Flyttstädad lägenhet

Flyttstädning Kungsör

50% RUT på arbetskostnaden

Fina kundrecensioner på Google

Städpersonal med service

Garanti på städningen

Ansvarsförsäkring och tryggt

Begär Offert

Utmärkt flyttstädning i Kungsör

Flyttstädning kan vara ett mycket tungt moment som vi gärna hjälper dig med i samband med din flytt i exempelvis Kungsör. När vi anlitas kan du se fram emot ett gott resultat avseende städningen samtidigt som städningen blir godkänd. Skulle det mot förmodan vara något som anmärks på så åtgärdar vi det.

Flyttstädningen är ju det moment som normalt sett ska göras när allt annat med flytten är avklarat. Det betyder att det varit flera veckor med sorteringar, packning och annat för att tömma bostaden i tid. Ofta är energi tyvärr slut när själva städningen ska genomföras.

Slit inte med allt detta utan fråga oss i alla fall om ett pris på din flyttstädning i Kungsör, fundera därefter i lugn och ro.

Flyttstädning pris

När ett prisförslag tas fram är det lite olika faktorer som spelar in när det gäller kostnader och därmed prissättningen. Men oftast är det bostadens storlek som påverkar det slutgiltiga priset för flyttstädningen.

Det finns dock för privatpersoner det positiva att RUT-avdraget balanserar ner kostnaden med så mycket som 50% tack vare avdraget. Detta avdrag kan användas i de allra flesta fall.

Kontakta oss gärna för ett pris på din flyttstädning eller någon annan tjänst som är närliggande. Vi räknar fram ett förmånligt pris.

Som seriös firma i Kungsör kan vi det här med flyttstädning!

Så gör ett bra val, anlita oss för flyttstädningen!
Blir städningen inte godkänd åtgärdar vi – kvalitetsgaranti.
Om något inträffar ersätter vi eller vårt försäkringsbolag.

Flyttstädad köksdel

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttstädning Kungsör

Som professionell utförare av olika städtjänster hjälper vi privatpersoner med den tunga flyttstädningen i hela Kungsörs kommun men även på andra ställen om det är aktuellt.

Privatpersoner kan använda sig av RUT-avdraget vid flyttstädning och andra hushållsnära tjänster. Där ingår alla möjliga städtjänster och även hjälp med flytten med mera.

Det allra vanligaste är att vi tar hand om allt som har med flyttstädningen att göra, från början till slut. Men finns det andra önskemål om upplägg och insatser så är vi naturligtvis flexibla.

Kontakta oss gärna för ett förmånligt prisförslag på din flyttstädning i Kungsör.

Vi hjälper gärna till för att avlasta!

När det kommer till kostnaden för exempelvis en flyttstädning i Kungsör är det ofta så att den upplevs som en ganska överkomlig kostnad för många med tanke på allt slit en flyttstädning innebär.

RUT-avdraget har naturligtvis en mycket stor inverkan på priset då arbetskostnaden reduceras med 50% via Skatteverket.

Då arbetskostnaden är den stora kostnaden vid en flyttstädning blir reduceringen på priset förhållandevis stor.

Alla som har en inkomst kan ta del av RUT-avdraget och maximalt avdrag som kan göras under ett år är 75000 kr per privatperson fördelat på olika hushållsnära tjänster. Finns det två personer som bor tillsammans på samma adress gäller 150000 kr.

Oftast är det inget problem att använda avdraget men det kan vara bra att hålla koll på tidigare avdrag och tjänster under året så att det finns ytterligare avdrag att nyttja.

Viktigt att komma ihåg är att det bara gäller för privatpersoner, inte företag.

RUT-avdraget är inget som våra kunder behöver fundera på när det gäller blanketter och själva handläggningen utan det sköter vi om tillsammans med myndigheten.

Välkommen att kontakta oss vid frågor om RUT och vad som gäller i just ditt fall vid exempelvis en flyttstädning i Kungsörs kommun.

Ofta hjälper vi även företag, kommuner och andra som har behov av flyttstädning i samband med en flytt.

RUT-avdraget kan då inte användas då det enbart gäller för privatpersoner.

Kontakta oss gärna angående ert städbehov så tar vi fram ett bra prisförslag. Finns det behov av andra tjänster exempelvis i samband med en flytt eller en transport så kan vi lämna förslag på det också.

En flyttstädning med oss i Kungsör med omnejd betyder en flyttstädning till ett bra resultat.

Välkommen, vi hjälper gärna till.

Det är många olika delar i en flyttstädning och många av dessa moment är tunga och energikrävande.

Några exempel kan vara en balkong som är smutsig efter en hel vinter utan städning. Badrummet ska rengöras i alla vinklar och vrår inklusive golvbrunnen. Köket med alla skåp och lådor inklusive spisen med dess plåtar och så vidare. Ytterligare exempel är att alla golv ska städas och våttorkas, alla fönster ska putsas etc.

Via denna länk går det att läsa mer om vad som ingår i en fullständig flyttstädning.

Checklista – vad ingår vid flyttstädningen