Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Norberg

Som flyttfirma i Norberg hjälper vi dig med flytten!

Arbetskostnaden reduceras med 50% via RUT-avdraget

Alla tjänster inom flytt.

Välkommen att höra av dig!

Prisförslag
Kubikräknare

Flyttfirma i Norberg som hjälper dig med flytten

Vår flyttfirma i Norberg hjälper dig med flytt, transport eller om du vill att vi bär något. Givetvis kan vi hjälpa till med alla andra närliggande tjänster som att exempelvis att forsla bort något till kommunens återvinning.

Då vi finns här i länet kan vi hålla mycket bra priser vilka blir ännu bättre med RUT-avdraget.

Lastning av flyttlådor på flyttbil

RUT-avdraget (50% avdrag) administrerar vi via Skatteverket och det gör att arbetskostnaden minskar med hälften.

Försäkringar och tillstånd har vi precis som alla andra seriösa flyttfirmor i branschen. Hjärtligt välkommen till oss om det finns någon fundering eller om en offert på exempelvis en flytt önskas.

Gratis offert/prisförslag med fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttfirma Norberg

Vår flyttfirma i Norberg kan erbjuda alla typer av flyttjänster då vi är etablerade och har en bra kapacitet.

Exempel på det kan vara att vi hjälper till med demontering, flyttpackning, montering, flytt av mindre delar av ett bohag eller hela bohaget och så vidare.

Vi kan hjälpa till med alla typer av uppdrag som har med flytt eller transport samt närliggande tjänster att göra.

Vi är noga med att kvaliteten ska vara på topp. Det betyder att vi tar hand om bohag eller inventarier på ett seriöst sätt genom att packa bra och noga täcka in det som är speciellt ömtåligt.

När vi kör våra bilar gör vi det på ett försiktigt och säkert sätt för att ytterligare skydda det vi hanterar så att inget tråkigt händer.

Allt detta är viktigt då vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda med oss vilket naturligtvis kan ge oss mer kunder och uppdrag.

Via Skatteverket administrerar vi RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med 50%. Detta är inget som våra kunder behöver tänka på utan det sköter vi om. Avdraget syns redan i offerten eller priset vi lämnar för uppdraget.

RUT-avdraget kan användas till en mängd olika tjänster där flytthjälp är en av dem. Max avdrag som kan göras under ett år är 75000 kr per person.

Vi kan gärna hjälpa till om det finns någon fundering på avdraget, kontakta oss i så fall.

Vi försöker alltid som flexibel flyttfirma vara tillmötesgående och ställa upp så gott det går.

Det betyder att vi naturligtvis alltid ställer upp med det som önskas av oss. Vi är inte främmande för att hjälpa till med enstaka möbler som ska flyttas utan vi ser alla uppdrag som viktiga.

Vi anpassar oss till dina önskemål och din budget.

Flyttbil utanför bostad

Vad kan en flytt i Norberg kosta?

Flyttfirma Norberg pris

När ett pris för en flytt ska beräknas är det bra om vi kan få att så bra underlag som möjligt. Om detta är krångligt så hjälper vi naturligtvis till så att offerten blir riktig.

Det som påverkar ett pris är transportsträckan från bostad A till bostad B. Annat som påverkar är om det handlar om en liten lägenhet, ett litet hus eller ett stort hus. Exempel på ytterligare faktorer är om det är många trappor att springa i och om det finns hiss eller inte och så vidare.

Få prisförslag

Transporter

Företagsflytt i Norberg

Företagstjänster

Som flyttfirma med ett brett utbud av tjänster hjälper vi även företag i hela länet eller på annat håll om det skulle vara aktuellt. Vi kan hjälpa till med många olika tjänster som att flytta något, hämta exempelvis något till er verksamhet så att er produktion inte blir stillastående, bära något och så vidare.

Vi kan även vara flexibla och hjälpa till utanför ordinarie tider som helger och kvällar för att undvika störningar i er verksamhet. Välkommen att kontakta oss om ett pris eller ett upplägg önskas.

Företagsflytt

Vi är proffs på det här med flytt

En smidig och serviceinriktad flyttfirma i Norberg

Ett par av våra ledord är, serviceinriktade och flexibla, det lovar vi våra kunder!

Utbildade

Vår flyttpersonal erbjuder ett stort engagemang och de har den kunskap och den utbildning som krävs för yrket.

Försäkringar

Som seriös flyttfirma i Norberg har vi de försäkringar och de tillstånd som krävs för att driva en seriös flyttverksamhet.

Rutavdrag

RUT-avdraget administrerar vi i samarbete med Skatteverket. Det betyder 50% avdrag på arbetskostnaden vid exempelvis en flytt! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder nöjd kundgaranti och ser till att du är helt nöjd till 100%.