Tjej som städar

Städfirma

Prisvärt med RUT-avdrag 50%

Fina kundbetyg

Effektiv och noggrann personal

Försäkrat vid städning

Städhjälp med kvalitetsgaranti

Begär Offert

Effektiva & Noggranna

Som effektiv och noggrann städfirma hjälper vi er med städningen till ett mycket gott resultat. Som städfirma är vi breda och erbjuder en mängd olika tjänster som flyttstädning, företagsstädning, byggstädning, hemstädning och så vidare.

Då livspusslet för många är mycket pressat kan vi hjälpa till att spara in tid som kan användas till annat än att städa. Med dagens RUT-avdrag (privatpersoner) som gäller för en mängd olika tjänster som är hushållsnära reduceras arbetskostnaden med 50% vid olika städtjänster riktade mot privatpersoner.

Vad kostar det?

Kostnaden varierar beroende på städtyp och omfattning.

Det enklaste är att ni fyller i ett av våra offertformulär för att få ett prisförslag på städningen. Det går naturligtvis bra att mejla eller ringa oss också. Vid exempelvis flyttstädning baseras priset på kvadratmeter (m2) boyta.

Prisförslaget är alltid kostnadsfritt och helt utan förpliktelser.

Vi värnar om miljön

När vi arbetar med städning tänker vi på miljön och använder godkända städmaterial och utrustning så att vi skyddar oss alla.
Värna om miljön illustration
Välkommen till en noggrann och seriös städfirma
Flytt & Städ Västmanland AB

Våra städtjänster riktar sig naturligtvis även till företag, kommuner och andra offentliga uppdragsgivare. Tillsammans kan vi komma fram till ett upplägg som täcker in era städbehov på ett optimalt sätt.

Vi kan hjälpa till att städa ert kontor, trappstädning, butiksstädning, byggstädning med mera.

Ta gärna del av våra fina kundbetyg via Google som kan ses som ett kvitto på att vi sköter våra uppdrag på ett bra sätt.