Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Degerfors

En stabil och smidig flyttfirma i Degerfors!

Specialister på flytthjälp.

Rätt till RUT-avdrag 50% vid flytt.

Varmt välkommen!

Prisförslag
Kubikräknare

Flyttfirma i Degerfors och flytthjälp i toppklass

Vi hjälper dig med flytten i Degerfors eller runt Degerfors. Handlar det om en flytt längre bort så löser vi det också då vi regelbundet kör över hela landet och även nere på kontinenten.

Som flyttfirma i Degerfors erbjuder vi alla förekommande flyttjänster till privatpersoner, företag, kommuner och så vidare.

Lastning av flyttlådor på flyttbil

Privatpersoner kan använda sig av RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden vid exempelvis en flytt med så mycket som 50%.

Som alla andra seriösa flyttfirmor har vi naturligtvis försäkringar, yrkestrafiktillstånd och andra nödvändiga dokument för en seriös flyttverksamhet.

Kontakta oss gärna för ett prisförslag på din flytt eller om det finns frågor på vår flytthjälp eller andra tjänster. Välkommen!

Gratis offert/prisförslag med fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttfirma Degerfors

Som flyttfirma i Degerfors har vi möjlighet att erbjuda alla förekommande tjänster inom flytt.

Exempel på det framkommer i följande beskrivning av hur en stor flytt kan se ut.

Vid en stor flytt kan vi, om så önskas, hjälpa till med allt från flyttpackningen till den slutliga rengöringen av den gamla bostaden eller lokalen.

Vid packningen kan vi hjälpa till att montera ner allt som exempelvis lampor, tavlor, hyllor, möbler som går att skruva isär om det är nödvändigt, och så vidare.

Vi packar ner allt husgeråd i flyttkartonger så att allt blir lätt att hantera under själva flytten.

När allt förarbete är klart bär vi in allt på vår flyttbil för att därefter köra mot den nya adressen. I samband med detta kan vi påbörja rengöringen av den gamla bostaden om det önskas.

När vi är framme på den nya adressen kan vi hjälpa till att montera upp allt och även ställa i ordningen om det önskas.

Vi kan hjälpa till med stora flyttar och små flyttar.

Om hjälp med bortforsling till exempelvis återvinning önskas hjälper vi även till med det.

Läs gärna mer om våra tjänster här på vår hemsida. Vi är flexibla och hjälper till med det som önskas.

Vid en flytt och andra hushållsnära tjänster går det att dra av kostnader för arbetet tack vare RUT-avdraget som administreras via Skatteverket.

Det betyder att arbetskostnaden halveras då RUT-avdraget medger ett avdrag om 50%.

För att kunna använda RUT-avdraget krävs det att det finns en inkomst av tjänst, så att det finns något att dra av emot.

Maximalt belopp som går att dra av per år är 75000 kr per person eller 150000 kr om det finns två personer i samma hushåll.

Kontakta oss gärna om det finns funderingar på RUT-avdraget vid exempelvis en flytt i Degerfors. Vi hjälper gärna till att reda ut eventuella frågor.

Naturligtvis anpassar vi oss till önskemål och budget och tillsammans kan vi säkert komma fram till ett upplägg som fungerar på ett bra sätt.

Vi kan hjälpa till med de delar som önskas vid en flytt i Degerfors. Vi kan även hjälpa till med hela flytten.

Ett populärt alternativ är att hyra en av våra flyttbilar med chaufför som kan vara ett bra budgetalternativ.

Detta är ett bra alternativ vid en flytt om det finns vänner, grannar, bekanta eller släktingar som kan hjälpa till under flyttdagen.

Om det önskas kan vi hjälpa till på kvällstid, helger eller röda dagar om det krävs för att genomföra flytten på ett bra sätt.

Det finns, som nämnts, säkerligen andra varianter på hjälp vid en flytt så kontakta oss gärna så kan vi diskutera oss fram till en lösning.

Vår flyttfirma har som mål att alltid erbjuda bra service och kvalitet vid en flytt.

Nöjda kunder är vårt mål och har vi tur kanske vi blir rekommenderade till andra.

För att det ska bli en bra kvalitet ute på flyttningarna krävs det att vi är försiktiga och noggranna när vi hanterar bohag eller inventarier.

Till vår hjälp har vi olika hjälpmedel för att skydda och hantera möbler, lådor och annat. När vi packar in på flyttbilen har vi olika skyddsmaterial som filtar, täcken, skyddsplaster, spännband och så vidare.

När vi därefter är klara med inpackningen på flyttbilen kör vi den på ett försiktigt och varsamt sätt så att vi inte behöver oroa oss för skador.

Bra kvalitet gör arbetet så mycket roligare!

Men även den bäste kan ju råka ut för missöden. I dessa sällsynta fall finns det naturligtvis försäkringar att tillgå som täcker en sådan eventuell skada.

Flyttbil utanför bostad

Vad påverkar priset för en flytt?

Flyttfirma Degerfors pris

När vi räknar fram ett pris för exempelvis en flytt i Degerfors finns det några faktorer att ta hänsyn till som påverkar priset.

Hur långt bort ska vi transportera bohag eller inventarier? Handlar det om att flytta ett stort bohag eller ett litet bohag, finns det hiss att tillgå eller är det enbart trappor att bära i, vilken våning finns bostaden på, är det lätt att komma fram till entrén, finns bostäderna i markplan och så vidare.

För att få fram ett pris som är rätt så är det önskvärt att vi får ta del av hela bilden. Är detta krångligt så hjälper vi naturligtvis till.

Få prisförslag

Transporter

Företagsflytt i Degerfors

Företagstjänster

Vår flyttfirma i Degerfors hjälper inte bara privatpersoner att flytta utan vi kan hjälpa företag, kommunen eller andra aktörer. Exempel på det vi kan hjälpa till med kan vara att flytta ett kontor, flytta en butik, hjälpa kommunen eller företag med regelbundna transporter och så vidare.

Då vi är flexibla kan vi hjälpa till på de tider som passar er bäst även om det skulle vara utanför ordinarie arbetstider, vi hjälper gärna till. Kontakta oss gärna för en diskussion eller ett prisförslag.

Företagsflytt

Vi är proffs på det här med flytt

En smidig och serviceinriktad flyttfirma i Degerfors

Ett par av våra ledord är, serviceinriktade och flexibla, det lovar vi våra kunder!

Utbildade

Vår flyttpersonal erbjuder ett stort engagemang och de har den kunskap och den utbildning som krävs för yrket.

Försäkringar

Som seriös flyttfirma i Degerfors har vi de försäkringar och de tillstånd som krävs för att driva en seriös flyttverksamhet.

Rutavdrag

RUT-avdraget administrerar vi i samarbete med Skatteverket. Det betyder 50% avdrag på arbetskostnaden vid exempelvis en flytt! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder nöjd kundgaranti och ser till att du är helt nöjd till 100%.