Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Askersund

Flytthjälp till god kvalitet!

Alla förekommande flyttjänster.

50% RUT på arbetskostnaden.

Varmt välkommen till din flyttfirma i Askersund!

Prisförslag
Kubikräknare

Flyttfirma i Askersund som erbjuder ypperlig flytthjälp

Vi hjälper dig med flytten i Askersund, i närområdet eller om det handlar om en långflytt.

Som seriös flyttfirma erbjuder vi alla förekommande flyttjänster till bra service och ett bra pris.

Lastning av flyttlådor på flyttbil

RUT-avdraget via Skatteverket reducerar arbetskostnaden med 50% vilket gäller för flytthjälp och andra hushållsnära tjänster.

Naturligtvis har vi försäkringar, trafiktillstånd samt andra nödvändiga dokument som krävs för att driva en seriös flyttfirma.

Kontakta oss gärna om det finns någon fundering på flytthjälp, transporter eller andra flyttjänster samt om ett prisförslag önskas.

Gratis offert/prisförslag med fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttfirma Askersund

Vi kan som flyttfirma i Askersund erbjuda alla typer av flyttjänster om så önskas.

Exempel på det finns att läsa här på vår hemsida.

En stor flytt kan betyda att vi hjälper till med flyttpackningen så att allt kommer ner i flyttlådor som kan placeras där. Vi demonterar och plockar ner gardiner, tavlor, hyllor och så vidare. Möbler som är otympliga skruvar vi isär om det är möjligt och så vidare.

Om hjälp önskas med att köra bort något som kanske inte ska med till den nya adressen så går det bra. Vi kan då exempelvis transportera bort vissa saker till någon släkting, till auktionsverk eller kanske till second hand.

När allt sedan är klart bär vi in allt på vår flyttbil och packar in på ett bra sätt.

När vi kommer fram till den nya bostadsadressen kan vi hjälpa till att packa upp, placera bohaget där det ska stå och så vidare.

Rengöringen av den gamla bostaden eller det gamla kontoret kan vi hjälpa till med om det är önskvärt.

Via Skatteverket går det att få en prisreducering tack vare RUT-avdraget. Det betyder då att arbetskostnaden halveras om det finns en inkomst av tjänst att hänföra avdraget till.

Under ett år kan en privatperson dra av så mycket som 75000 kr och om det finns två personer i hushållet betyder det då följaktligen 150000 kr.

Det brukar sällan vara något problem att använda avdraget men det kan vara bra att hålla koll på om avdraget använts i stor omfattning den senaste tiden.

Kontakta oss gärna om det finns frågor eller funderingar på RUT-avdraget så hjälper vi till.

I våra offerter framkommer avdraget tydligt.

Vid en flytt finns det flera olika typer av upplägg. Vi hjälper gärna till så att du får ett upplägg som passar din budget och dina önskemål.

Vi kan hjälpa till att enbart flytta vissa saker eller möbler som är tunga eller svårhanterliga. Vi kan också hjälpa till med alla de olika moment som flytten består av.

Ett bra budgetalternativ är att vi kommer med vår flyttbil och chaufför. Det fungerar bra om det finns vänner och släktingar som kan hjälpa till att bära så att chauffören kan packa in allt på flyttbilen.

Om det krävs för flyttens genomförande så kan vi även hjälpa till på kvällstid eller helger.

Kontakta oss gärna så kan vi säkert komma fram till ett upplägg som passar.

Nöjda kunder är viktigt för oss, allt blir så mycket trevligare då.

Det betyder att vi är noga med att vi har en service och en kvalitet på toppnivå.

För att det ska bli fallet är det viktigt att vi hanterar bohag och inventarier på ett bra, försiktigt och säkert sätt.

Till vår hjälp har vi då olika hjälpmedel som skyddsplaster, filtar, täcken och så vidare så att allt blir bra packat på flyttbilen.

Under transporten kör vi flyttbilen på ett försiktigt och säkert sätt så att vi ytterligare skyddar det som vi hanterar.

Även om vi alltid är noggranna och försiktiga kan ju trots allt en olycka inträffa. Vid dessa sällsynta fall har vi vår försäkring som träder in och ersätter ett sådant missöde fullt ut.

Som flyttfirma i Askersund erbjuder vi en trygg och säker flytt.

Flyttbil utanför bostad

Olika faktorer påverkar en flyttoffert

Flyttfirma Askersund pris

När vi lämnar ett prisförslag eller en flyttoffert finns det flera faktorer som påverkar ett pris.

Hur långt bort ligger den bostad vi ska köra bohaget till. Hur mycket bohag inklusive flyttkartonger är det att hantera och bära, finns det hiss eller krävs det att vi bär i trappor, är det enkelt att komma fram till entréerna, ligger bostäderna i markplan och så vidare.

Om det går så uppskattar vi att vi får en tydlig beskrivning av uppdraget, men om det känns krångligt så hjälper vi till naturligtvis.

Få prisförslag

Transporter

Företagsflytt i Askersund

Företagstjänster

Om företag, kommunen eller andra beställare önskar flytthjälp är vi naturligtvis intresserade av att hjälpa till med det. Vi kan även hjälpa till med olika transporter vid enstaka tillfällen eller ett regelbundet upplägg. Vi kan hjälpa till att flytta ett kontor eller en butik med mera tjänster.

Vi är öppna för alla typer av flyttuppdrag eller transporter. Om det behövs kan vi även hjälpa till kvällar och helger för att motverka störningar i er verksamhet. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi till!

Företagsflytt

Vi är proffs på det här med flytt

En smidig och serviceinriktad flyttfirma i Askersund

Ett par av våra ledord är, serviceinriktade och flexibla, det lovar vi våra kunder!

Utbildade

Vår flyttpersonal erbjuder ett stort engagemang och de har den kunskap och den utbildning som krävs för yrket.

Försäkringar

Som seriös flyttfirma i Askersund har vi de försäkringar och de tillstånd som krävs för att driva en seriös flyttverksamhet.

Rutavdrag

RUT-avdraget administrerar vi i samarbete med Skatteverket. Det betyder 50% avdrag på arbetskostnaden vid exempelvis en flytt! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder nöjd kundgaranti och ser till att du är helt nöjd till 100%.