Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Norrköping

Trygg flyttfirma i Norrköping.

50% avdrag på arbetet via RUT.

Goda recensioner av kunder.

Allt inom transport och flytt.

Prisförslag
Kubikräknare

Flyttfirma i Norrköping flytthjälp tryggt och seriöst

Behöver du hjälp med flytt, transport eller kanske bärhjälp i Norrköping hjälper vår flyttfirma dig till ett bra pris och till en bra service.

Som flyttfirma i Norrköping har vi kapacitet att hjälpa dig med det som önskas. Vi är flexibla och kan erbjuda hjälp även utanför Norrköpings kommun om det skulle vara aktuellt. Vi kör regelbundet kors och tvärs över hela landet.

Lastning av flyttlådor på flyttbil

För allas vår trygghet har vi som alla andra seriösa flyttfirmor i Norrköping naturligtvis trafiktillstånd via Transportstyrelsen. Inte många vet att beställaren av en flytt har ett ansvar att ta reda på om flyttfirman har detta tillstånd. Gå gärna in på Transportstyrelsen och kontrollera vår flyttfirmas trafiktillstånd.

Övriga dokument som borgar för trygghet är att vi har försäkringar som täcker en eventuell skada vid en flytt. RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden för flytten med 50% administrerar vi tillsammans med Skatteverket. Företag kan dock inte använda sig av avdraget vid en flytt utan det gäller enbart för privatpersoner. Kontakta oss gärna om det finns funderingar på det här med flytt eller andra tjänster, välkommen!

Gratis offert/prisförslag med fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttfirma Norrköping

Kontakta gärna vår flyttfirma om du behöver hjälp med en flytt eller andra närliggande tjänster i exempelvis Norrköping.

Vi kan i Norrköping erbjuda alla olika typer av flyttjänster då vi har en god kapacitet och en lång erfarenhet av alla olika typer av flyttuppdrag.

En stor flytt kan bestå av en mängd olika delmoment och kan se ut på följande sätt där vi tar hand om hela flytten:

Först är det viktigt att veta vad som ska flyttas med till den nya adressen och vad som inte ska flyttas med.

En del kanske ska kasseras i samband med flytten och i så fall kan vi hjälpa till att köra bort detta till någon av Norrköpings kommuns återvinningsstationer.

Om annat kanske ska skänkas till någon släkting eller vän kan vi ombesörja det också. Vissa andra saker kanske ska skänkas till någon organisation som arbetar med välgörenhet och så vidare.

Detta kan vi göra innan flyttpackningen börjar, i samband med packningen eller i samband med själva flytten. Det beror på önskemål och hur det ser ut tidsmässigt.

I samband med flyttpackningen kan vi hjälpa till att packa ner allt som går att packa ner i flyttkartonger. Vi kan plocka ner lampor, hyllor, böcker, prydnadssaker och så vidare. Om så krävs kan vi skruva isär vissa möbler eller inventarier så att det blir lättare att hantera dessa vid flytten.

När det gäller flyttlådorna är det viktigt att inte packa dessa för tungt utan bra är då att varva med lätta och tunga saker. Skydda gärna ömtåliga saker i flyttlådorna med filtar, kuddar och annat.

Det blir mycket mer effektivt under flyttdagen om det som går att packa ner i flyttkartonger packas där.

När allt är nedpackat är det dags att bära in allt på vår flyttbil. När vi bär är vi försiktiga så att vi inte stöter emot något.

På flyttbilen använder vi olika hjälpmedel som skyddsplaster, täcken, filtar med mera hjälpmedel för att skydda det vi hanterar under flytten.

När vi packar in allt på flyttbilen ser vi till att det packas på ett bra sätt så att allt ligger stadigt.

När vi kör flyttbilen gör vi det på ett försiktigt och tryggt sätt för att ytterligare skydda det vi ansvarar för.

Om det önskas av oss hjälper vi till med rengöringen av den gamla bostaden eller den gamla lokalen om det kanske handlar om en företagsflytt.

När vi kommer fram till den nya adressen kan vi hjälpa till att ställa allt på plats och montera upp allt så att det bara är att flytta in.

Exempel på det vi gör vid en liten flytt kan vara att vi transporterar ett tungt skåp, ett kassaskåp eller något annat.

Som flyttfirma i Norrköping hjälper vi till med det som önskas, varmt välkommen!

De flesta personer idag känner säkert igen RUT-avdraget men alla kanske inte känner till exakt hur det fungerar. Tänkte därför lite kort beskriva hur det fungerar.

Det viktigaste är att avdraget reducerar arbetskostnaden med 50% och att det administreras via Skatteverket tillsammans med den som utför själva tjänsten.

Det ska därefter tas upp i deklarationen för innevarande år men avdraget sker redan i samband med flytten när fakturan betalas.

För att kunna använda avdraget vid en flytt i exempelvis Norrköping måste det finnas en inkomst att hänföra avdraget till.

Oftast är det inga problem att nyttja avdraget vid en flytt men det kan vara klokt att hålla lite koll om avdraget använts i stor omfattning tidigare under året.

