Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Linköping

Flyttfirma med hög servicegrad.

RUT reducerar arbetskostnaden 50%.

Fina kundomdömen.

Alla tjänster inom flytt och transport.

Prisförslag
Kubikräknare

Flyttfirma i Linköping låt oss ta hand om flytten

Vi hjälper dig med flytten eller transporten i Linköpings kommun eller på annan aktuell ort i närheten. Som flyttfirma i Linköping har vi en god kapacitet för att ta hand om alla möjliga olika typer av flyttar och transporter. Önskas exempelvis bärhjälp så hjälper vi till med det också.

Vårt motto är att alltid leverera en bra service och en god kvalitet ute på våra flyttuppdrag. Önskas hjälp längre bort kan vi även hjälpa till där då vi regelbundet kör till olika delar av landet.

Som alla andra seriösa flyttfirmor har vi naturligtvis trafiktillstånd för yrkestrafik via Transportstyrelsen vilket är viktigt för våra kunder att veta.

Lastning av flyttlådor på flyttbil

En person som beställer flytthjälp av en flyttfirma har faktiskt en undersökningsplikt att ta reda på om flyttfirman verkligen har trafiktillstånd. Det går att läsa mer om detta beställaransvar på Transportstyrelsens hemsida. Kontrollera gärna vårt trafiktillstånd på samma hemsida.

Försäkringar har vi naturligtvis också vilket är viktigt för allas vår trygghet om en skada mot förmodan skulle inträffa.

RUT-avdraget, som endast gäller privatpersoner, administrerar vi tillsammans med Skatteverket. Det fina är att arbetskostnaden reduceras med så mycket som 50%. Välkommen att kontakta oss vid frågor om flytt eller andra tjänster eller om det finns någon fundering angående något.

Gratis offert/prisförslag med fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttfirma Linköping

Som flyttfirma i Linköping erbjuder vi alla olika typer av flyttjänster eller delmoment av en flytt. Kontakta oss gärna när du behöver flytthjälp eller andra närliggande tjänster. Vi har en god kapacitet att ta hand om alla möjliga olika typer av flyttningar.

Exempel på det som kan ingå när vi tar hand om en stor flytt kan se ut som följer:

Innan själva flyttpackningen kan det vara bra att ta ställning till vad som ska med till den nya adressen och vad som kanske ska kasseras eller skänkas bort.

Det som ska kasseras kan vi köra bort till någon av kommunens återvinningsstationer som finns i Linköpings kommun. Kanske ska något auktioneras bort, i så fall kan vi transportera detta till en auktionskammare. Annat kan vi köra till någon släkting eller vän om något ska skänkas bort.

Allt detta är bra om det kan göras innan flyttpackningen men det går även bra att göra detta i samband med packningen eller i samband med själva flytten, så som önskas.

När vi flyttpackar är det viktigt att packa ner allt i flyttkartonger som kan packas där. Det blir då betydligt lättare att hantera allt under själva flytten.

Viktigt är att inte packa flyttlådorna för tungt utan tunga saker kan packas tillsammans med kuddar, filtar, täcken och så vidare. Då skyddas ytterligare det som finns i flyttlådorna.

I samband med flyttpackningen demonterar vi lampor, hyllor och annat. Vissa otympliga möbler eller inventarier kan vi skruva isär så att de blir lättare att bära och hantera.

När vi bär allt på vår flyttbil bär vi det på ett säkert och försiktigt sätt så att vi inte riskerar att skada något.

På flyttbilen täcker vi in lasten med olika hjälpmedel som skyddsplaster, täcken, filtar, spännband med mera hjälpmedel.

Vid packningen ställer vi in allt på ett bra sätt så att lasten inte riskerar att glida, men naturligtvis kör vi ändå flyttbilen på ett försiktigt sätt.

När bostaden eller lokalen är tom kan vi hjälpa till med rengöringen om så önskas.

Väl framme på den nya adressen kan vi där hjälpa till att packa upp och ställa allt i ordning.

Vid en liten flytt kan det exempelvis hända att vi enbart hjälper till att flytta ett stort skåp som är svårt att hantera. Andra exempel är flytt av ett tungt kassaskåp eller flytt av ett piano.

Som seriös och trygg flyttfirma i Linköping hjälper vi till med det som önskas av oss.

RUT-avdraget känner de flesta säkert till vilket är ett mycket bra avdrag vid exempelvis en flytt i Linköping då privatpersoner kan ta del av avdraget och på så sätt reducera kostnaden för arbetet med så mycket som 50%.

Privatpersoner har då möjligheten att anlita en firma istället för att slita själv med vissa saker, exempelvis en flytt. RUT-avdraget ingår i det som kallas hushållsnära tjänster.

För att kunna ta del av avdraget måste det finnas en inkomst att koppla ihop avdraget med. Oftast är det inget problem att nyttja avdraget då maximalt avdrag som kan göras under ett år är så mycket som 75000 kr och finns det två personer på samma adress gäller det dubbla.

Det är den som utför själva tjänsten, exempelvis flytthjälp, som handlägger avdraget tillsammans med Skatteverket. Den som använder avdraget ska se till att det tas upp i deklarationen för det aktuella året. Prisavdraget sker dock i samband med att arbetet utförs och betalningen sker.

