Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Ludvika

En förstklassig flyttfirma i Ludvika!

Flytthjälp till toppenkvalitet.

RUT-avdrag 50% på arbetskostnaden.

Välkommen att diskutera flytt med oss!

Prisförslag
Kubikräknare

Flyttfirma i Ludvika seriös flytthjälp

Låt oss hjälpa dig med flytten i eller runt Ludvika. Som erfaren flyttfirma kan vi hjälpa till med allt från olika flyttjänster till olika transporttjänster till bra kvalitet och service.

Vi hjälper dig med den del eller de delar av flytten du önskar hjälp med eller så hjälper vi till med hela flytten om du hellre vill det.

Lastning av flyttlådor på flyttbil

Via Skatteverket går det att ta del av det fina RUT-avdraget som reducerar kostnaden för arbetet med 50% vid flytthjälp och andra hushållsnära tjänster.

Att vi har koll på alla de dokument som krävs för att driva en seriös verksamhet inom flytt behöver du inte oroa dig för. Vi har försäkringar, trafiktillstånd och så vidare.

Välkommen att kontakta oss för ett prisförslag, en fråga om flytt eller om RUT, vi hjälper till!

Gratis offert/prisförslag med fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttfirma Ludvika

Som flyttfirma i Ludvika kan vi erbjuda alla förekommande tjänster inom flytt och transport.

Exempel på det framkommer här vid beskrivningen av en flytt där vi tar hand om allt från flyttpackningen till rengöringen av den gamla bostaden.

Vid en hel flytt börjar vi med att demontera allt så som gardiner, lampor, tavlor, hyllor, möbler som går att skruva isär och så vidare.

Vi kan hjälpa till att forsla bort vissa saker eller möbler som inte ska med till den nya adressen. Vi kan då transportera detta till exempelvis en vän eller en släkting, till second hand, till auktionskammare eller kanske till kommunens återvinning om det istället ska kasseras.

Husgeråd och allt som går att få ner i flyttkartonger packas där för en lättare hantering under själva flytten.

När allt förberedande arbete är klart bär vi in allt på vår flyttbil och packar in allt för att därefter köra till nästa adress.

Den gamla bostaden kan vi rengöra om det önskas.

När vi är framme på den nya adressen kan vi där hjälpa till att plocka upp allt och möblera bostaden.

Välkommen att läsa mer om våra flyttjänster och våra andra tjänster här på vår hemsida.

Vi hjälper till med det som önskas!

RUT-avdraget är en fin förmån som vi medborgare kan ta del av.

Det betyder att vid en flytt i exempelvis Ludvika eller vid andra hushållsnära tjänster går det att dra av 50% av arbetskostnaden om det finns en inkomst av tjänst.

Max avdragsmöjlighet är 75000 kr per år för en privatperson och 150000 kr om det finns två personer i samma hushåll.

Att nyttja avdraget brukar inte vara något problem men det kan vara bra att hålla koll på tidigare användning av avdraget under innevarande år om det använts i stor omfattning.

När vi lämnar offerter och priser framkommer avdraget tydligt så att det inte blir några missförstånd angående kostnaden för flytten.

Vi hjälper gärna till om det finns funderingar på avdraget i samband med exempelvis en flytt i Ludvika, det är bara att kontakta oss.

Som flexibel flyttfirma i Ludvika anpassar vi oss naturligtvis efter dina önskemål, det du vill ha hjälp med och din budget.

Det betyder då att vi kan hjälpa till med en stor flytt, en liten flytt, att enbart transportera någon enstaka del av bohaget och så vidare.

Ett budgetalternativ som används ibland är att vi kommer med vår flyttbil med chaufför om det finns vänner, grannar, familj och så vidare som hjälper till att bära. Vi detta alternativ sköter vår chaufför packningen på flyttbilen.

Bra att veta är att vi kan hjälpa till på kvällar och helger om det krävs för att kunna genomföra flytten.

Säkert finns det andra exempel på upplägg så kontakta oss gärna så kan vi säkert komma fram till något optimalt.

För oss är det viktigt att vi levererar kvalitet och bra service. Om alla inblandade är nöjda och glada blir ju jobbet så mycket trevligare.

För att kvalitet ska infinna sig krävs det att vi hanterar bohag eller inventarier på ett bra och försiktigt sätt så att vi undviker skador.

När vi lastar in på flyttbilen har vi olika hjälpmedel som skyddsplaster, täcken, filtar och så vidare. Vi har även spännband så att allt ligger eller står stadigt.

När vi sedan kör vår flyttbil till den nya bostaden eller lokalen framför vi den på ett försiktigt sätt så att allt ligger still på flyttbilen.

Om något trots vår försiktighet skulle inträffa har vi försäkringar som hjälper till och täcker en sådan skada fullt ut.

En flytt med oss i Ludvika betyder en trygg flytt.

Flyttbil utanför bostad

Flera faktorer inverkar på priset för en flytt

Flyttfirma Ludvika pris

Priset för en flytt varierar naturligtvis beroende på vad som önskas av oss. Kostnaden beror exempelvis på bostadens storlek och hur välmöblerad den är. Hur långt bort ligger den nya bostaden från den gamla, finns det hiss eller måste allt bäras i trappor, går det lätt att komma fram till entrédörren och så vidare.

Det är värdefullt om det går att beskriva flyttuppdraget så noga som möjligt, men om det känns krångligt hjälper vi till så klart.

Få prisförslag

Transporter

Företagsflytt i Ludvika

Företagstjänster

Vi hjälper även till med olika former av företagsflyttningar som exempelvis kontorsflytt, flytt av en butik eller vad det än kan handla om. Kommunen och andra aktörer hjälper vi också om det finns behov av flytt, transport eller kanske bärhjälp.

Då vi är en flexibel flyttfirma i Ludvika hjälper vi till när det passar er bäst om det så är på kvällar och helger, vi hjälper till för att motverka störningar i er verksamhet. Välkommen att diskutera med oss!

Företagsflytt

Vi är proffs på det här med flytt

En smidig och serviceinriktad flyttfirma i Ludvika

Ett par av våra ledord är, serviceinriktade och flexibla, det lovar vi våra kunder!

Utbildade

Vår flyttpersonal erbjuder ett stort engagemang och de har den kunskap och den utbildning som krävs för yrket.

Försäkringar

Som seriös flyttfirma i Ludvika har vi de försäkringar och de tillstånd som krävs för att driva en seriös flyttverksamhet.

Rutavdrag

RUT-avdraget administrerar vi i samarbete med Skatteverket. Det betyder 50% avdrag på arbetskostnaden vid exempelvis en flytt! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder nöjd kundgaranti och ser till att du är helt nöjd till 100%.