Lastning på flyttbilar

Flyttfirma

Bra priser med RUT-avdrag 50%

Goda kundomdömen

Erfaren och professionell personal

Yrkestrafiktillstånd och försäkrat

Allt inom flytthjälp

Inom landet och utomlands

Begär Offert

Flytt enligt dina villkor

Som flyttfirma hjälper vi er med flytten och omfattningen bestämmer ni naturligtvis själv.

Vi kan hjälpa till med hela flytten från start till mål eller så talar ni om vilka delar ni behöver hjälp med.

Vid en flytt är det viktigt att allt går rätt till och att flyttfirman är försiktig vid hanteringen av bohag eller inventarier. Även om vi alltid är mycket försiktiga vid en flytt kan ju trots allt missöden inträffa även om det händer mycket sällan. Vid dessa enstaka tillfällen träder då vår försäkring in som en extra trygghet.

Som seriös flyttfirma har vi naturligtvis koll på de dokument som krävs för att kunna bedriva en seriös verksamhet inom flyttbranschen som exempelvis yrkestrafiktillstånd via Transportstyrelsen.

Välkommen att höra av er till en seriös flyttfirma.
Flytt & Städ Västmanland AB

Priset för en flytt idag brukar vara hanterbart för de flesta då RUT-avdraget medför en reducering av själva arbetskostnaden vid flytten med så mycket som 50% vilket gör mycket på priset för flytten.

Avdraget hanterar vi tillsammans med Skatteverket så det är inget som du behöver fundera på.

Exempel på en stor flytt kan vara att vi tar hand om allt som har med flytten att göra som packning, kanske bortforsling av möbler som inte ska med, demontering av hyllor, gardiner, lampor och annat som kanske kan vara lite besvärligt att hantera, hjälp att bära och transportera, montera upp och ställa allt i ordning på den nya adressen och så vidare.

Exempel på en liten flytt kan vara att vi hjälper till med det som ni själva inte kan hantera så som stora och otympliga möbler samt tunga flyttkartonger.

Vi kan även erbjuda oss att endast hjälpa till med transporten, där ni då bär in bohaget på flyttbilen och vi packar.

Förutom att vår flyttfirma regelbundet inom landet hjälper till med olika typer av flyttar åt både privatpersoner och företag utför vi regelbundet olika flyttningar utanför vårt land nere på kontinenten samt till våra grannländer.