Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Bromma

Pigg och alert flyttfirma i Bromma!

Arbetskostnaden halveras med RUT-avdraget.

Vi erbjuder allt inom flytt samt transporter.

Hjärtligt välkommen för en diskussion!

Prisförslag
Kubikräknare

Flyttfirma i Bromma med bra flytthjälp till bra priser

Vi hjälper dig med flytten i Bromma till bra service och hög kvalitet.

Som etablerad flyttfirma erbjuder vi alla förekommande tjänster inom flytt. Vi kan även erbjuda olika former av transporter, bärhjälp och så vidare.

Lastning av flyttlådor på flyttbil

Viktigt att veta är att RUT-avdraget minskar ner arbetskostnaden till hälften.

Som seriös flyttfirma i Bromma har vi som alla andra flyttfirmor naturligtvis försäkringar och yrkestrafiktillstånd om något skulle hända vid exempelvis en flytt. Men naturligtvis är vi försiktiga ändå när vi ansvarar för bohag eller inventarier.

Kontakta oss gärna om en offert önskas eller om det kanske finns en fråga som behöver besvaras.

Gratis offert/prisförslag med fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttfirma Bromma

Som flyttfirma i Bromma eller på annan ort kan vi erbjuda alla tjänster inom flytt.

Exempel på olika tjänster eller moment inom flytthjälp kan vara att vi hjälper till med allt från början till slut vilket exempelvis kan betyda följande:

Vi kan hjälpa till att demontera allt bohag och inventarier och samtidigt packa ner i flyttlådor. En tumregel är att allt som kan packas ner i en flyttlåda ska packas där. Det blir då betydligt lättare att hantera allt under flytten.

När allt är klart för att bäras in på flyttbilen packar vi försiktigt in allt enligt alla konstens regler genom att vi täcker in och skyddar allt med täcken, filtar, skyddsplast, spännband med mera hjälpmedel.

Flyttbilen kör vi på ett säkert sätt så att allt skyddas på bästa sätt.

På nästa adress kan vi hjälpa till att packa upp allt och ställa allt i ordning.

Vi kan även hjälpa till med rengöringen av den gamla bostaden om det önskas.

Alla dessa moment eller vissa moment kan vi hjälpa till med enligt önskemål.

Om det är något som inte ska flyttas med till den nya adressen kan vi hjälpa till att forsla bort det till någon vän eller släkting, till second hand eller kanske till kommunens återvinning om det handlar om exempelvis skräp.

Välkommen att läsa mer om våra tjänster här på vår hemsida. Vi hjälper gärna till.

Alla våra kunder som anlitar oss och betalar för att vi ska utföra exempelvis ett flyttuppdrag har all rätt att förvänta sig en service och en kvalitet i toppklass.

Vi är noga med att hela tiden förbättra våra rutiner och våra arbetssätt så att allt flyter på, på ett bra sätt till hög kvalitet.

Det blir betydligt trevligare om alla är nöjda och glada och har vi tur kanske vi blir rekommenderade till någon i bekantskapskretsen.

Vi är alltid mycket försiktiga ute på våra flyttuppdrag så att inget tråkigt händer. Vi hanterar inventarier och bohag på ett bra sätt.

Trots det kan ju en skada ändå inträffa men i dessa sällsynta fall har vi försäkringar som träder in.

När vi lämnar flyttofferter eller prisförslag så har vi alltid med RUT-avdraget så att allt blir tydligt.

Via Skatteverket reduceras ju arbetskostnaden med 50% och maximalt avdrag per person och år är 75000 kr eller 150000 kr om det finns två personer som bor tillsammans under samma tak.

Tillsammans med Skatteverket administrerar vi avdraget så ingen av våra kunder behöver oroa sig för att en massa dokument ska fyllas i. Vi behöver egentligen bara ett personnummer och en adress.

Viktigt är att det måste finnas en inkomst att dra av emot om avdraget ska kunna användas. Avdraget gäller enbart privatpersoner och gäller inte företag.

Vi hjälper gärna till om det finns funderingar på RUT-avdraget och hur det fungerar i detalj vid exempelvis en flytt. Oftast är det inga problem då de flesta flyttjänster ingår i hushållsnära tjänster som berättigar till avdraget.

Som flyttfirma i Bromma anpassar vi oss naturligtvis efter dina önskemål. Det betyder att vi hjälper till med det som önskas och anpassar flytten efter din budget och det som du vill ha hjälp med.

Vi kan hjälpa till med enbart vissa moment av en flytt eller en hel flytt.

Om du önskar kan du även hyra en av våra flyttbilar för din flytt i exempelvis Bromma. I så fall ingår en chaufför i det upplägget vilket kan vara att bra budgetalternativ till en hel flytt.

Detta alternativ, om det ska gå riktigt smidigt, kräver då att det finns vänner och bekanta som kan hjälpa till att bära under flytten så att chauffören kan packa in på flyttbilen.

Önskas hjälp under exempelvis en helg kan vi säkert lösa det också. Vi är flexibla.

Kontakta oss gärna så kan vi tillsammans fundera ut ett bra upplägg för din flytt i Bromma eller på annan ort.

Flyttbil utanför bostad

Det finns flera faktorer som påverkar priset

Flyttfirma Bromma pris

När vi räknar fram ett pris för en flytt i exempelvis Bromma är det flera moment och faktorer som tas hänsyn till. Två viktiga faktorer är naturligtvis storlek på bostad och hur långt vi ska köra innan vi är framme på nästa adress.

Finns bostäderna på markplan är det ju alltid smidigt jämfört med om bägge bostäderna är på exempelvis fjärde våningen utan hiss. Då blir det många trappor att bära i innan allt är klappat och klart. Vi kan hjälpa till att reda ut detta så att priset blir rätt, kontakta oss gärna inför din flytt.

Få prisförslag

Transporter

Företagsflytt i Bromma

Företagstjänster

Som flyttfirma i Bromma hjälper vi till med olika tjänster inom flytt och transport för att underlätta för företag. Vi kan hjälpa till med en kontorsflytt, en butiksflytt eller någon annan typ av företagsflytt.

Då vi är flexibla kan vi hjälpa till när det passar ert företag bäst så att inga onödiga störningar uppstår. Det betyder att vi kan hjälpa till på kvällar och helger om det skulle vara nödvändigt.

Kontakta oss gärna för en flyttoffert/prisförslag eller diskussion så kan vi tillsammans säkert komma fram till ett bra upplägg.

Företagsflytt

Vi är proffs på det här med flytt

En smidig och serviceinriktad flyttfirma i Bromma

Ett par av våra ledord är, serviceinriktade och flexibla, det lovar vi våra kunder!

Utbildade

Vår flyttpersonal erbjuder ett stort engagemang och de har den kunskap och den utbildning som krävs för yrket.

Försäkringar

Som seriös flyttfirma i Bromma har vi de försäkringar och de tillstånd som krävs för att driva en seriös flyttverksamhet.

Rutavdrag

RUT-avdraget administrerar vi i samarbete med Skatteverket. Det betyder 50% avdrag på arbetskostnaden vid exempelvis en flytt! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder nöjd kundgaranti och ser till att du är helt nöjd till 100%.