Tjej som städar

Städfirma Surahammar

RUT ger 50% reducering på arbetet

Goda kundbetyg

Serviceinriktad städpersonal

Försäkringar och trygghet

Städgaranti

Begär Offert

Städning i Surahammar till bra kvalitet

Som etablerad städfirma i Surahammar hjälper vi dig med städningen. Olika exempel på det kan vara hemstädning, veckostädning, storstädning, byggstädning, fönsterputsning, trappstädning och så vidare. Finns det ett behov på annan ort i närområdet så hjälper vi till även där.

Att ta hjälp av en städfirma betyder att tid sparas vilket de flesta har ont om i dagens stressiga värld då veckan ofta är full av en massa olika måsten.

Vi är öppen för alla möjliga upplägg som att vi kommer vid enstaka tillfällen vid behov eller att vi gör upp ett schema där vi kommer med vissa mellanrum. Vi hjälper till med allt som önskas och finns det andra närliggande tjänster så är vi öppna för det också.

Kontakta oss gärna för en offert/prisförslag för ditt städbehov här i Surahammar. Vi återkopplar med ett gynnsamt prisförslag.

Vad kostar städhjälp?

Priset för städning beror naturligtvis på det som ska utföras, alltså städningens omfattning. Det enklaste är att kontakta oss och beskriva behovet så gott det går så återkopplar vi med ett pris.

Viktigt att tänka på är att RUT-avdraget har en stor inverkan på priset då 50% av arbetskostnaden reduceras vilken oftast är den största posten när det gäller kostnaden för städning. En annan del är städmaterial.

Kontakta oss gärna här på vår hemsida via ett av våra formulär för städning. Det går också bra att mejla oss på vanligt sätt, ringa oss eller chatta med oss. När vi har hela bilden klar för oss är det mycket lättare att lämna över ett prisförslag som är rätt.

Varmt välkommen att kontakta oss för en gratis offert.

Vi värnar om miljön

När vi arbetar med städning tänker vi på miljön och använder godkända städmaterial och utrustning så att vi skyddar oss alla.
Värna om miljön illustration
Välkommen till en noggrann och seriös städfirma
Flytt & Städ Västmanland AB
Städfirma Surahammar

Som städfirma i Surahammar hjälper vi gärna företag, kommunen och andra som har ett städbehov.

Vi kan exempelvis hjälpa till att städa ett kontor, städa trappor och korridorer, städa på ett bygge och så vidare. Ytterligare exempel är att vi kan städa en butik, en restaurang eller något annat. Vi är tacksamma för alla uppdrag inom städning.

Om långvariga samarbeten önskas är vi tacksamma, men vi kommer gärna för att hjälpa till vid enstaka tillfällen.

Varmt välkommen att diskutera era olika städbehov här i Surahammar eller kanske på någon annan ort i närområdet. Tillsammans kan vi säkert diskutera oss fram till ett bra upplägg avseende ert städbehov.

En seriös städfirma i Surahammar som erbjuder en bra kvalitet på städningen.

För oss är det viktigt att alla våra kunder är nöjda med oss och vår insats. Vi lever ju på nöjda kunder och det är det som driver vårt företag framåt.

Kanske kan vi bli rekommenderade till andra, det skulle naturligtvis göra oss glada.

Vi är noggranna när vi städar och använder alltid städmaterial och medel som är skonsamma för miljön.

Vi arbetar efter städbranschens riktlinjer så att allt går rätt till. Som seriös städfirma har vi naturligtvis försäkringar i fall något oförutsett skulle inträffa.

Kvalitetsgaranti har vi, så om något inte skulle vara godkänt så återkommer vi och justerar.

Privatpersoner har den möjligheten att få en prisreducering tack vare det förmånliga RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med så mycket som 50%.

Vi kan hjälpa till med allt inom städning och vi kan komma vid enstaka tillfället eller enligt ett i förväg uppgjort schema.

Vi kan exempelvis hjälpa till med veckostädning var eller varannan vecka. Kanske en storstädning några gånger per år inklusive fönsterputsning.

Säkerligen finns det andra former av upplägg, det är bara att säga till så hjälper vi till.

Välkommen till din Städfirma i Surahammar.

RUT-avdraget är nog bekant för de flesta idag. Det betyder att det går att dra av 50% av arbetskostnaden vid olika former av städtjänster.

Kravet är dock att det finns en inkomst så att det finns något att dra av emot. Avdraget handläggs tillsammans med Skatteverket av den som utför uppdraget.

Det finns även en hel del andra tjänster, förutom städhjälp, som ingår i det som kallas hushållsnära tjänster.

Det brukar sällan vara något problem att använda sig av avdraget. Det är dock bra att hålla koll på om avdraget använts tidigare under året. Men då avdragsmöjligheten är 75000 kr per år och per privatperson är det alltså sällan något problem. Finns det två personer i hushållet är max avdrag 150000 kr.