Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Årsta

Alla förekommande flyttjänster!

50% avdrag genom RUT!

Gratis prisförslag

Prisförslag
Kubikräknare

Tryggt och prisvärt

Proffsig och prisvärd flyttfirma som hjälper er med er flytt i Årsta med omnejd. Många fina kundomdömen – låt oss hjälpa dig med.

Flyttbil utanför bostad

Ingen flytt är för stor eller för liten, kontakta oss och få ett gratis prisförslag baserat på dina önskemål och krav. Vi sköter rutavdraget åt dig vilket ger oss möjligheten att dra av 50% av arbetskostnaden.

Slit inte med detta själv, låt oss som jobbar med detta dagligen sköta det åt dig.

Gratis prisförslag, fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Rutavdraget är väl egentligen det som motiverar fler och fler att ta in flytthjälp. I Årsta eller annan ort du skall flytta till eller inom. Det är dock viktigt att hitta en seriös aktör som är försäkrade, har trafiktillstånd och gärna många fina kundomdömen.

Med rutavdraget kan vi halvera arbetskostnaden och beloppet du kan använda till rut-tjänster uppgår till 75000kr per år.

Flytthjälp, bärhjälp, packhjälp, bortforsling av skräp till återvinning, tungflyttar, budtransporter och så mycket mer. Med oss kan du få hjälp med det mesta som kräver starka muskler och transportbilar av olika storlekar.

I samband med flytten är det vanligt att du som kund kanske vill slänga en hel del skräp som inte skall med till det nya boendet, men för mindre stress och mer avkoppling kan du även välja till pachjälp. Vi packar i robusta flyttkartonger på ett sätt som minimerar risken för skador på dina föremål.

Vi anpassar oss utefter dina önskemål och krav och hjälper dig med de moment du behöver hjälp med.

Kanske vill du vara med och bära för att minska ner på kostnaden något. Vi erbjuder del- och helhetslösningar kring din flytt som anpassas efter dina behov.

Om du inte har tid att flyttpacka själv så bistår vi även med den tjänsten. Med tåliga och bra flyttkartonger samt med lång erfarenhet av att packa på ett bra sätt så undviker vi onödiga olyckor.

Du som vill packa själv får gärna låna flyttkartonger av oss. Tänk bara på att packa på rätt sätt och märk gärna upp flyttkartongerna så att vi vet vad de innehåller samt vet var vi skall placera dem i ditt nya boende.

Vad kostar det?

Flyttfirma Årsta pris

Kostnaden för en flytt i exempelvis Årsta kan skilja sig en hel del, dels beroende på olika priser från olika flyttfirmor men också beroende på vilka moment du vill ha hjälp med samt omfattningen på uppdraget och givetvis resesträckan.

Hos oss kan du lita på bra konkurrenskraftiga priser utan några dolda avgifter. Vi lämnar fast pris och då gäller det priset tills dess att uppdraget är slutfört.

För att få reda på vad din flytt kostar får du gärna fylla i en flyttförfrågan på vår hemsida, eller ta upp luren och ring oss. Våra prisförslag är alltid gratis och helt utan några förpliktelser.

Få gratis prisförslag

Transporter

Kontorsflytt

Företagstjänster

Flytta kontoret från Årsta till annan ort eller från annan ort till Årsta? Vi hjälper dig i Årsta med omnejd. Bra priser och effektiva medarbetare som arbetar helt utefter era önskemål och krav.

Om du har behov av andra kringliggande tjänster såsom regelbunden städning av kontoret, transporter av olika slag eller kanske bärhjälp så är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vi strävar efter långsiktiga företagssamarbeten och sätter vår heder i att ta hand om dig på absolut bästa sätt.
För att anpassa oss tidsmässigt kan vi även hjälpa dig på helger och kvällar.

Företagsflytt

En professionell flyttfirma

Välj en erfaren & trygg flyttfirma i Årsta

Våra ledord är kvalitet och flexibilitet och det är precis vad vi utlovar er!

Utbildade

Vår personal har den utbildning som krävs för yrket plus ett stort engagemang vid våra uppdrag.

Försäkrade

Vår firma har alla de försäkringar och tillstånd som krävs för att bedriva en seriös verksamhet inom flytt & Städning.

Rutavdrag

Vi tar hand om rutavdraget åt er – 50% avdrag via Skatteverket. Klappat och klart! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi lämnar inte dig i sticket förrän du är 100% nöjd!