Flyttbilar på gräsmatta

Tjänster

Brett utbud av tjänster inom flytt, städ och transport.

Vi erbjuder våra tjänster till såväl privatpersoner som företag. Kontakta oss med just ditt behov, så tar vi fram ett gratis prisförslag. De flesta av våra tjänster är berättigade till RUT-avdrag 50% för privatpersoner.

Läs mer om våra huvudtjänster nedan.

Begär Offert010-204 00 25

RUT-avdrag 50%

Försäkrade

Yrkestrafiktillstånd

Bohagsflytt
Vi hjälper dig att flytta från A till B till ett bra pris där ditt bohag är försäkrat från det att vi kliver in i din bostad tills dess att dina möbler står på plats i ditt nya boende.
Transporter
Ibland behöver man transportera enstaka föremål en kortare eller längre sträcka. Vi kan vara till hjälp här, med tjänster såsom budtransport och pianoflytt med mera.
Bortforsling
Låt oss ta hand om skräpet! Vi hjälper dig att slänga skräp på närmaste soptipp/återvinningscentral. Detta kan göras i samband med en flytt då det ofta är en hel del prylar som ej skall med till det nya boendet.
Bärhjälp
Ett moment som såklart ingår vid en flytt, men vi erbjuder också bärhjälp i andra sammanhang. Bärhjälp erbjuds till både privatpersoner och företag.
Städtjänster
Förutom flyttstädning så erbjuder vi en mängd andra städtjänster såsom kontorsstädning, fönsterputsning och dödsbostädning
Packhjälp & magasinering
Vi vet hur man packar på ett sätt som undviker att något går sönder. Behöver du förvara möbler eller andra föremål så erbjuder vi även magasinering för kortare eller längre behov. Hör av dig till oss för ett prisförslag.
Utlandsflytt
Flytta utomlands? Vi flyttar internationellt och hjälper dig att få med dig dina kära ägodelar utanför Sveriges gränser.