Flyttstädad lägenhet

Flyttstädning Lindesberg

RUT-avdrag medges med 50%

Fina recensioner på Google

Noggrann och serviceinriktad personal

Flyttstädning med garanti

Ansvarsförsäkring vid städningen

Begär Offert

Utmärkt flyttstädning i Lindesberg

Låt oss hjälpa dig i Lindesberg med den tunga flyttstädningen så att du kan fokusera på annat i samband med din flytt. Vi kommer se till att städning blir godkänd så att de nya som flyttar in blir nöjda och glada.

Flyttstädning är ett tungt moment vilket alla vet som flyttat några gånger och varit med och flyttstädat. Speciellt är det jobbigt när allt som har med flytten att göra ska genomföras under en kort tid. Det har tidigare packats, sorterats, burits och så vidare. Därefter ska flyttstädningen genomföras på ett bra sätt vilket kan bli för mycket för vem som helst. Vi hjälper gärna till att avlasta så att du kan fokusera på allt det andra som ska göras för att flytten ska bli helt klar.

Flyttstädning pris

Ett pris för en flyttstädning i exempelvis Lindesberg beror på lite olika faktorer men den största faktorn är oftast bostadens storlek.

Viktigt att tänka på är att privatpersoner kan använda RUT-avdraget som medger en halvering av arbetskostnaden eller 50%. Avdraget handläggs av Skatteverket i samarbete med den som utför själva städuppdraget. Hjärtligt välkommen att kontakta oss om det finns någon fundering städningen i samband med flytten.

Som seriös firma i Lindesberg kan vi det här med flyttstädning!

Så gör ett bra val, anlita oss för flyttstädningen!
Blir städningen inte godkänd åtgärdar vi – kvalitetsgaranti.
Om något inträffar ersätter vi eller vårt försäkringsbolag.

Flyttstädad köksdel

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttstädning Lindesberg

Vi hjälper alla privatpersoner som har behov av flyttstädning i Lindesberg eller kanske på en helt annan ort.

Det finns lite olika upplägg och det vanligaste är att vi tar hand om hela städningen från början till slut. Men vi kan även hjälpa till med vissa delar om det önskas, vi är flexibla.

Viktigt är att det går att nyttja RUT-avdraget vid flyttstädning precis som vid en mängd andra tjänster som är hushållsnära.

Kontakta oss gärna för en offert, vi hjälper gärna till med flyttstädningen.

RUT-avdraget som de flesta nog känner till något om betyder att det går att dra av 50% av arbetskostnaden vid flyttstädningen. Detta gäller även en mängd andra tjänster som ingår i hushållsnära tjänster.

För att kunna använda sig av avdraget måste det finns en inkomst.

Avdraget handläggs enligt reglerna av den firma som utför städuppdraget, tillsammans med Skatteverket.

Maximalt avdrag som kan göras under ett år är 75000 kr per person eller 150000 kr om det bor två personer på samma adress.

Det är viktigt att hålla lite koll på tidigare avdrag så att det finns ytterligare avdrag att ta del av när flyttstädningen ska göras. Detta brukar dock för de allra flesta inte vara något problem.

Kontakta oss gärna om det finns någon fråga på avdraget, vi hjälper till efter bästa förmåga nu när du kanske behöver en flyttstädning i Lindesberg.

Företag, kommuner och andra aktörer är välkomna till oss om flyttstädnings önskas i exempelvis Lindesberg.

Rut-avdraget gäller dock enbart för privatpersoner så det går inte att ta del av det avdraget.

Varmt välkommen att kontakta oss om det finns ett behov av flyttstädning, annan städning eller om det finns ett behov av att diskutera någon annan av våra tjänster.

Det går bra att fylla i ett av våra offertformulär, mejla oss, ringa oss eller chatta med oss.

Vi återkommer med ett pris, oftast samma dag. Välkommen!

Vad ingår då i en flyttstädning?

En flyttstädning innehåller många olika moment som sammantaget är tungt och energikrävande.

Några exempel på de moment som ingår är att alla fönster ska putsas, köket inklusive spisen ska rengöras, badrummet ska städas inklusive golvbrunnen, golv ska torkas och så vidare.

Läs gärna mer via denna länk vad som ingår i en flyttstädning, exempelvis i Lindesberg:

Checklista – vad ingår vid flyttstädningen