Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Bålsta

Effektiv hjälp med flytten i Bålsta!

50% reducering av arbetskostnaden med RUT.

Smidig flyttfirma, alla tjänster inom flytt.

Välkommen för en diskussion!

Prisförslag
Kubikräknare

Flyttfirma i Bålsta till bra pris och bra service

Välkommen, vi hjälper dig med flytten i Bålsta om du söker efter en seriös och smidig flyttfirma.

Finns det behov av enbart en transport eller att bära något så hjälper vi till med det också. Vi erbjuder alla förekommande tjänster inom flytt till bra priser.

Lastning av flyttlådor på flyttbil

Tänk på att RUT-avdraget gör det mycket förmånligt att anlita en flyttfirma i Bålsta för hjälp med flytten. Arbetskostnaden reduceras då med 50% via Skatteverket.

Vi är noga med att vi har alla försäkringar och tillstånd i perfekt ordning vilket är viktigt för alla inblandades trygghet och säkerhet.

Kontakta oss gärna om det finns någon fundering på våra tjänster inom flytt och transport eller om ett prisförslag önskas.

Gratis offert/prisförslag med fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Flytt & Städ Västmanland AB
Flytthjälp i Bålsta

Vår flyttfirma erbjuder en mängd olika flyttjänster i Bålsta eller på annan aktuell ort.

Exempel på det kan vara att vi vid en flytt hjälper till att montera ner allt bohag inklusive lampor, tavlor, blommor, gardiner och så vidare.

Vi kan packa ner allt i flyttkartonger så att det blir enkelt att hantera vid flytten.

Vi bär och transporterar samt packar in allt på vår flyttbil.

På nästa adress kan vi ställa i ordning allt så att det bara är att flytta in.

Vi kan även forsla bort sådant som inte ska med till den nya adressen, exempelvis till second hand eller till kommunens återvinning.

Läs gärna mer om våra tjänster här på hemsidan. Vi som flyttfirma hjälper till med det som önskas i Bålsta.

Vi är alltid mycket noga med att erbjuda en bra service vid våra flyttningar eller transporter eller vad det än kan handla om för uppdrag.

Sköter vi våra flyttuppdrag i Bålsta på ett bra sätt så blir alla inblandade nöjda och glada. Kanske är det någon som rekommenderar oss vidare till någon annan i bekantskapskretsen, i så fall blir vi naturligtvis glada för det.

För att det ska bli en bra kvalitet är vi noga med att hantera bohag eller inventarier på ett ypperligt sätt vilket betyder att vi skyddar och är rädda om det vi hanterar.

Till vår hjälp har vi olika täcken, filtar, bubbelplast, spännband och så vidare.

När allt är lastat och klart kör vi flyttbilen på ett tryggt och säkert sätt så att inga skador och andra tråkigheter inträffar.

Även om vi alltid är mycket försiktiga kan ju trots allt en skada inträffa även om det är sällsynt. Då har vi försäkringar som täcker en sådan händelse.

Via Skatteverket går det att ta del av det fina RUT-avdraget om vederbörande har en inkomst av tjänst att ställa avdraget mot.

Det betyder i så fall att arbetskostnaden reduceras med så mycket som 50% vid flytt eller andra hushållsnära tjänster. Max avdrag som går att göra per år är 75000 kr per person.

Vi sköter om avdraget tillsammans med myndigheten så det är inget som våra kunder behöver tänka på. Avdraget framgår tydligt i våra offerter till privatpersoner.

Välkommen att kontakta oss vid frågor om avdraget så hjälper vi till efter bästa förmåga.

Vi anpassar flytten i Bålsta efter dina förutsättningar och din budget.

Det kan betyda att vi kan hjälpa till med allt från flyttpackning till i ordningsställandet av den nya bostaden eller kanske det nya kontoret.

Vi kan även hjälpa till med vissa saker som att bära och transportera det som är tungt eller krångligt.

Vi kan även ställa upp med flyttbil och chaufför om det finns vänner, släktingar, anställda eller andra som hjälper till att bära bohag eller inventarier. Chauffören hjälper då till med packningen på flyttbilen.

Det var några exempel, det finns säkerligen fler olika typer av upplägg så kontakta oss gärna angående en anpassad flytt så kan vi diskutera oss fram till ett bra upplägg.

Bra att veta är att vi även kan hjälpa till på andra tider än de vanliga tiderna som kvällstid, helger eller till och med röda dagar om det krävs.

Vi hjälper till med flytten eller transporten på dina villkor!

Flyttbil utanför bostad

Vad kostar en flytt i Bålsta eller i närområdet?

Flyttfirma Bålsta pris

När vi beräknar ett pris är det en hel del olika faktorer som spelar in vid prissättningen. Hur mycket bohag och flyttkartonger finns det att hantera vilket naturligtvis beror på bostadens storlek samt om den är väl möblerad eller sparsamt möblerad. Andra faktorer är transportsträckan, om det är många våningar upp utan hiss eller kanske markplan.

Det bästa är om det går att beskriva flyttuppdraget i Bålsta så ingående som möjligt för att inte undvika missförstånd. Låter allt detta besvärligt så hjälper vi så klart till.

Få prisförslag

Transporter

Företagsflytt i Bålsta

Företagstjänster

Naturligtvis hjälper vi även företag, kommuner och andra beställare i Bålsta. Exempel på det kan vara att vi flyttar en hel skola, ett kontor eller en butik. Vi har kapacitet att hantera stora som små flyttar på ett bra och effektivt sätt för att undvika störningar i er verksamhet.

Alla uppdrag är av intresse för oss och vi är intresserade av långsiktiga samarbeten men även enstaka insatser är av intresse. Då vi är flexibla kan vi även hjälpa till på kvällar, helger eller när det passar er bäst. Varmt välkommen att kontakta oss för ett förslag!

Företagsflytt

Vi är proffs på det här med flytt

En smidig och serviceinriktad flyttfirma i Bålsta

Ett par av våra ledord är, serviceinriktade och flexibla, det lovar vi våra kunder!

Utbildade

Vår flyttpersonal i Bålsta erbjuder ett stort engagemang och de har den kunskap och den utbildning som krävs för yrket.

Försäkringar

Som seriös flyttaktör i Bålsta har vi de försäkringar och de tillstånd som krävs för att driva en seriös flyttverksamhet.

Rutavdrag

RUT-avdraget administrerar vi i samarbete med Skatteverket. Det betyder 50% avdrag på arbetskostnaden vid exempelvis en flytt! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder nöjd kundgaranti och ser till att du är helt nöjd till 100%.