Trappstädning

Trappstädning

Ett fint, fräscht och välstädat trapphus skapar trivsel för de som bor eller verkar i en fastighet, oavsett om hyresgästerna är företag eller privatpersoner. Trappstädningen är därför ett viktigt moment i skötseln av en fastighet oavsett tid på året.

Vår städavdelning erbjuder alltid hög kvalitet, professionell städning och bra priser. Tillsammans kan vi komma fram till ett bra upplägg där vi gemensamt bestämmer hur ofta vi ska komma för trappstädningen. Finns det andra utrymmen som exempelvis källarkorridorer som behöver städas med jämna mellanrum så diskuterar vi gärna det. Vi är kundorienterade och anpassar oss till era behov och behövs det exempelvis en akut utryckning så löser vi det om något speciellt inträffat.

Vår städpersonal som är erfaren, välutbildad och effektiv är alltid utrustad med miljömärkta städmaterial och produkter för en miljövänlig rengöring av exempelvis trapphuset.

Om trappstädningen gäller ett privat bostadshus gäller RUT-avdraget som medger ett avdrag om 50% där Skatteverket står för 50% av arbetskostnaden. Om det gäller företag så gäller inte avdraget. Läs gärna om RUT-avdraget här.

Välkommen att redan nu idag att kontakta oss så kan vi säkerligen komma fram till ett bra upplägg.
Flytt & Städ Västmanland AB

Fin städservice

Försäkrade

Kvalitetsgaranti