Men då maximalt avdrag under ett år är så mycket som 75000 kr är det oftast inget problem. Finns det två personer i samma hushåll gäller 150000 kr. Bägge måste i så falla vara folkbokförda på samma adress.

När vi lämnar flyttoffert framgår avdraget tydligt vilket gör att missförstånd undviks.

Välkommen att kontakta vår flyttfirma om det finns funderingar på RUT-avdraget, exempelvis i samband med en flytt i Norrköping.

En anpassad flytt betyder att vi anpassar oss efter våra kunders önskemål och flyttbudget.

En flytt, exempelvis i Norrköping, består ju av flera olika delmoment. Ett överlämnat pris går ju bra att förändra genom att lägga till eller ta bort moment beroende på budget eller önskemål.

Som flyttfirma i Norrköping kan vi då ta hand om alla de ingående delmomenten vid flytten. Vi kan också hjälpa till med enbart vissa delar som kanske är jobbiga att göra.

Ett annat exempel på anpassad flytt är att vi kan komma och hjälpa till med flytten på lite udda tider som kvällar, helger och även röda dagar om det skulle krävas för att flytten ska fungera på bästa sätt.

En annan variant av flytt som en del använder sig av är att vi kommer med en av våra flyttbilar med chaufför. Detta är ett bra budgetalternativ för de som har vänner, släktingar eller familj som kan hjälpa till att bära. Vår chaufför ansvarar då för inpackningen på flyttbilen.

Varmt välkommen att kontakta oss så kan vi säkert komma fram till ett optimalt upplägg som fungerar på ett bra sätt för er flytt i Norrköping.

Kvalitet och service är för vår flyttfirma mycket viktigt. Nöjda flyttkunder är det vi alltid siktar på när vi är ute på våra flyttuppdrag i Norrköping eller på andra orter. Allt blir mycket trevligare när alla är nöjda och glada.

För att det ska bli kvalitet vid en flytt är det viktigt att vi tar hand om hela bohaget eller alla inventarier på bästa sätt.

Vi skyddar allt mycket noga, men om olyckan skulle vara framme har vi naturligtvis försäkringar som täcker en eventuell skada.

För ytterligare kvalitet och trygghet har vi som alla andra seriösa flyttfirmor i Norrköping naturligtvis trafiktillstånd via Transportstyrelsen. Det är, som kanske inte många vet, viktigt för den som beställer en flytt av en flyttfirma att undersöka om flyttfirman verkligen har trafiktillstånd. Detta är lätt att kontrollera med Transportstyrelsen. Det som behövs är vårt organisationsnummer som finns att hämta på bolagsverket.

Lita på att vi tar hand om flytten i Norrköping på bästa sätt till hög kvalitet och service.

Skulle vi efter fullgjort uppdrag kanske bli rekommenderade vidare till någon vän eller släkting i Norrköping skulle vi naturligtvis bli mycket tacksamma.

Flyttbil utanför bostad

Flera faktorer påverkar priset för en flytt i Norrköping

Flyttfirma Norrköping pris

Flera olika faktorer påverkar priset för en flytt, i exempelvis Norrköping. Är det en lokal flytt eller handlar det om en flytt längre bort till en annan stad? Transportkostnaden har naturligtvis en stor inverkan på slutkostnaden för flytten.

Annat som påverkar är storleken på bostaden eller företagslokalen. En större yta som ska lämnas betyder fler möbler, inventarier och flyttkartonger. Andra faktorer som påverkar är om det finns hiss, om det är många trappor att bära i och så vidare.

Beskriv gärna det underlag som vi ska lämna pris på så noga det går. Är det krångligt så hjälper vi till, så klart.

Få prisförslag

Transporter

Företagsflytt i Norrköping

Företagstjänster

Som flyttfirma i Norrköping hjälper vi företag och alla andra som behöver hjälp som exempelvis kommunen, föreningar, organisationer och så vidare. Exempel på olika typer av flyttningar kan vara en kontorsflytt, en flytt av en butik eller en flytt av ett café.

Förutom olika typer av flyttningar kan vi i Norrköping även hjälpa till med alla möjliga transporter, bärhjälp och närliggande tjänster. Om det krävs kan vi hjälpa till under helger, kvällar och till och med röda dagar om det krävs för att minimera störningarna i er verksamhet.

Kontakta oss gärna för en diskussion, vi är intresserade av långvariga samarbeten men även enstaka insatser.

Företagsflytt

Vi är proffs på det här med flytt

En smidig och serviceinriktad flyttfirma i Norrköping

Ett par av våra ledord är, serviceinriktade och flexibla, det lovar vi våra kunder!

Utbildade

Vår flyttpersonal i Norrköping erbjuder ett stort engagemang och de har den kunskap och den utbildning som krävs för yrket.

Försäkringar

Som seriös flyttfirma i Norrköping har vi de försäkringar och de tillstånd som krävs för att driva en seriös flyttverksamhet.

Rutavdrag

RUT-avdraget administrerar vi i samarbete med Skatteverket. Det betyder 50% avdrag på arbetskostnaden vid exempelvis en flytt! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder nöjd kundgaranti och ser till att du är helt nöjd till 100%.