Flyttstädad lägenhet

Flyttstädning Strängnäs

RUT ger 50% reducering på arbetet

Prima kundbetyg på Google

Effektiv och noggrann städpersonal

Flyttstädning med garanti

Tryggt och försäkrat

Begär Offert

Strängnäs – flyttstädning med kvalitet

Vi hjälper dig med flyttstädningen i Strängnäs, eller i Strängnäs närområde. Önskas hjälp på annat håll i regionen hjälper vi naturligtvis till även där.

Flyttstädning är ju ett tungt arbete vilket de flesta vet som någon gång flyttstädat själva. Tyvärr hinner många glömma hur jobbigt det var om det gått ett antal år sedan den förra flyttstädningen. Vid en flytt är det en mängd andra moment och insatser som först måste genomarbetas innan det är dags för flyttstädningen. Det har säkerligen packats, sorterats och så vidare innan det är dags för flyttdagen.

När sedan själva flytten är klar och energin kanske är på upphällningen är det dags för flyttstädningen av den tomma bostaden. Vid denna tidpunkt kan det vara skönt att slippa detta moment.

Flyttstädning pris

Så kontakta oss gärna för ett prisförslag och fundera sedan i lugn och ro om ni vill anlita oss eller göra jobbet själva. Priset för en flyttstädning i exempelvis Strängnäs beror till största delen på den yta som ska städas om det så gäller en bostad eller kanske en företagslokal som exempelvis ett kontor.

För privatpersoner finns det fina RUT-avdraget som reducerar kostnaden för själva arbetet med så mycket som 50% tack vare denna avdragsmöjlighet. RUT-avdraget framkommer tydligt i våra prisförslag/offerter så att det inte blir något missförstånd angående priset.

Varmt välkommen att kontakta oss om ett pris önskas eller om det finns någon fundering på din flyttstädning i Strängnäs. Vi vill gärna hjälpa till!

Som seriös firma i Strängnäs kan vi det här med flyttstädning!

Så gör ett bra val, anlita oss för flyttstädningen!
Blir städningen inte godkänd åtgärdar vi – kvalitetsgaranti.
Om något inträffar ersätter vi eller vårt försäkringsbolag.

Flyttstädad köksdel

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttstädning Strängnäs

Oftast är det privatpersoner som anlitar oss för flyttstädning här i Strängnäs men vi hjälper naturligtvis alla som har ett behov.

Vi garanterar ett bra pris till en bra kvalitet så att flyttstädningen blir godkänd.

Privatpersoner kan, till skillnad från företag, använda sig av RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med så mycket som 50%.

Finns det behov av andra tjänster i samband med flytten så hjälper vi gärna till med det.

Välkommen att fråga oss om ett pris på din flyttstädning i Strängnäs med omnejd.

Privatpersoner, inte företag, kan använda sig av det populära RUT-avdraget vilket de flesta nog känner till idag.

Det finns dock vissa saker att tänka på om avdraget ska användas. Det måste till exempel finnas en inkomst av tjänst att ställa avdraget mot.

Det är även viktigt att hålla reda på om avdraget använts tidigare under året och i så fall i vilken omfattning.

Detta brukar dock inte vara något problem såvida inte avdraget använts i stor utsträckning. Men då det maximala avdraget under ett år uppgår till 75000 kr eller 150000 kr om det finns två personer i hushållet brukar detta sällan vara ett problem.

Det avdrag som kan göras vid exempelvis en flyttstädning i Strängnäs är att kostnaden för själva arbetet reduceras med 50%.

Avdraget handläggs av utföraren i samarbete med Skatteverket.

Avdraget ingår i något som kallas hushållsnära tjänster där en mängd andra tjänster också ingår. Exempel på det kan vara övriga städtjänster, hjälp med flytten och så vidare.

Viktigt är att den som tar del av avdraget ser till att det tas upp i deklarationen.

Välkommen att kontakta oss om det finns någon fundering på avdraget och hur det fungerar tillsammans med den tjänst som önskas hjälp med.

Finns det någon annan fråga hjälper vi naturligtvis till.

Vi hjälper företag och alla andra som har ett behov av flyttstädning, exempelvis här i Strängnäs.

Att tänka på är att RUT-avdraget enbart gäller för privatpersoner, det gäller inte för företag.

Om en offert eller ett prisförslag önskas så återkopplar vi med ett bra pris.

När vi flyttstädar så blir det till ett bra pris och till en bra kvalitet.

Finns det behov av andra tjänster i samband med flytten så hjälper vi till, det är bara att kontakta oss i så fall.

Att flyttstäda är ett omfattande projekt som kräver noggrannhet och mycket energi. Detta vet alla som flyttstädat några gånger.

Det gäller att ta städningen på allvar så att den som besiktigar blir nöjd med resultatet.

Exempel på det som ska gås igenom är fönster som ska putsas, golv som ska torkas av, skåp och lådor som ska torkas ur, kök och badrum med alla vinklar och vrår och så vidare.

Det vanligaste är att vi tar hand om hela flyttstädningen från början till slut men vi är öppna för alla varianter av upplägg.

Varmt välkommen att kontakta oss för ett pris på din flyttstädning här i Strängnäs. Vi återkommer, ofta samma dag, med ett bra pris som är konkurrenskraftigt.

Här via nedanstående länk går det att läsa mer om vad som ingår i en flyttstädning.

Checklista – vad ingår vid flyttstädningen