Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Surahammar

Flytthjälp till hög kvalitet och service!

50% reducering av arbetskostnaden med RUT-avdraget.

Allt inom flytt i Surahammar.

Prisförslag
Kubikräknare

Flyttfirma med bra priser och bra flytthjälp

Om du behöver hjälp av en flyttfirma i Surahammar så hjälper vi gärna till. Handlar det enbart om att transportera eller bära något så hjälper vi till med det också.

Vår flyttfirma håller alltid bra priser och med RUT-avdraget på det så halveras kostnaden för arbetet. Vi sköter om avdraget tillsammans med Skatteverket så det behöver du inte fundera på.

Lastning av flyttlådor på flyttbil

Som alla seriösa flyttfirmor som verkar i Surahammar har vi naturligtvis stenkoll på alla de dokument som krävs för att driva en seriös verksamhet inom flyttbranschen. Exempel på det är tillräckliga försäkringar, yrkestrafiktillstånd och så vidare.

Välkommen att kontakta oss om du önskar hjälp med flytt, transport eller kanske någon annan av våra tjänster. Har du bara en fråga så går det naturligtvis bra det med.

Gratis prisförslag med fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Flytt & Städ Västmanland AB
Surahammar

RUT-avdraget är en fin förmån som gäller alla som har en inkomst. Via Skatteverket går det att halvera arbetskostnaden för en mängd olika tjänster varav flytthjälp är en tjänst.

Maximalt avdrag per år är 75000 kr per person och finns det då två personer i samma hushåll gäller 150000 kr vilket kan vara bra att veta om många olika tjänster kanske önskas under ett helt år.

Välkommen att fråga oss om det finns något som är oklart angående avdraget och din flytt i eller runt Surahammar.

Då vi erbjuder full flyttservice i Surahammar kan vi hjälpa till med alla förekommande tjänster inom flytthjälp.

Vi kan vid en stor flytt hjälpa till med att flyttpacka, demontera ner lampor, tavlor, hyllor och så vidare. På nästa adress kan vi vara behjälpliga med att packa upp och ställa allt i ordning om det önskas.

Vi ställer upp med det som du har behov av.

Kvalitet och service är viktigt då det är det som gör att vår flyttfirma i Surahammar rullar på. Nöjda kunder ger mer kunder vilket är en naturlag.

Kvalitet uppkommer med erfarenhet, kunskap och att vi är tillmötesgående. Samtidigt har vi koll på alla dokument som tillräckliga försäkringar, trafiktillstånd för flyttverksamhet och transporter med mera.

Vi anpassar oss naturligtvis efter våra kunders behov inom flytt och vi försöker alltid att ställa upp så gott det bara går.

Önskas det hjälp med enbart vissa saker som är krångliga så hjälper vi till med det. Önskas det hjälp med en mycket stor flytt så hjälper vi till med det eller kanske bara att hämta ett skåp.

Då vi är flexibla så hjälper även till på tider som kan vara utanför ordinarie arbetstider för att underlätta om det önskas.

Flyttbil utanför bostad

Vad kan en flytt i Surahammar kosta?

Flyttfirma Surahammar pris

Priset på en flytt beror på hur stor bostaden är samt om den är väl möblerad eller sparsamt möblerad. En annan viktig faktor är om det handlar om en bostad i markplan eller om det finns flera trappor utan hiss.

Ytterligare en faktor är transportsträckan som naturligtvis har en stor inverkan på priset vid en flytt. Men då vi regelbundet åker i området runt Surahammar kan vi lämna mycket bra priser i våra offerter.

Få prisförslag

Transporter

Företagsflytt i Surahammar

Företagstjänster

Vi hjälper naturligtvis alla i Surahammar som önskar vår hjälp vid exempelvis flytt. Det betyder att företag och offentliga aktörer också är våra kunder.

Vi kan hjälpa till med olika typer av företagsflyttar, transporter eller kanske bärhjälp med mera tjänster. Vi hjälper till när det passar er bäst, till och med utanför ordinarie arbetstider om det krävs.

Företagsflytt

Vi är proffs på det här med flytt

En smidig och serviceinriktad flyttfirma i Surahammar

Ett par av våra ledord är, serviceinriktade och flexibla, det lovar vi våra kunder!

Utbildade

Vår flyttpersonal erbjuder ett stort engagemang och de har den kunskap och den utbildning som krävs för yrket.

Försäkringar

Som seriös aktör inom flytt i Surahammar har vi de försäkringar och de tillstånd som krävs för att driva en seriös flyttverksamhet.

Rutavdrag

RUT-avdraget administrerar vi i samarbete med Skatteverket. Det betyder 50% avdrag på arbetskostnaden vid exempelvis en flytt! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder nöjd kundgaranti och ser till att du är helt nöjd till 100%.