Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Örebro

Alla förekommande flyttjänster!

50% avdrag genom RUT!

Gratis prisförslag

Prisförslag
Kubikräknare

Tryggt och prisvärt

Ta in proffsig flytthjälp så att du kan slappna av! Som flyttfirma i Örebro erbjuder vi flyttjänster som motsvarar era behov. Tryggt och professionellt!

Lastning av flyttlådor på flyttbil

Vi tar hand om rutavdraget åt er vid flytten i Örebro så att ni får ett avdrag på 50% av arbetskostnaden. Med professionella och erfarna flyttkillar samt med vår försäkring kan ni känna er trygga i att överlämna er bohagsflytt åt oss.

Gratis prisförslag, fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Om du inte känner till rutavdraget så är det alltså ett avdrag via Skatteverket som gör så att du kan dra av halva arbetskostnaden för bland annat flyttjänster, men det finns fler tjänster än flytt som ingår i rutavdraget.

Det avdrag som går att göra under ett år är 75000kr för varje privatperson. Är ni två i hushållet innebär det 150000 kr/år.

Det kan alltså vara rätt smart att anlita en flyttfirma som tar hand om din flytt i Örebro eftersom rutavdraget är så pass förmånligt.

Förutom flytthjälp där vi hjälper dig från bostad A till bostad B, erbjuder vi även en hel del kringliggande tjänster i Örebro med omnejd.

Allt från röjning/slänga skräp till flyttpackning/uppackning, montering samt nedmontering och så mycket mer.

Om ni har behov av att förvara ett visst möblemang en kortare eller längre tid så kan vår flyttfirma även hjälpa er med det – magasinering.

Om du planerar att flytta utomlands från Örebro eller från någon annan plats så kan vi hjälpa er. Flytt till ett annat land inom EU/EES gör så att rutavdraget kan användas även för en utomlandsflytt.

För att vi som flyttfirma ska komma framåt krävs det att de flyttuppdrag vi utför i Örebro och på andra orter lämnar kunden helnöjd! Att du blir nöjd med vår insats vid din flytt är alltså vår högsta prioritet.

Vår kvalitetsgaranti innebär att du får professionell hjälp av erfarna medarbetare och att du känner dig trygg och nöjd genom hela flytten.

Vi är lyhörda inför dina unika behov och har som mål att möta dessa på absolut bästa sätt.

Alla har vi olika behov och önskemål inför en flytt. Det viktigaste för oss är du får flytthjälp på det sätt du önskar och med det du önskar. Kanske vill du bara ha hjälp med vissa moment kring din flytt i Örebro, det går alldeles utmärkt.

Vi kan i Örebro också erbjuda helhetslösningar som gör så att du kan överlämna precis allt åt oss. Då kan det ingå både nedpackning och uppackning, nedmontering samt montering och såklart själva transporten av bohaget från er gamla bostad till den nya. Det är mycket att tänka på kring flytten, vi vill avlasta er där ni behöver det som mest.

Flyttbil utanför bostad

Vad kostar det?

Flyttfirma Örebro pris

Kostnaden för en flytt i Örebro beror såklart på omfattningen av den flytthjälp du behöver. Du kan få ett pris genom att fylla i en flyttoffert på vår hemsida eller ringa oss, där du då beskriver vad du behöver hjälp med så återkommer vi med ett prisförslag.

Faktorer som påverkar priset för en flytt är bland annat resesträckan, men också hur mycket bohag du har och vilka övriga moment du vill ha hjälp med. Vi brukar lämna prisförslag baserat på boyta samt tilläggstjänster. De flesta brukar vilja flyttpacka själva, men detta är såklart något vi kan hjälpa er med. Det säkerställer att era föremål packas rätt i professionella och tåliga flyttkartonger.

Om ni väljer att packa själva behöver dock allt som får plats i flyttlådor vara packat och klart när vi anländer på flyttdagen. Kontakta gärna oss i god tid före flytten om ni vill hyra flyttkartonger.

Få prisförslag

Transporter

Kontorsflytt

Företagstjänster

Självklart är du som företagare i Örebro välkommen att anlita oss om du har något behov inom flytt eller transport.

Vi ser till att anpassa oss på det sätt som inte missgynnar ditt företag. Med flexibla arbetstider kan vi hjälpa dig även på kvällar och helger. Detta kan i sin tur minimera nedtiden för din verksamhet vid en företags-/kontorsflytt.

Har du andra behov i Örebro såsom exempelvis förvaringsbehov eller budtransporter är du varmt välkommen att höra av dig.

Företagsflytt

En professionell flyttaktör

Välj en erfaren & trygg flyttfirma i Örebro

Våra ledord är kvalitet och flexibilitet och det är precis vad vi utlovar er!

Utbildade

Vår flyttpersonal i Örebro har den utbildning som krävs för yrket plus ett stort engagemang vid våra uppdrag.

Försäkrade

Vår firma har alla de försäkringar och tillstånd som krävs för att bedriva en seriös verksamhet inom flytt & städning i Örebro.

Rutavdrag

Vi tar hand om rutavdraget åt er – 50% avdrag via Skatteverket. Klappat och klart! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi lämnar inte dig i sticket förrän du är 100% nöjd!