Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Hallstahammar

Specialister på flytthjälp!

Gratis offert med 50% RUT.

Allt inom flytt.

Prisförslag
Kubikräknare

Bra priser med trygghet

Om flytthjälp eller hjälp med transport önskas i Hallstahammar hjälper vi gärna till, bra service och kvalitetsgaranti utlovas.

Som seriös flyttfirma har vi trafiktillstånd, erforderliga försäkringar samt andra dokument i ordning för att kunna driva flyttverksamhet.

Lastning av flyttlådor på flyttbil

Om vi anlitas kan ni räkna med att vi har bra priser då vi har vårt kontor alldeles i närheten av Hallstahammar. Transportkostnaderna och våra offerter blir då naturligtvis lägre. Med RUT-avdraget blir det mycket prisvärt då arbetskostnaden reduceras med 50% via Skatteverket.

Hjärtligt välkommen till oss om ett prisförslag önskas eller kanske bara en fråga om exempelvis flytthjälp.

Gratis offerter med fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Flytt & Städ Västmanland AB
Snevringevägen 53C
734 34 Hallstahammar

Idag är RUT-avdraget mycket förmånligt då 50% av arbetskostnaden vid flytt reduceras. Detsamma gäller en mängd andra hushållsnära tjänster.

Vi sköter om kontakten med Skatteverket och administrerar avdraget.

Max avdrag för RUT totalt sett är 75000 kr per person och år. Två personer i hushållet betyder då 150000 kr vilket kan fördelas på olika tjänster varav flytt är en av dem.

Välkommen att höra av dig om det finns någon fundering på RUT-avdraget vid exempelvis en flytt i Hallstahammars kommun.

Flytthjälp är en av våra vanligaste tjänster i Hallstahammar men naturligtvis hjälper vi till med en hel del andra tjänster vilket går att läsa om här på hemsidan.

Exempel på det kan då vara företagsflytt, kontorsflytt, pianoflytt och så vidare.

Kvalitet och nöjda kunder är för oss mycket viktigt. Det är själva fundamentet för vår verksamhet här i Hallstahammar och på andra orter.

Vi är därför noga med att sköta våra flyttuppdrag på bästa sätt. Även våra priser ska vara konkurrenskraftiga jämför med andra flyttfirmor.

Hög kvalitet och hög service är våra ledord.

Naturligtvis har vi alla dokument som tillstånd och försäkringar som krävs för att kunna driva flyttverksamhet.

Vid en flytt kan vi i Hallstahammar vara behjälpliga på olika sätt. Exempel på det kan vara att vi tar hand om hela flytten från början till slut inklusive flyttpackning.

Ett annat exempel kan vara att vi enbart hjälper till med det som är besvärligt eller krångligt att hantera under flytten.

Flyttbil utanför bostad

Vad kan en flytt kosta?

Flyttfirma Hallstahammar pris

Det är mycket som spelar in när det gäller en prissättning av en flytt i Hallstahammar. Hur stor är bostaden och därmed bohaget som ska flyttas? Är den välmöblerad eller sparsamt möblerat? Hur lång är transportsträckan från A till B. Finns det hiss?

Dessa är några av de frågeställningar som tas hänsyn till vid en prissättning. Om det handlar om en flytt här i närområdet så är det lastning på flyttbilen och därefter lossningen på den nya adressen som är den större delen av kostnaden. Detta reduceras dock med 50% via RUT-avdraget.

Kontakta oss gärna om ett prisförslag önskas så återkommer vi inom kort med ett förslag, oftast samma dag. Det går bra att fylla i ett offertformulär för flytt här på hemsidan, mejla eller ringa oss.

Få prisförslag

Transporter

Företagsflytt i Hallstahammar

Företagstjänster

Naturligtvis erbjuder vi våra tjänster år företag samt offentliga aktörer som kommuner. Det kan då exempelvis handla om flytt, transporter eller att bära, vi är öppna för alla förfrågningar.

Vår flyttfirma är alltid flexibel och vi ställer gärna upp när det passar er bäst om det så är utanför ordinarie arbetstid som kvällar, helger eller kanske till och med röda dagar. Vi vet att det är viktigt att undvika störningar i er verksamhet.

Välkommen till oss på Flytt & Städ Västmanland AB i Hallstahammar.

Företagsflytt

Vi är proffs på det här med flytt

En smidig flyttfirma i Hallstahammar

Ett par av våra ledord är, serviceinriktade och flexibla, det lovar vi våra kunder!

Utbildade

Vår flyttpersonal i Hallstahammar erbjuder ett stort engagemang och de har den kunskap och den utbildning som krävs för yrket.

Försäkringar

Som seriös flyttaktör i Hallstahammar har vi de försäkringar och de tillstånd som krävs för att driva en seriös flyttverksamhet.

Rutavdrag

RUT-avdraget administrerar vi i samarbete med Skatteverket. Det betyder 50% avdrag på arbetskostnaden vid exempelvis en flytt! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder nöjd kundgaranti och ser till att du är helt nöjd till 100%.