Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Enköping

Alla förekommande flyttjänster i Enköping!

50% avdrag genom RUT!

Gratis prisförslag

Prisförslag
Kubikräknare

Tryggt och prisvärt

Vi avlastar din flytt i Enköping. Som seriös flyttfirma är vi både försäkrade samt innehar trafiktillstånd.

Att ta hand om flytten själv kan vara trevligt, speciellt om det utförs tillsammans med familj och vänner, men det kräver en hel del arbete och tid.

Vi finns till för att avlasta detta moment till ett bra pris och till hög kvalitet.

Lastning av flyttlådor på flyttbil

Det kan vara mycket fördelaktigt att anlita en seriös flyttfirma i Enköping, där du både sparar tid och pengar samt att ditt bohag får en bättre försäkring gentemot om du hade tagit hand om flytten själv.

Med rutavdraget kan vi dra av 50% av arbetskostnaden och med vår försäkring får ditt bohag ett heltäckande skydd under hela flyttprocessen.

Kontakta oss för frågor eller funderingar kring just din flytt i Enköping.

Gratis prisförslag, fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Rutavdraget är 75000 kr per år och per person. Rutavdraget kan, som ni naturligtvis förstår, användas till flyttjänster i exempelvis Enköping.

Rutavdraget gäller dock inte för transportkostnaden, det vill säga när vi flyttar ditt bohag från punkt A till punkt B, dock är det oftast den minsta kostnaden.

Det som är berättigat till RUT vid din flytt när det kommer till transportkostnaden är chaufförens arbetskostnad.

Den största kostnaden vid en lokal flytt i Enköping innefattar utbärning av bohaget till flyttbilarna samt inbärning på den nya adressen. Flyttpackning och övriga flyttjänster är också avdragbara via RUT.

Ni behöver inte fylla i några blanketter eller liknande utan vi lämnar ett prisförslag där vi redan dragit av arbetskostnaden med 50%. Vi sköter processen via Skatteverket.

Förutom det som kanske kan anses vara den huvudsakliga uppgiften en flyttfirma åtar sig, det vill säga flytthjälp där vi flyttar ditt bohag, så erbjuder vi i Enköping även kringliggande tjänster.

Exempelvis bortforsling av skräp eller möbler som inte ska flyttas med till den nya adressen, flyttpackning där vi både kan packa ner dina prylar på ett säkert vis i professionella flyttkartonger samt uppackning där vi ställer saker tillrätta i er nya bostad.

Om du har ett behov i Enköping som kräver flyttbil, ihärdig arbetskraft eller annat är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Det är mycket viktigt att du som kund i Enköping blir nöjd med vår insats. Det ligger till grund för hela vår flyttfirmas framtid. Nöjda kunder ger oss ett bättre rykte vilket ger förtroende till nya flyttkunder.

Lita på att vi kommer att göra vårt allra bästa för att just du skall bli nöjd med flytten. Både sett till pris och kvalitet.

Skulle en olycka inträffa under flytten, där vi eller någon annan i exempelvis trafiken är orsaken till en trafikolycka, tar vi vårt ansvar och ersätter de eventuella skador som uppstått till fullo! Försäkringen täcker alla skador, även om vi är orsaken till det eller inte.

Ditt bohag är försäkrat under hela flyttprocessen.

Alla behöver inte hjälp med alla delar kring flytten, men där kan vi vara behjälpliga ändå, med de moment du är i behov av.

Om du under flytten i Enköping vill vara med och bära för att spara in på lite kostnader går det alldeles utmärkt.

För dig som inte har tid, lust eller ork att ta hand om något moment kring flytten så erbjuder vi helhetslösningar där vi tar hand om precis allting! Där kan även flyttstädning inkluderas om det skulle vara aktuellt.

Flyttbil utanför bostad

Vad kostar det?

Flyttfirma Enköping pris

Kostnaden för en flytt i Enköping beror på en mängd olika faktorer. Den kostnaden som oftast blir störst är just lastning samt lossning av bohaget från flyttbilen. Detta är dock rutberättigat vilket gör att den egentliga arbetskostnaden halveras.

Andra faktorer är såklart resesträckan samt hur många flyttbilar som krävs. Även hur din bostad är belägen, exempelvis om du bor på våning 8 utan någon tillgång till hiss så tar det naturligtvis lite längre tid än om en stor hiss hade funnits tillgänglig.

För att få reda på vad din flytt i Enköping eller annan ort kan kosta så kan du begära ett prisförslag direkt på vår hemsida. Vi återkommer oftast med ett prisförslag redan samma dag.

Få prisförslag

Transporter

Kontorsflytt

Företagstjänster

Ska ni flytta ert kontor i Enköping till annan adress eller kanske inom samma byggnad? Då kan vi hjälpa er med det!

Med hög flexibilitet och tjänster anpassade efter era behov kan vi se till att kontorsflytten flyter på smidigt och inom önskad tidsram.

Här erbjuder vi oss även att hjälpa till på kvällar och helger, allt för att ditt företag skall vara igång och rulla utan några onödiga avbrott.

Kontakta gärna oss om du har någon fundering eller vill ha ett kostnadsförslag för någon tjänst i Enköping med omnejd.

Företagsflytt

En professionell flyttaktör

Välj en erfaren & trygg flyttfirma i Enköping

Våra ledord är kvalitet och flexibilitet och det är precis vad vi utlovar er!

Utbildade

Vår flyttpersonal har den utbildning som krävs för yrket plus ett stort engagemang vid våra uppdrag i Enköping.

Försäkrade

Vår firma har alla de försäkringar och tillstånd som krävs för att bedriva en seriös verksamhet inom flytt & Städning i Enköping.

Rutavdrag

Vi tar hand om rutavdraget åt er – 50% avdrag via Skatteverket. Klappat och klart! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi lämnar inte dig i sticket förrän du är 100% nöjd!