Som flyttfirma i Linköping försöker vi alltid att vara tydliga i exempelvis våra flyttofferter så att det framgår hur mycket RUT-avdraget är vid en flytt.

Även om avdragsmöjligheten är stor för varje år kan det dock vara klokt att hålla koll om det gjort tidigare avdrag under innevarande år.

Kontakta oss gärna inför din flytt om det finns funderingar på det här med RUT, välkommen!

En anpassad flytt är inget konstigt egentligen. Det vi menar är att vi naturligtvis anpassar oss efter våra kunders önskemål och budget.

Ett sätt att anpassa flytten kan vara att vi först lämnar dig ett pris/flyttoffert och därefter justerar den genom att lägga till eller ta bort delmoment av flytten om det önskas.

Om priset exempelvis känns för högt för den flyttbudget som finns går det att ta bort en del moment som du själv kanske kan genomföra och överlämna det tunga och besvärliga till oss. Likaså om priset är lägre än förväntat kan vi lägga till ytterligare moment som exempelvis nerpackning i flyttkartonger.

Tillsammans kan vi säkert diskutera oss fram till ett passande upplägg för din flytt i exempelvis Linköping.

Som flyttfirma i Linköping kan vi hjälpa till med de moment som önskas, en hel flytt eller delar av flytten.

Vi kan tidsmässigt anpassa flytten så att det passar dina önskemål och den tidsplan som finns. Det betyder att vi kan ställa upp på kvällar, helger och till och med röda dagar om det krävs.

Ytterligare en variant av flytthjälp kan vara att vi kommer med vår flyttbil med chaufför vilket är ett bra budgetalternativ för den som har vänner, släktingar eller familj som har möjlighet att hjälpa till med flytten. Chauffören tar då hand om inpackningen på flyttbilen.

Kontakta gärna vår flyttfirma för en diskussion så kan vi tillsammans säkert komma fram till ett passande upplägg för din flytt i Linköping, utanför Linköping eller på annan aktuellt ort.

Hög service och bra kvalitet är viktigt för vår flyttfirma i Linköping.

Nöjda kunder är ju förutsättningen för att kunna få fler kunder. Samtidigt blir ju allt så mycket trevligare när allt flyter på under själva flytten, utan missöden.

Detta uppnås när vi tar hand om bohag eller inventarier på ett bra och försiktigt sätt.

Men skulle något missöde inträffa har vi naturligtvis som alla andra seriösa flyttfirmor de försäkringar som krävs för att kunna bedriva flyttverksamhet.

Självklart har vi även yrkestrafiktillstånd via Transportstyrelsen. Detta går att kontrollera på Transportstyrelsens hemsida. Den som beställer en flytt har, vilket inte många vet, ett beställaransvar att undersöka om flyttfirma faktiskt har detta tillstånd.

Kontakta oss gärna, vi tar hand om din flytt i Linköping på absolut bästa sätt.

Flyttbil utanför bostad

Priset för en flytt i Linköping beror på olika faktorer

Flyttfirma Linköping pris

När vi räknar fram ett pris för en flytt i exempelvis Linköping är det några parametrar som vi tar hänsyn till som bostadens eller lokalens storlek, om det finns hiss eller om det blir att bära i trappor, vilken våning, går det att komma fram till huset med flyttbilen på ett bra sätt, transportsträckan till nästa adress och så vidare.

Om möjlighet finns, beskriv gärna flyttuppdraget noga. Om detta känns besvärligt är det bara att du hör av dig till oss så hjälper vi till, välkommen!

Få prisförslag

Transporter

Företagsflytt i Linköping

Företagstjänster

Naturligtvis hjälper vi även företag i Linköping, kommunen, organisationer och så vidare. Ja, alla som är i behov av flytthjälp, transporthjälp, bärhjälp eller andra tjänster som ligger nära till hands. Exempel på det vi kan hjälpa till med kan vara en kontorsflytt, flytt av en tung kopieringsmaskin, att hämta något på järnhandeln eller kanske transport av någon produkt ut till er kund. Då vi är flexibla kan vi hjälpa till även kvällar, röda dager och helger för att motverka störningar verksamheten.

Välkommen att kontakta oss så kan vi säkert komma fram till ett bra upplägg. Vi är öppna för enstaka insatser och långvariga samarbeten, välkommen!

Företagsflytt

Vi är proffs på det här med flytt

En smidig och serviceinriktad flyttfirma i Linköping

Ett par av våra ledord är, serviceinriktade och flexibla, det lovar vi våra kunder!

Utbildade

Vår flyttpersonal erbjuder ett stort engagemang och de har den kunskap och den utbildning som krävs för yrket.

Försäkringar

Som seriös flyttfirma i Linköping har vi de försäkringar och de tillstånd som krävs för att driva en seriös flyttverksamhet.

Rutavdrag

RUT-avdraget administrerar vi i samarbete med Skatteverket. Det betyder 50% avdrag på arbetskostnaden vid exempelvis en flytt! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder nöjd kundgaranti och ser till att du är helt nöjd till 100%.