Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Vaxholm

Alla förekommande flyttjänster!

50% avdrag genom RUT!

Gratis prisförslag

Prisförslag
Kubikräknare

Tryggt och prisvärt

Överlåt din flytt i Vaxholm åt oss – en trygg och erfaren flyttfirma med många nöjda kunder. Vi löser flytten!

Flyttbil utanför bostad

Flytthjälp som anpassas efter dina önskemål och krav så att du känner dig nöjd under hela resans gång. Vi kan ta fram ett gratis prisförslag med rutavdrag, där vi halverar arbetskostnaden.

Bland flyttfirmor som verkar i Vaxholm med omnejd utmärker vi oss med bra kundomdömen, försäkringar och trafiktillstånd. Vi vet vad som krävs för att du skall bli nöjd!

Gratis prisförslag, fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Via Skatteverket kan du som privatperson utnyttja rutavdraget för flyttjänster. Vi sköter avdraget automatiskt i samband med att du anlitar oss.

75000 kr / år gäller i dagsläget för rutavdraget.

Om du skall flytta från Vaxholm eller från annan ort så kanske du är i behov av mer än bara bärhjälp och transport av ditt bohag från din gamla bostad till den nya bostaden.

Vi erbjuder en mängd tjänster som kan underlätta för dig. Behöver du hjälp med bortforsling av skräp i samband med flytten så löser vi även det.

Det är viktigt att packa rätt för att undvika onödiga skador. Väljer du till packhjälp i samband med flytten så kan du lita på att dina föremål tas om hand på absolut bästa sätt.

Vill du hellre ta hand om packningen själv så går det bra att hyra flyttkartonger av oss. Våra flyttkartonger är av hög kvalitet.

Som regel ingår bärhjälp från din gamla bostad av samtliga föremål och möbler till en eller flera av våra flyttbilar, samt transport till ditt nya boende där vi bär in allt från lastbilen och placerar på önskad plats.

Vill du ha hjälp med annat så löser vi såklart det med.

Utöver detta ingår en heltäckande försäkring som skyddar ditt bohag under hela flytten. Skulle det av någon anledning uppstå en skada på en möbel på grund av en olycka eller av annan anledning så ger vi dig full ersättning för detta!

Det är viktigt att det känns tryggt för dig att anlita oss.

Vad kostar det?

Flyttfirma Vaxholm pris

Beroende på vad du väljer att anlita oss för, där vi kan erbjuda olika nivåer på insats, så baseras priset för flytten främst på omfattning och resesträcka.

Om du vill ha ett pris för din flytt till eller från Vaxholm eller annan närliggande ort så kan vår flyttfirma lämna ett konkurrenskraftigt prisförslag.

Ju fler tjänster du väljer till i samband med flytten desto mer förmånligt kan det bli. Vi erbjuder oss bland annat flyttstädning av bostaden du flyttar från.

Kontakta oss och få ett alldeles gratis prisförslag, utan några som helst förpliktelser.

Få gratis prisförslag

Transporter

Kontorsflytt

Företagstjänster

Vi hjälper även företag med olika behov, exempelvis vid en kontorsflytt där vi kan vara behjälpliga och framför allt flexibla och anpassa arbetstiderna när det passar er bäst.

Övriga flyttjänster åt er som företag eller annan statlig organisation kan vara regelbunden städning av kontoret eller lokalen samt olika typer av transporter och övrig bärhjälp.

Kontakta oss så diskuterar vi dina behov och önskemål.

Företagsflytt

En professionell flyttfirma

Välj en erfaren & trygg flyttfirma i Vaxholm

Våra ledord är kvalitet och flexibilitet och det är precis vad vi utlovar er!

Utbildade

Vår personal har den utbildning som krävs för yrket plus ett stort engagemang vid våra uppdrag.

Försäkrade

Vår firma har alla de försäkringar och tillstånd som krävs för att bedriva en seriös verksamhet inom flytt & Städning.

Rutavdrag

Vi tar hand om rutavdraget åt er – 50% avdrag via Skatteverket. Klappat och klart! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi lämnar inte dig i sticket förrän du är 100% nöjd!