal.

Vid en mindre flytt kanske det enbart handlar om att vi ska bära och transportera det som är krångligt, otympligt och tungt att hantera.

Ett annat exempel kan vara att vi enbart flyttar ett kassaskåp eller kanske ett piano.

Vår flyttfirma i Gävle hjälper till med det som önskas av oss. Välkommen!

RUT-avdraget har en stor betydelse för flyttbranschen men även för andra branscher som håller på med hushållsnära tjänster.

De flesta känner säkerligen till avdraget då det funnits ganska många år nu.

Det viktigaste att veta är att arbetskostnaden vid exempelvis en flytt i Gävle reduceras med 50% tack vare avdraget.

För att kunna använda sig av avdraget vid en flytt måste det finns en inkomst att ställa avdraget emot, annars finns det inget att dra av emot.

Det är den som utför flyttjänsten som administrerar avdraget tillsammans med Skatteverket.

Det finns gott om utrymme när det gäller hur mycket som kan nyttas per år. Så mycket som 75000 kr kan dras av per år och person och finns det två personer i samma hushåll gäller 150000 kr.

Detta kan då fördelas ut på olika hushållsnära tjänster om det skulle vara aktuellt att nyttja så mycket av avdraget.

Det kan vara klokt att hålla lite koll på tidigare avdrag under året med då avdragsmöjligheten är så pass stor är detta sällan något problem.

Avdraget framgår tydligt i vår prissättning så att risken för missförstånd minimeras.

Kontakta oss gärna om det finns funderingar på RUT-avdraget exempelvis vid en flytt. Vi hjälper gärna till att besvara frågor.

Hjärtligt välkommen till din flyttfirma i Gävle – seriös flytthjälp!

Vi anpassar oss till våra kunders önskemål och budget när det handlar om exempelvis en flytt i Gävle.

En flytt består ju av flera olika delmoment vilket är beskrivet tidigare på denna sida.

Det betyder att vi kan ta hand om en flytts alla olika delmoment eller så hjälper vi enbart till med vissa moment som önskas hjälp med.

När vi beräknar ett pris för en flytt baseras priset på det som önskas. Naturligtvis kan vi justera en offert genom att lägga till moment eller ta bort moment så att det passar den budget eller de önskemål om hjälp som finns för flytten.

En populär budgetvariant som en del använder sig av är att de hyr en av våra flyttbilar med chaufför. Det betyder då att chauffören packar in allt på flyttbilen och ni bär fram allt, kanske tillsammans med vänner och släktingar.

En ytterligare anpassning kan vara att vi hjälper till när det passar er bäst tidsmässigt. Om det är tajt med tid eller så kan vi hjälpa till med flytten under kvällstid, helger eller kanske röda dagar om det krävs för att flytten ska fungera på ett bra sätt.

Tillsammans kan vi säkert diskutera oss fram till ett optimalt upplägg för er flytt här i Gävle.

Det är för vår flyttfirma i Gävle mycket viktigt att alla våra kunder är nöjda med vår insats oavsett om det handlar om en flyttning eller någon annan av våra tjänster.

Kanske kan vi bli rekommenderade vidare till någon kollega, vän eller släkting som snart ska flytta. Det skulle naturligtvis göra oss mycket tacksamma.

Även om vi som flyttfirma har alla dokument i ordning som försäkringar och trafiktillstånd plus att vi sköter våra flyttuppdrag på bästa sätt kan ju trots allt missöden ibland inträffa. Det händer dock sällan, men om det skulle hända vid exempelvis en flytt har vi täckning via vår företagsförsäkring.

Men som vi skrev i tidigare stycke är vi mycket noga med inpackningen på flyttbilen, plus att vi använder skyddsmaterial och att vi därefter kör flyttbilen på ett försiktigt sätt.

Grunden för att kunna driva en verksamhet inom flytt och transport är med andra ord kvalitet, service och återkommande kunder. Om alla är nöjda och glada efter exempelvis en flytt blir ju allt så mycket trevligare för alla inblandade.

Vår flyttfirma tar hand om bohag eller inventarier på bästa sätt vid en flytt i Gävle.

Flyttbil utanför bostad

Priset för en flytt påverkas av olika faktorer

Flyttfirma Gävle pris

Olika faktorer påverkar priset för en flytt i exempelvis Gävle. Hur stor är bostaden eller lokalen som ska flyttas ur? Är den 30 m2 eller är den kanske 150 m2? En större bostad eller lokal betyder ju betydligt mer flyttkartonger och möbler/inventarier än en liten.

Andra faktorer som har inverkan på priset för en flytt är om transportsträckan är lång, om det finns hiss eller om det är många trappor att bära i och så vidare.

Beskriv gärna uppdraget så noga som det går så blir det enklare att lämna ett pris som är rätt. Om detta känns krångligt eller besvärligt så hjälper vi till, det är bara att kontakta oss i så fall.

Få prisförslag

Transporter

Företagsflytt i Gävle

Företagstjänster

Vår flyttfirma i Gävle hjälper även företag, kommunen och alla andra som har behov av flytthjälp, transporter eller andra närliggande tjänster. Vi är flexibla och kan hjälpa till kvällar, helger samt röda dagar om det underlättar för er verksamhet.

Vi kan även hjälpa till att bära något om det skulle vara aktuellt. Ytterligare exempel på det vi kan hjälpa till med kan vara en flytt av en av kommunens skolor, en butiksflytt, en kontorsflytt och så vidare. Vi är intresserade av både enstaka insatser men även mer långvariga samarbeten. Kontakta oss gärna.

Företagsflytt

Vi är proffs på det här med flytt

En smidig och serviceinriktad flyttfirma i Gävle

Ett par av våra ledord är, serviceinriktade och flexibla, det lovar vi våra kunder!

Utbildade

Vår flyttpersonal erbjuder ett stort engagemang och de har den kunskap och den utbildning som krävs för yrket.

Försäkringar

Som seriös flyttfirma i Gävle har vi de försäkringar och de tillstånd som krävs för att driva en seriös flyttverksamhet.

Rutavdrag

RUT-avdraget administrerar vi i samarbete med Skatteverket. Det betyder 50% avdrag på arbetskostnaden vid exempelvis en flytt! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder nöjd kundgaranti och ser till att du är helt nöjd till 100%.