Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Järfälla

En flitig flyttfirma i Järfälla!

Flytthjälp vart du än önskar att flytta.

RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden med 50%.

Känn dig varmt välkommen!

Prisförslag
Kubikräknare

Flyttfirma i Järfälla flytthjälp i toppklass och bra priser

Vi hjälper dig med flytten i hela huvudstadsregionen eller längre bort än så om det önskas.

Som flyttfirma i Järfälla kan vi hjälpa dig med allt som önskas inom flytt eller transport.

Lastning av flyttlådor på flyttbil

Som privatperson går det bra att använda RUT-avdraget i de allra flesta fall vilket betyder en reducering av arbetskostnaden om 50% vid exempelvis en flytt.

Som seriös flyttfirma har vi naturligtvis försäkringar, trafiktillstånd samt övriga dokument som krävs för en seriös flyttverksamhet.

Kontakta oss gärna om det finns någon fundering på flytt, transport, kanske bärhjälp eller om kanske ett prisförslag på någon av våra flyttjänster önskas.

Gratis offert/prisförslag med fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttfirma Järfälla

Som flyttfirma i Järfälla kan vi hjälpa till med alla de olika flyttjänster som finns att tillgå på marknaden. Vi har inga begränsningar utan hjälper till med det som önskas.

En stor flytt kan innebära att vi hjälper till med allt från den första packningen till den slutliga rengöringen.

Ett sådant stort jobb kan då betyda att vi hjälper till att demontera allt så som gardiner, tavlor, lampor, hyllor och så vidare. Vi packar ner allt som går att packa ner i flyttkartonger.

Om en del av bohaget inte ska med till den nya adressen kan vi hjälpa till att transportera bort dessa saker till någon vän, en släkting eller kanske till kommunens återvinning om det ska kastas.

På flyttdagen packar vi in allt på flyttbilen och när det är klart kör vi till nästa adress. Den gamla bostaden kan rengöras om det önskas.

När vi är framme på den nya adressen kan vi där hjälpa till att ställa allt i ordning så att det bara är att sätta igång med det vardagliga livet igen.

Detta var en beskrivning på hur en stor flytt kan se ut med dess ingående moment.

Ta gärna del av alla våra tjänster här på hemsida och om någon tjänst skulle saknas så kan vi säkert hjälpa till med det ändå, i Järfälla eller på annan ort.

Vid flytt eller andra hushållsnära tjänster går det att ta del av RUT-avdraget om det finns en inkomst av tjänst att hänföra avdraget till.

Det betyder att arbetskostnaden reduceras med 50% via detta avdrag som vi handlägger tillsammans med Skatteverket.

Våra priser eller offerter som vi lämnar har med RUT-avdraget så att det blir tydligt.

Det maximala avdraget som en person kan göra under ett år är väl tilltaget vilket betyder att i de allra flesta fall finns det ytterligare avdragsmöjligheter då 75000 kr kan dras av under ett helt år. Finns det två personer som bor i samma hushåll är den summan 150000 kr.

Kontakta oss gärna så kan vi reda ut eventuella frågetecken kring avdraget vid exempelvis en flytt i Järfälla.

Som flexibel flyttfirma i Järfälla med omnejd anpassar vi oss naturligtvis till våra kunders önskemål och budget om exempelvis flytthjälp önskas.

Det finns lite olika exempel på upplägg som att vi exempelvis tar hand om hela flytten, vissa delar av flytten eller att vi kommer med flyttbil och en chaufför.

Om vi kommer med vår flyttbil med medföljande chaufför krävs det, om flytten ska bli smidig, att vänner, släktingar eller bekanta hjälper till med bärningen.

Detta alternativ är ett bra budgetalternativ till en full flytt med oss. Vid detta alternativ är det chauffören som packar in allt bohag på flyttbilen.

Om det krävs för att flytten ska fungera kan vi ibland hjälpa till både på kvällar och på helger om det behövs.

Varmt välkommen att kontakta oss så kan vi säkert diskutera oss fram till ett bra upplägg som ger en smidig och prisvärd flytt i Järfälla eller på annan aktuellt ort.

Kvalitet håller vi högt inom vår firma i Järfälla. Alla som anlitar oss ska naturligtvis förvänta sig en ypperlig service och kvalitet.

Om du är nöjd med oss kanske du, om vi har tur, rekommenderar oss till någon du känner.

För att en bra kvalitet ska infinna sig under ett flyttuppdrag krävs det flyttpersonal som kan sitt jobb samt hjälpmedel. Det krävs att vi skyddar allt på ett bra sätt och att det finns försäkringar om något skulle inträffa.

Nu händer det sällan något tråkigt ute på våra uppdrag men om den mänskliga faktorn är framme kan det ju någon enstaka gång hända något under exempelvis en flytt. I dessa sällsynta fall täcker då vår försäkring en sådan skada fullt ut.

Bra är dock om vi i förväg får veta om det är något som är extra känsligt eller har ett högt värde så att vi kan ta hand om det på att bra sätt.

När vi lastar in på vår flyttbil använder vi oss av olika hjälpmedel som täckplast, filtar, spännband, täcken och så vidare.

Därefter när vi kör vår flyttbil är vi försiktiga, speciellt i kurvor, så att lasten ligger stadigt. Vi bär även allt på ett bra och försiktigt sätt.

Om vi anlitas för din flytt garanterar vi att vi tar hand om bohag eller inventarier på ett bra sätt.

Flyttbil utanför bostad

Priset påverkas av olika faktorer

Flyttfirma Järfälla pris

När vi räknar fram ett pris för en flytt i exempelvis Järfälla är det en del faktorer som påverkar priset. Hur långt är det till den nya bostaden, hur mycket bohag är det som ska flyttas, finns det hiss, är det trapporna som gäller vid bärning, bostad på markplan, går det enkelt för vår flyttbil att komma fram till entrén och så vidare.

Om det finns möjlighet så uppskattar vi om det går att beskriva flyttuppdraget så bra som möjligt. Om det känns krångligt hjälper vi naturligtvis till med den biten. Kontakta oss gärna i så fall, så hjälper vi till.

Få prisförslag

Transporter

Företagsflytt i Järfälla

Företagstjänster

Vår flyttfirma i Järfälla hjälper även företag, kommunen och andra beställare som önskar hjälp med flytt, transport eller närliggande tjänster. Exempel på det kan vara en kontorsflytt eller kanske någon annan form av flytt.

Vi försöker alltid att vara flexibla och tillmötesgående och hjälpa till på så sätt att det underlättar för er. Om det behövs så hjälper vi till på kvällar eller helger för att minska ner risken för störningar i er verksamhet. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi till på bästa sätt.

Företagsflytt

Vi är proffs på det här med flytt

En smidig och serviceinriktad flyttfirma i Järfälla

Ett par av våra ledord är, serviceinriktade och flexibla, det lovar vi våra kunder!

Utbildade

Vår flyttpersonal erbjuder ett stort engagemang och de har den kunskap och den utbildning som krävs för yrket.

Försäkringar

Som seriös flyttfirma i Järfälla har vi de försäkringar och de tillstånd som krävs för att driva en seriös flyttverksamhet.

Rutavdrag

RUT-avdraget administrerar vi i samarbete med Skatteverket. Det betyder 50% avdrag på arbetskostnaden vid exempelvis en flytt! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder nöjd kundgaranti och ser till att du är helt nöjd till 100%.