Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Kristinehamn

En ambitiös flyttfirma i Kristinehamn!

Alla förekommande tjänster inom flytthjälp.

50% reducering av kostnaden för arbetet via RUT.

Varmt välkommen!

Prisförslag
Kubikräknare

Flyttfirma i Kristinehamn bra flytthjälp med bra priser

Välkommen att kontakta oss här i Kristinehamn, vi hjälper dig med flytten inom regionen eller längre bort om det skulle vara aktuellt.

Vår flyttfirma här i Kristinehamn har även kapacitet att exempelvis hjälpa till med olika former av transporter om det skulle behövas.

Det är viktigt att veta att privatpersoner kan använda sig av det fina RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med så mycket som 50% via Skatteverket.

Lastning av flyttlådor på flyttbil

Vår flyttfirma har som alla andra flyttfirmor, som är seriösa, koll på alla nödvändiga dokument som försäkringar om något skulle inträffa ute på exempelvis något flyttavdrag. Även om vi har stenkoll på alla dokument så är vi naturligtvis alltid försiktiga ändå när vi arbetar.

Yrkestrafiktillstånd det har vi samt övrigt som krävs för en seriös verksamhet inom flytt och transport.

Välkommen att kontakta oss om det finns någon fråga på flytt, transport eller om ni önskar att vi bär något och så vidare, eller om ett prisförslag önskas.

Gratis offert/prisförslag med fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttfirma Kristinehamn

Vår flyttfirma i Kristinehamn kan hjälpa till med allt som tänkas kan inom flytt och transport samt närliggande tjänster.

Vid exempelvis en stor flytt finns det ju en hel del delmoment som på ett bra sätt beskriver de olika tjänsterna som vi kan erbjuda.

Vid en mycket stor flytt där vi anlitas för hela uppdraget kan vi börja med att hjälpa till med demontering av olika delar av bohaget. Det kan då handla om att vi hjälper till att packa ner allt i flyttkartonger som går att packa ner där.

Vi kan hjälpa till att montera ner datorer, hyllor, tavlor, lampor och så vidare.

Om det behövs kan vi forsla bort det som inte ska följa med till exempelvis återvinning, auktionskammare eller till Second hand.

Vi täcker in det som är viktigt att täcka in med exempelvis skyddsplast.

Vi bär fram allt bohag och alla flyttkartonger till vår flyttbil för att där packa in allt.

Därefter transporterar vi allt till den nya adressen i närområdet eller längre bort om det skulle vara aktuellt med en långflytt.

När vi kommer fram till slutstationen så kan vi hjälpa till att packa upp allt och ställa allt i ordning.

På den gamla adressen kan vi ta hand om slutrengöringen.

Läs gärna mer om våra tjänster här på vår hemsida eller kontakta oss om det känns enklare.

I våra priser till privatpersoner lägger vi alltid in RUT-avdraget så att det syns tydligt.

RUT-avdraget som administreras via Skatteverket påverkar priset för hushållsnära tjänster på så sätt att arbetskostnaden reduceras med 50%.

För att kunna använda avdraget måste det finnas en inkomst av tjänst.

Maximalt avdrag som kan göras varje år är 75000 kr för en person fördelat på olika hushållsnära tjänster där flytthjälp ingår.

Finns det två personer i hushållet så kan 150000 kr dras av under ett år.

Om det finns frågetecken på avdraget så hjälper vi gärna till att reda ut det, kontakta oss i så fall.

Det brukar dock sällan vara några problem med avdraget. Men det viktiga är om avdraget använts i stor omfattning tidigare under året, att undersöka om det finns mer att nyttja.

Då vi är en flexibel flyttfirma i Kristinehamn anpassar vi oss efter de önskemål som du har vid exempelvis en flytt.

Vi hjälper till med det som önskas av oss vilket kan betyda att vi hjälper till med vissa delar eller hela flytten.

Ett annat alternativ är att vi kommer med vår flyttbil med chaufför om det är så att det finns vänner, bekanta eller släktingar som hjälper till att bära. Ett populärt lågbudgetalternativ vid en flytt. Chauffören packar då in allt på bilen.

Om det är tidsnöd eller om det krävs av annan anledning så kan vi hjälpa till även kvällstid eller någon helg för att flytten ska löpa på smidigt.

Välkommen att ta kontakt med oss så kan vi säkert komma fram till ett bra upplägg till ett bra pris.

Alla som anlitar oss har rätt att få den bästa service och den bästa kvaliteten vid exempelvis en flytt.

Det betyder att med vår kunskap så vet vi hur en flytt ska hanteras för att allt ska bli så bra som möjligt.

Vi är noga med att skydda allt så att inga onödiga skador uppstår på bohag eller inventarier. Till vår hjälp använder vi täcken, filtar, skyddsplast, spännband och andra hjälpmedel.

När vi kör vår flyttbil kör vi den på ett tryggt och säkert sätt så att vi skyddar det som ligger på bilen. Vi bär allt på ett bra sätt så att vi även då skyddar bohaget.

Vi garanterar en service och en kvalitet i toppklass, hela vår verksamhet bygger ju på att alla våra kunder är nöjda med oss.

Flyttbil utanför bostad

Olika faktorer påverkar priset för en flytt

Flyttfirma Kristinehamn pris

Ett pris för en flytt beror på olika faktorer som hur stor en bostad är, vilken våning den finns på, om det inte finns hiss och det är många trappor att gå i, om bostaden är väl möblerad eller om det finns få möbler, transportsträckan med mera.

Bra är om det går att beskriva uppdraget så väl som möjligt så blir det lättare att lämna ett pris som är rätt. Är detta krångligt så hjälper vi gärna till.

Få prisförslag

Transporter

Företagsflytt i Kristinehamn

Företagstjänster

Vår flyttfirma i Kristinehamn hjälper även företag, kommunen och andra beställare som önskar hjälp med flytt, transport eller närliggande tjänster. Exempel på det kan vara en kontorsflytt eller kanske någon annan form av flytt.

Vi försöker alltid att vara flexibla och tillmötesgående och hjälpa till på så sätt att det underlättar för er. Om det behövs så hjälper vi till på kvällar eller helger för att minska ner risken för störningar i er verksamhet. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi till på bästa sätt.

Företagsflytt

Vi är proffs på det här med flytt

En smidig flyttfirma i Kristinehamn

Ett par av våra ledord är, serviceinriktade och flexibla, det lovar vi våra kunder!

Utbildade

Vår flyttpersonal erbjuder ett stort engagemang och de har den kunskap och den utbildning som krävs för yrket.

Försäkringar

Som seriös flyttfirma i Kristinehamn har vi de försäkringar och de tillstånd som krävs för att driva en seriös flyttverksamhet.

Rutavdrag

RUT-avdraget administrerar vi i samarbete med Skatteverket. Det betyder 50% avdrag på arbetskostnaden vid exempelvis en flytt! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder nöjd kundgaranti och ser till att du är helt nöjd till 100%.