Kontorsflytt

Hyra flyttbil med chaufför

Ett bra alternativ till en stor flytt med en flyttfirma är att anlita oss genom att hyra en av våra flyttbilar med chaufför.

För den som har gott om vänner, familj eller släktingar som kan hjälpa till är detta sätt ett bra budgetalternativ. Det betyder då att ni bär och vår personal på plats stuvar in allt på lastbilen på ett bra sätt. Han ser då till att allt stuvas in så att skador undviks vid hanteringen. Vår personal är alltid hjälpsam och serviceinriktad.

Vi är flexibla och kan ställa upp exempelvis kvällstid eller helger om det passar er bäst med tanke på de som hjälper till.

Vår firma är väl försäkrad om något oförutsett skulle inträffa vilket är en trygghet för alla parter. Vidare har vi som alla andra seriösa firmor yrkestrafiktillstånd och andra nödvändiga dokument för en seriös verksamhet inom flytt.

Några exempel på orter i vårt närområde där vi erbjuder denna tjänst är följande orter. Hyra flyttbil med chaufför Västerås, Örebro, Eskilstuna och även Köping. Vi kan dock hjälpa till betydligt längre bort än så om det önskas av oss.

Hjärtligt välkommen att kontakta oss.
Flytt & Städ Västmanland AB

RUT-avdrag 50%

Försäkrade

Yrkestrafiktillstånd