Flyttstädad lägenhet

Flyttstädning Norberg

RUT 50% avdrag på arbetet

Goda omdömen från kunder via Google

Städpersonal som levererar service

Kvalitetsgaranti på all städning

Trygghet med ansvarsförsäkring

Begär Offert

Utmärkt och smidig flyttstädning i Norberg

Låt oss hjälpa dig med den slitiga, tunga och energikrävande flyttstädningen i Norberg eller kanske på någon annan ort. Vi kommer se till att städning blir godkänd så att alla blir nöjda. Med RUT-avdraget blir det en överkomlig kostnad då avdraget medför att arbetskostnaden sjunker med så mycket som 50%.

Ofta har det varit många veckor innan själva flyttstädningen till sist ska göras. Det kan då betyda att energin är slut när detta ansträngande moment ska sättas igång.

Vi rekommenderar att du i alla fall frågar oss om ett pris, det kostar inget. Därefter kan du i lugn och ro fundera över om du ska anlita oss eller kanske göra jobbet själv.

Flyttstädning pris

Vi försöker alltid att räkna fram ett så förmånligt pris som möjligt så att vi har chans att få just ditt uppdrag i Norberg. Det som har en stor inverkan på prissättningen är bostadens storlek. Det gäller även om det kanske handlar om en annan typ av flyttstädning, som exempelvis ett kontor.

När det gäller ett pris till privatpersoner kommer det tydligt synas att RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden med 50%, det kan dock inte företag ta del av då avdraget enbart gäller privatpersoner.

Välkommen att diskutera flyttstädning med oss. Behöver du direkt ett pris tar vi fram ett bra sådant med kort varsel.

Som seriös firma i Norberg kan vi det här med flyttstädning!

Så gör ett bra val, anlita oss för flyttstädningen!
Blir städningen inte godkänd åtgärdar vi – kvalitetsgaranti.
Om något inträffar ersätter vi eller vårt försäkringsbolag.

Flyttstädad köksdel

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttstädning Norberg

Det vanligaste är att vi flyttstädar åt privatpersoner men vi hjälper naturligtvis alla.

Finns det även behov av andra tjänster som kanske är närliggande hjälper vi till med det naturligtvis.

En flyttstädning är ofta tung och energikrävande som alla vet som flyttat några gånger.

När det gäller privatpersoner går det att använda sig av RUT-avdraget som reducerar kostnaden för arbetet med 50% vilket får ses som mycket förmånligt.

Avdraget kan även användas för en hel del andra tjänster som hjälp med flytten och så vidare.

När det gäller flyttstädningen kan vi hjälpa till med hela jobbet eller bara vissa delar.

Välkommen att kontakta oss om det finns ett behov av flyttstädning i Norberg eller runt Norberg.

Vi hjälper dig gärna!

RUT-avdraget är ett avdrag som kan användas för en mängd olika hushållsnära tjänster där flyttstädning, annan städning och hjälp med flytten ingår.

För att kunna använda RUT vid exempelvis en flyttstädning i Norberg krävs det att personen ifråga har en inkomst så att det finns något att dra av emot.

Avdraget tillåter att arbetskostnaden halveras då avdraget är 50% av arbetskostnaden.

Maximalt avdrag som kan göras för olika hushållsnära tjänster är 75000 kr per år per person. Finns det då två personer som bor i samma bostad, exempelvis i Norberg, och är folkbokförda där kan 150000 kr dras av under ett år.

När det gäller flyttstädning är arbetskostnaden den största delen vilket betyder ett stort avdrag av totalpriset.

Det brukar sällan vara något problem med avdraget men det kan vara bra att vara observant om det har gjorts tidigare avdrag under året, så att det finns mer avdrag att ta del av.

Vi handlägger avdraget tillsammans med Skatteverket då det enligt reglerna är utföraren som ska sköta om detta. Så det är inget våra kunder behöver fundera på.

Finns det frågor på det här med RUT är det bara att kontakta oss så hjälper vi till efter bästa förmåga att reda ut det.

Vi hjälper regelbundet företag med olika tjänster inklusive flyttstädning i Norberg och på många andra platser. Naturligtvis hjälper vi även kommuner och andra aktörer med våra olika flyttjänster.

Välkommen att kontakta oss för ett optimalt upplägg när det gäller exempelvis er flyttstädning. Observera att RUT-avdraget inte gäller för företag utan det gäller enbart för privatpersoner.

En flyttstädning i Norberg med oss betyder bra kvalitet och bra service.

Tänk på att vi kan hjälpa till med en hel del andra tjänster också, vi är ett fullserviceföretag inom flytt och städning.

Varmt välkommen, vi hjälper gärna till.

I en flyttstädning i exempelvis Norberg ingår en mängd olika moment. Alla dessa ska noggrant gås igenom innan allt kan besiktigas.

Om alla dessa delar arbetas igenom på bästa sätt blir också flyttstädningen godkänd vilket betyder att alla inblandade blir glada och nöjda.

Exempel på moment som ska göras är att putsa alla fönster, torka alla golv, torka ur lådor och skåp, i köket ska spisen rengöras, i badrummet ska golvbrunnen rengöras och så vidare.

Allt detta är tungt och energikrävande så fråga oss gärna om en offert för att därefter fundera i lugn och ro om ni önskar att anlita oss.

Läs gärna mer om vad som ingår i en flyttstädning i exempelvis Norberg. Klicka på denna länk i så fall:

Checklista – vad ingår vid flyttstädningen