Tjej som städar

Städfirma Eskilstuna

RUT minskar arbetskostnaden 50%

Många fina betyg

Städpersonal med servicetänk

Erforderliga försäkringar

Garanti på städningen

Begär Offert

Prima städning i Eskilstuna med kvalitet

Låt oss hjälpa dig med städningen i Eskilstuna eller om hjälp önskas på annan ort. Som etablerad och bred städfirma i Eskilstuna kan vi erbjuda allt inom städning som exempelvis kontorsstädning, annan företagsstädning, trappstädning, byggstädning, veckostädning i hemmet och så vidare. Vi sparar in tid åt dig.

Tid är ju något som de flesta har brist på i vårt stressade samhälle och då kan det vara bra att få lite avlastning. Vi kan komma med olika intervall enligt en i förväg uppgjord planering eller så kan vi komma för att städa först när behov finns, vid enstaka tillfällen.

Finns det någon fundering på vad olika städtjänster kan kosta och vad som ingår är det bara att kontakta vår städfirma via telefon, mejl, olika offertformulär eller chatt – välj det sätt som är enklast för dig så återkopplar vi med ett bra förslag.

Vad kostar städning i Eskilstuna?

Kostnaden för städningen beror på det som ska städas, det vill säga hur mycket yta det handlar om och hur det ser ut. För att få ett så rätt pris som möjligt är det bra om arbetet kan beskrivas så väl det går vilket gör det lättare för oss att beräkna priset. Ett alternativ till fast pris är att vi kommer för att städa enligt ett löpande timpris.

Privatpersoner som anlitar en städfirma i exempelvis Eskilstuna kan använda sig av det förmånliga RUT-avdraget vilket reducerar arbetskostnaden med 50% via Skatteverket.

Hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Vi värnar om vår miljö

När vi arbetar med städning tänker vi på miljön och använder godkända städmaterial och utrustning så att vi skyddar oss alla.
Värna om miljön illustration
Välkommen till en noggrann och seriös städfirma
Flytt & Städ Västmanland AB
Städfirma Eskilstuna

Som en etablerad och seriös städfirma i Eskilstuna med kvalitetstänk hjälper vi gärna olika företag med de städbehov som finns.

Vi hjälper även kommunen, fastighetsbolag och alla andra som har ett städbehov.

Exempel på det vi kan hjälpa till med kan vara att vi kommer för att städa ert kontor med jämna mellanrum enligt en i förväg uppgjord plan.

Vår städfirma kan vid en byggproduktion hjälpa till med byggstädning under byggtiden och slutstädning i samband med inflyttningen.

Om olika fastighetsbolag i Eskilstuna önskar hjälp med städningen kan vi bistå med trappstädning, städning av korridorer, fönsterputsning, städning vid inflyttning och utflyttning, akut städning och så vidare.

Åt Eskilstuna kommun kan vi regelbundet städa skolor och då exempelvis klassrum, korridorer och andra utrymmen.

En restaurang behöver ju regelbunden städning så att alla matgäster upplever en fräsch miljö när de ska äta, vi hjälper gärna till.

Vi ser fram emot alla möjliga olika städuppdrag.

När enstaka insatser önskas hjälper vi till även med det, det behöver alltså inte vara långvariga uppdrag enligt schema utan enstaka städinsatser är naturligtvis också intressanta.

Kontakta gärna vår städfirma för en diskussion om just era städbehov i Eskilstuna eller kanske på annan ort.

Tillsammans kan vi säkert diskutera oss fram till ett bra upplägg och ett bra pris på städningen

Seriös städning i Eskilstuna med kvalitet!

Då vi är en städfirma i Eskilstuna kommun som arbetar långsiktigt och seriöst är vi naturligtvis beroende av att alla våra uppdragsgivare är nöjda med vår städning.

Nöjda kunder är ju en förutsättning för att kunna driva en seriös städverksamhet.

Kanske kan vi även bli rekommenderade vidare till kollegor, bekanta, vänner och släktingar som har ett städbehov, det skulle naturligtvis betyda mycket för oss.

När vi arbetar följer vi naturligtvis alla de riktlinjer som finns inom städteknik, arbetsmiljöregler och de regler som finns på arbetsmarknaden.

Vi är noga med att använda en bra städutrustning inklusive städmaterial som är skonsam för vår miljö.

Naturligtvis har vi även försäkringar om något skulle inträffa trots vår försiktighet och noggrannhet.

Då vår städfirma har kvalitetsgaranti betyder det att vi åtgärdar om vi missat att städa något.

När vi städar åt privatpersoner finns det en prisreducering via RUT-avdraget om 50% som gäller själva arbetskostnaden. Det är ett avdrag som företag inte kan använda sig av.

Då det finns olika behov i hemmet kan vi hjälpa till med allt som önskas inom städning. Vi kan exempelvis hjälpa till med veckostädning eller om vi kommer varannan vecka, en gång i månaden eller enligt andra önskemål.

Storstädning en eller ett par gånger per år kan vara ett annat exempel på upplägg. Kanske även då fönsterputsning om det önskas.

Även städning där vi kontaktas vid behov är något vi mottager med tacksamhet. Vi hjälper till med det som önskas.

Som seriös städfirma har vi naturligtvis försäkringar om något oförutsett skulle inträffa. Likaså har vi städgaranti om vi skulle missa något.

Varmt välkommen till din städfirma i Eskilstuna.

De flesta idag känner nog till något om RUT-avdraget även om kanske inte så många har kunskap om detaljerna. Därför skriver vi här lite kort om det viktigaste angående avdraget.

RUT-avdraget har nu funnits i ganska många år och används för olika hushållsnära tjänster där städning med hjälp av en städfirma är en tjänst som ingår i begreppet.

Det viktigaste är att det går att dra av 50% av arbetskostnaden i samband med städning. Detta gäller även de andra tjänsterna som ingår i hushållsnära tjänster.

För att kunna använda avdraget måste det finnas en inkomst av tjänst så att det finns något att dra av emot.

Det är skatteverket och den som utför själva tjänsten som handlägger avdraget i samband med att tjänsten utförts.

I de allra flesta fall är det inget problem att använda avdraget men det kan vara klokt att hålla lite koll om man vet att avdraget använts i stor omfattning tidigare under innevarande år.

Maximalt avdrag som en person kan göra under ett år är 75000 kr och finns det då två personer i samma hushåll gäller det dubbla. Då avdragsmöjligheten är såpass stor betyder det att det oftast inte är något problem att nyttja avdraget.

Fråga oss gärna om RUT-avdraget om det finns funderingar. Vi hjälper gärna till.