Flyttbilar

Om oss

Som professionell flyttfirma och städfirma förenklar vi din vardag!

Vi är verksamma över hela landet och även utomlands om det skulle vara aktuellt med en flytt till något land exempelvis nere på kontinenten. Vår firma riktar in sig på alla som behöver hjälp av olika slag – privatpersoner, kommuner, företag och så vidare. Vi håller hög kvalitet inom flytthjälp, städtjänster samt trädgård.

Vår personal har adekvat utbildning och kunnande. Kvalitet är viktigt för oss och vi har som mål att alla våra kunder ska vara nöjda med oss.

Naturligtvis har vi trafiktillstånd vilket går att kontrollera via Transportstyrelsen samt erforderliga försäkringar.

Begär Offert

När vi arbetar tänker vi på miljö och säkerhet samtidigt som vi ska vara effektiva och prisvärda. Som seriös firma använder vi oss av miljömärkta produkter och hjälpmedel under arbetet vilket är viktigt för vår miljö, vår personal som arbetar och naturligtvis för våra kunder.

Vi arbetar hela tiden med att förbättra våra arbetssätt och våra metoder. Ta gärna del av våra kundomdömen via exempelvis Google.

Vår firma erbjuder kundanpassade lösningar och när du anlitar vår firma med personal kommer du att få det perfekta slutresultatet till ett rimligt pris. Välkommen att kontakta oss om det finns någon fundering eller om du önskar ett gratis prisförslag!

Flytt & Städ Västmanland AB