Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Jakobsberg

Alla förekommande flyttjänster!

50% avdrag genom RUT!

Gratis prisförslag

Prisförslag
Kubikräknare

Tryggt och prisvärt

Professionell och prisvärd flyttfirma i Jakobsberg. Med oss blir flytten smidig och trygg.

Genom tusentals genomförda flyttar och många nöjda kunder bakom oss samt med personal som brinner för god service kan vi ge dig precis den flytthjälpen du är ute efter.

Flyttbil utanför bostad

Vi är en trygg flyttfirma som sätter dig som kund i fokus. Det är viktigt att du känner dig trygg och bekväm genom hela flyttuppdraget. Genom att vara försäkrade får du en utökad trygghet om något skulle gå snett, exempelvis vid en trafikolycka.

Glöm inte att rutavdraget ger oss möjligheten att dra av 50% av arbetskostnaden för dig som privatperson. Avdraget löser vi automatiskt, det enda du behöver göra är att kontakta oss för ett gratis prisförslag innan du bestämmer dig.

Gratis prisförslag, fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Dyrt att anlita en flyttfirma i Jakobsberg? Inte nödvändigtvis, med rutavdraget kan vi dra av 50% av arbetskostnaden vilket gör det nästan dumt att slita med flytten själv.

Rutavdraget medför ett avdrag om 75000kr/person och år och kan utnyttjas till bland annat flyttjänster.

Vi kan hjälpa dig med det mesta som rör hemmet. Förutom flyttjänster erbjuder vi även bortforsling av skräp till soptipp, bärhjälp av tunga föremål, fönsterputsning och övrig städning i hemmet, transporter av olika slag, montering samt demontering av möbler eller annat.

Låt oss avlasta dig! Kontakta oss och förklara vad du behöver hjälp med så är vi övertygade om att vi kan stå till tjänst.

Behöver du flytta ett piano till eller från Jakobsberg eller kanske bara flytta det inom samma bostad?

Vi utför flyttar av pianon/flyglar och detta går då som en tjänst som hör till tungflytt.

Med oss flyttas ditt piano på ett säkert sätt utan att dra på sig skador under flytten.

Kontakta oss för ett fast prisförslag inför din pianoflytt.

Om du inte har beställt packhjälp så behöver samtliga föremål som får plats i flyttlådor vara packat och klart när vi väl anländer på flyttdagen. Vi kan såklart även hjälpa dig med packningen om så önskas, du får även låna flyttlådor av oss vid behov.

Märk gärna upp flyttkartongerna så att vi vet vad de innehåller och tänk på att packa rätt så att inga onödiga skador uppstår.

Vi flyttar ditt bohag från din gamla bostad till din nya där vi även bär in möblerna så att de hamnar på rätt plats i ditt nya boende.

Vad kostar det?

Flyttfirma Jakobsberg pris

Priset för att anlita en flyttfirma i Jakobsberg beror på en mängd olika faktorer, men den största kostnaden är oftast avdragbar med 50% via rutavdraget. Om resesträckan är lång och om det krävs fler än en flyttbil för att flytta bohaget kan kostnaden sticka iväg något.

Ta gärna in flera offerter från olika flyttfirmor så att du kan jämföra, men tänk på att inte bara basera ditt beslut på priset, kika gärna genom de kundomdömen flyttfirmorna har fått innan du bestämmer dig.

För att få reda på kostnaden så kan du fylla i vårt flyttformulär. Vi återkommer oftast redan samma dag med ett prisförslag.

Få gratis prisförslag

Transporter

Kontorsflytt

Företagstjänster

Om ditt företag skall byta kontor och behöver flytthjälp så hjälper vi gärna till. Vi anpassar oss så att uppdraget kan utföras under den tid där det fungerar bäst för ditt företag. För att minska avbrott i verksamheten kan ett sådant här uppdrag med fördel utföras kvällstid eller under en helg.

Vi bistår även med andra behov för företag såsom transporter av olika slag, bärhjälp och regelbunden kontorsstädning med mera.

Kontakta oss så diskuterar vi dina behov och önskemål.

Företagsflytt

En professionell flyttfirma

Välj en erfaren & trygg flyttfirma i Jakobsberg

Våra ledord är kvalitet och flexibilitet och det är precis vad vi utlovar er!

Utbildade

Vår personal har den utbildning som krävs för yrket plus ett stort engagemang vid våra uppdrag.

Försäkrade

Vår firma har alla de försäkringar och tillstånd som krävs för att bedriva en seriös verksamhet inom flytt & Städning.

Rutavdrag

Vi tar hand om rutavdraget åt er – 50% avdrag via Skatteverket. Klappat och klart! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi lämnar inte dig i sticket förrän du är 100% nöjd!