Skräpslängning återvinningstation

Bortforsling av möbler

Om du har möbler eller skräp eller annat som du vill forsla bort till tipp eller återvinning hjälper vi gärna till med det!

Vi är vana vid att åta oss olika former av bortforslingar som exempelvis bortforsling av möbler eller bortforsling av skräp. På våren har vi en hel uppdrag då många städar i sina förråd och i sina garage. Då brukar det bli en hel del skräp att köra bort vilket vi gärna hjälper till med. Vi kan även köra bort trädgårdsavfall till återvinningen. Finns det behov av att köra exempelvis möbler till auktionskammare eller second hand så ordnar vi det också.

RUT-avdraget gäller vid bortforsling där exempelvis möbler återanvänds, som till exempelvis second hand. Det gäller inte om möblerna enbart ska köras till tipp. Läs mer om RUT-avdraget.

Med vår tjänst bortforsling av möbler riktar vi oss till alla som önskar hjälp så som exempelvis privatpersoner, företag, kommuner och så vidare. Vi är flexibla och hjälper gärna till när det passar dig bäst vilket betyder att vi även kan ställa upp på olika tider utanför ordinarie arbetstider. Vår fina personal är serviceinriktad och hjälpsam.

Några exempel på orter där vi hjälper till med bortforsling är följande orter. Bortforsling av möbler Västerås, Örebro och Köping. Dock hjälper vi även till på olika orter längre bort än så om det önskas.

Välkommen till oss på Flytt & Städ Västmanland AB

RUT-avdrag

Försäkrade

Yrkestrafiktillstånd