Tjej som städar

Städfirma Västerås

Seriös och noggrann städning

Fina kundbetyg

RUT medger 50% på arbetet

Städning med garanti

Försäkrat och tryggt

Begär Offert

Seriös och noggrann städning i Västerås

Låt vår städfirma här i Västerås underlätta för er genom att vi hjälper till med städningen. Vi är öppna för alla olika typer av upplägg där vi exempelvis kan komma och städa varje vecka, varje månad eller enbart när behov finns – vi är flexibla.

Som städfirma i Västerås erbjuder vi alla olika förekommande städtjänster som hemstädning, kontorsstädning och annan företagsstädning, byggstädning, bodstädning, trappstädning med mera städtjänster. Om det finns någon fundering på det här med städning är det bara att kontakta oss så kan vi säkert komma fram till ett upplägg som passar.

Det går bra att kontakta oss på olika sätt som via telefon, mejl, kontaktformulär här på hemsidan eller chatt. Som städfirma i Västerås sparar vi in tid åt er som kan läggas på annat som är nödvändigt för att få vardagen att flyta på.

Hur mycket kan städning i Västerås kosta?

Kostnaden för en städning i Västerås beror naturligtvis på hur mycket som ska städas, hur det ser ut och om det är lättstädat. Att städa ett färdigt bygge går naturligtvis snabbare att städa per m2 än en möblerad bostad.

Det bästa är att beskriva städuppdraget så väl som möjligt för att kunna lämna ett fast pris, om det nu önskas. Ett annat alternativ är att vi kommer till er för att städa exempelvis fyra timmar med timpris och då städar vi det som önskas. Vid nästa tillfälle kan vi fokusera på samma städning eller något annat som är viktigare att städa just då. Tillsammans kan vi säkert komma fram till det som fungerar bäst.

Viktigt att tänka på är att privatpersoner kan använda sig av det fina RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med 50% efter godkänt avdrag.

Varmt välkommen att kontakta vår städfirma i Västerås!

Vi värnar om vår miljö

När vi arbetar med städning tänker vi på miljön och använder godkända städmaterial och utrustning så att vi skyddar oss alla.
Värna om miljön illustration
Välkommen till en noggrann och seriös städfirma
Flytt & Städ Västmanland AB
Hejargränd 6
721 33 Västerås
Städfirma Västerås

Kvalitet på städningen är viktigt för vår städfirma då vi är mycket noga med att alla våra kunder ska vara nöjda med vår insats när vi tar hand om städningen.

Som seriös städfirma i Västerås arbetar vi långsiktigt och naturligtvis är vi beroende av våra kunder. Nöjda kunder kommer ju ofta tillbaka. Samtidigt kanske vi blir rekommenderade till andra i bekantskapskretsen, om vi har gjort en bra städning, det skulle vi naturligtvis bli mycket glada för.

Nöjda kunder är ju förutsättningen för att långsiktigt kunna driva en städverksamhet.

Då vi är ute på våra olika städuppdrag följer vi alltid anvisningar när det gäller olika städmaterial, rengöringsmedel och metoder så att kvaliteten blir den absolut bästa under städningen.

De regler som finns på arbetsmarknaden följer vi också på bästa sätt.

För allas trygghet har vår städfirma de försäkringar som krävs om något oförutsett skulle inträffa, för er och vår trygghet.

Skulle vi missa något när vi städar har vi kvalitetsgaranti på våra städuppdrag. I så fall kommer vi tillbaka och åtgärdar städningen.

Företagsstädning är en av alla våra städtjänster i Västerås kommun där vi kan hjälpa till att städa allt som exempelvis kontor, butiker, byggen, trappor och så vidare. Med andra ord så hjälper vi till med allt som önskas inom företagsstädning i Västerås till hög kvalitet och service.

Som städfirma kan vi även hjälpa kommuner samt alla andra som har ett behov av att få någonting städat.

