Kontorsflytt

Företagsflytt

Vi hjälper er om ni är i behov av företagsflytt!

Även företag flyttar ibland precis som alla andra. Vi kan hjälpa till om det rör sig om exempelvis en kontorsflytt eller kanske en butiksflytt. Vi kan då hjälpa till med lokala företagsflyttar men även företagsflyttar längre bort, till och med utomlands.

När vi åtar oss olika uppdrag åt företag försöker vi alltid att vara hjälpsamma och ställa upp så att det blir minimalt med störningar i företagets verksamhet. Det betyder att vi kan hjälpa till med flytten utanför ordinarie arbetstider för att på så sätt underlätta flytten och motverka störningar.

Vår firma har alla dokument i ordning så som yrkestrafiktillstånd och försäkringar för en seriös verksamhet inom företagsflytt. Personalen är välutbildad och serviceinriktad. Varmt välkommen att kontakta oss inför er företagsflytt.

Några exempel på orter i vårt närmaste närområde där vi utför olika företagsflyttningar. Västerås, Arboga, Örebro, Köping, Enköping och Eskilstuna. Naturligtvis hjälper vi även till mycket längre bort än dessa orter om det önskas av oss.

Flytt & Städ Västmanland AB

Kvalitetsgaranti

Försäkrade

Yrkestrafiktillstånd