Städhjälp

Flyttstädning Örebro

Dags för flyttstädning? Vi lämnar fasta prisförslag med 10 dagars städgaranti för flyttstädningar i Örebro med omnejd.

Få ett gratis prisförslag!

50% RUT-avdrag

Goda kundomdömen

Försäkrade

10 dagars städgaranti

Offert flyttstädning

Vad kostar flyttstädning i Örebro?

Kostnaden för en flyttstädning i Örebro skiljer sig åt mellan olika städfirmor men också beroende på hur boendet ser ut, det vill säga hur stor bostad det gäller och lite andra faktorer som kan påverka prisbilden.

Vi kan oftast lämna ett fast prisförslag baserat på själva bostadsytan.

Kontakta oss på valfritt sätt och få ett gratis prisförslag du med!

10 dagars flyttstädgaranti

Räkna med ett resultat helt i linje med vad du förväntar dig, det vill säga att flyttstädningen blir godkänd till det prisförslag du har gått med på.

För att göra det extra tryggt så ger vi dig som beställare 10 dagars städgaranti vilket betyder att om städningen fallerar på en eller flera punkter så kommer vi kostnadsfritt tillbaka och kompletteringsstädar tills flyttstädningen blir 100% godkänd.

Billig & bra flyttstädning i Örebro

Fokusera på din nya bostad och lämna över den tidsslukande och tunga flyttstädningen åt oss. Med oss blir det bra, till en låg kostnad!

Flyttstäd i Örebro

Flytt & Städ Västmanland AB

Billig, effektiv och trygg flyttstädning i Örebro

Vi ser naturligtvis till så att flyttstädningen blir godkänd men om det av någon anledning inte blir godkänt efter en första städning så kommer vi självklart ut och städar igen.

Vi lämnar hela 10 dagars städgaranti som gör att vi under denna tid kommer ut och kompletterar städningen vid behov för att den skall bli godkänd.

För er trygghet är vi även försäkrade så att om en olycka inträffar som drar med sig skador på din bostad så täcker vår försäkring detta.

Du som privatperson kan med fördel nyttja dagens rutavdrag som möjliggör ett avdrag på hela 50% av arbetskostnaden.

Vi sköter ansökan via Skatteverket i samband med att du anlitar oss. Det är med andra ord inga jobbiga blanketter eller annat du som kund behöver fundera över.

I en flyttstädning så ingår allt som normalt krävs för att en flyttstädning skall bli godkänd. Sanering ingår ej, utan kräver större åtgärder. Om du har mögelskador eller något annat som du är tveksam till om det ingår i en flyttstädning så är du varmt välkommen att kontakta oss med frågor eller funderingar.

Läs nedan om vad som normalt ingår vid en flyttstädning.

Vad ingår

Det skall vara enkelt att anlita en proffsig och prisvärd städfirma som utför en klockren flyttstädning. Hos oss får du alltid ett gratis kostnadsförslag.

Kontakta oss över telefon, e-post eller genom att fylla i ett formulär på vår hemsida.

Varmt välkommen till vår städfirma i Örebro – vi är proffs på flyttstädningar.