Exempel på upplägg kan vara att vi varje vecka utför regelbunden underhållsstädning av ett kontor enligt ett i förväg bestämt städschema. Vid vissa tidpunkter under året kan vi exempelvis lägga till fönsterputsning och städning av vissa delar som inte behöver städas lika ofta som det som ingår i den regelbundna veckostädningen.

Åt ett fastighetsbolag kan vår städfirma sköta om trappstädning och städning av gemensamma utrymmen som källarkorridorer, städning av tvättstuga, städning av torkrum och så vidare om det skulle vara aktuellt. Om behov finns kan vi även hjälpa till med städning i samband med utflyttning och inflyttning.

Byggföretag kan vi hjälpa under byggtiden av ett bygge genom att vi grovstädar när vissa moment är klara och andra moment ska startas. Exempelvis kan vi grovstäda och därefter dammsuga innan en mattläggare ska lägga mattor.

När det är dags för inflyttning och besiktning av ett bygge kan vi hjälpa till med fönsterputsning, grovstädning om det är aktuellt, och övrig slutstädning.

Åt Västerås kommun kan vi hjälpa till med städning av kommunens olika lokaler som skolor, daghem, förskolor och andra lokaler som behöver regelbunden städning.

Som städfirma är vi öppna för alla olika typer av städuppdrag så kontakta oss gärna för en diskussion angående era städbehov. Det finns inga krav på att det måste handla om långvariga avtal utan vi är flexibla och kan ställa upp med kort varsel när tillfälliga insatser önskas.

Välkommen till en seriös städfirma i Västerås som erbjuder bra kvalitet och städservice.

Vid städning åt privatpersoner underlättar det mycket att RUT-avdraget finns som reducerar kostnaden för själva arbetet med så mycket som 50% vilket naturligtvis är mycket förmånligt. Detta kan inte företag användas sig av vid städning, dock har företag rätt att dra av momsen istället.

Olika personer har säkerligen olika behov och olika syn på vad som är viktigt, jobbigt att städa och så vidare.

En del personer tycker det är mycket jobbigt att putsa fönster medans andra tycker det är jobbigt att städa ugnen och köket och vill ha hjälp med det regelbundet. Andra kanske önskar hjälp med dammtorkningen och dammsugningen. Alla är olika och vår städfirma hjälper naturligtvis till med det som önskas.

Om så önskas kan vi göra upp ett städschema där vi exempelvis kommer varje vecka eller varannan vecka för vanlig veckostädning. Vår städfirma i Västerås utför då den städning som önskas, vilket kan variera från vecka till vecka.

Någon eller några gånger per år kanske vi hjälper till att putsa fönstren och utför storstädning av bostaden. Naturligtvis går det också bra att kontakta oss vid behov utan något städschema.

För allas vår trygghet har vi naturligtvis företagsförsäkring som täcker om det skulle hända något när vi är ute på en städning.

Vi har även garanti på städningen vilket betyder att vi åtgärdar om vi missat att utföra någon del av städningen.

Hjärtligt välkommen till en seriös och noggrann städfirma i Västerås.

RUT-avdraget är ett förmånligt avdrag som privatpersoner, inte företag, kan använda för att reducera arbetskostnaden vid olika hushållsnära tjänster. Städning är ett exempel på dessa tjänster.

De flesta känner nog till avdraget som administreras av Skatteverket tillsammans med den som utför själva tjänsten. Avdraget medger att arbetskostnaden, vid exempelvis en städning i Västerås, reduceras med 50% efter godkänt RUT-avdrag.

Det brukar sällan vara något problem att använda avdraget, det som krävs är att det finns en inkomst att ställa avdraget emot under innevarande år. Det måste alltså finnas något att dra av emot.

Avdraget kan användas många gånger under samma år för olika tjänster och max avdrag som en privatperson kan göra är 75000 kr under ett år. Finns det då två personer folkbokförda på samma adress går det att dra av så mycket som 150000 kr.

Finns det frågor på avdraget hjälper vi gärna till att reda ut dessa funderingar.

Välkommen att kontakta vår städfirma i Västerås så hjälper vi till!