Byggstädning

Byggstädning

Byggstädning kan behövas regelbundet under själva byggtiden i form av städning när olika moment pågår, städning av byggbodar samt när ett bygge är färdigt inför inflyttning. Som van och erfaren städfirma hjälper vi gärna till med er byggstädning.

Under byggtiden kan vi komma med jämna mellanrum och städa ert bygge när olika moment pågår som exempelvis innan mattläggaren ska lägga mattor. Vi kan även hjälpa till att regelbundet städa era byggbodar ett par gånger per vecka eller vid behov. När bygget i princip är färdigställt kan städningen påbörjas inför besiktningen och inflyttningen där vi då putsar alla fönster, torkar ur alla skåp, dammsuger och torkar alla golv och så vidare.

Som professionell städfirma erbjuder vi hög kvalitet, effektivitet och noggrannhet. Vi lämnar inga kunder missnöjda utan vi städar till resultatet är på topp.

Kontakta oss gärna om du representerar ett byggföretag, ett fastighetsbolag eller om du är en privatperson. Som kund kan du känna dig trygg med oss då vi alltid ställer upp på bästa sätt. Vi erbjuder även förmånliga priser och för privatpersoner blir det extra förmånligt med tanke på RUT-avdraget. Tänk dock på att RUT-avdraget inte gäller för privatpersoner under själva byggtiden utan bara inför inflyttning, dock kan ROT-avdraget (30% avdrag) gälla i vissa fall under byggtiden. Läs mer om RUT-avdraget här.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vår tjänst byggstädning!
Flytt & Städ Västmanland AB

RUT-avdrag

Försäkrade

Kvalitetsgaranti