Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Lindesberg

Flyttfirma i Lindesberg med service i toppklass!

RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden med 50%.

Allt inom flytthjälp.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Prisförslag
Kubikräknare

Flyttfirma i Lindesberg med flytthjälp till bra pris

Om du behöver hjälp med flytten i Lindesberg hjälper vi gärna till. Vi finns förhållandevis nära och kan ofta hjälpa till med kort varsel om det skulle behövas. Vi har bra kapacitet och lång erfarenhet av olika flyttuppdrag.

Lastning av flyttlådor på flyttbil

För allas vår trygghet har vi alla försäkringar, tillstånd samt andra dokument i ordning för att kunna bedriva en bra flyttverksamhet.

RUT-avdraget som vi sköter om tillsammans med Skatteverket reducerar arbetskostnaden med 50% vilket är mycket förmånligt.

Välkommen att ta kontakt med oss om det finns någon fundering på flytt, transport, någon annan av våra tjänster eller bara en fråga.

Gratis offert/prisförslag med fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttfirma Lindesberg

Vi har kapacitet och kunskap att ta hand om alla förekommande flyttuppdrag. Stora flyttar, små flyttar, tunga flyttar och så vidare.

Behövs det exempelvis bärhjälp eller transporter så hjälper vi till med det också. Vi är inte främmande för några uppdrag och vi hjälper alla som är i behov av våra tjänster på bästa sätt.

Kvalitet och service är viktigt för oss för om du är nöjd med oss kanske du rekommenderar oss till någon bekant, släkting eller vän.

Betalar någon för en tjänst så ska det självklart vara en bra service och kvalitet.

RUT-avdraget kan du som är privatperson nyttja vid olika tjänster som exempelvis flytthjälp.

Det betyder att arbetskostnaden vid en flytt får en prisreducering då 50% kan dras bort.

Vi sköter om avdraget tillsammans med Skatteverket.

Finns det någon fundering på avdraget så hjälper vi gärna till.

Annars kan det vara en god idé att kontakta skatteverket och undersöka om just du kan använda avdraget. I de allra flesta fall är det dock inget problem.

Som flyttfirma är vi flexibla och hjälper till med det som önskas. Vi anpassar oss naturligtvis efter våra kunders önskemål och kan vara behjälpliga vid alla olika upplägg.

Vissa vill att vi sköter flyttpackningen från början till slut inklusive demontering av allt bohag för att sedan packa in på flyttbilen och transportera allt till nästa adress.

Andra kanske bara vill ha hjälp med att transportera vissa tunga saker som en soffa eller ett tungt skåp. Vi anpassar oss och är flexibla.

Vi kan även hjälpa till på tider som ligger utanför vanliga arbetstider om det krävs för att flytten ska löpa på så smidigt som möjligt.

Flyttbil utanför bostad

Vad kan en flytt i Lindesberg kosta?

Flyttfirma Lindesberg pris

Priset för en flytt varierar främst beroende på hur stor en bostad är och hur väl möblerad den är samt transportsträckan.

Andra faktorer som spelar in är om det är många trappor utan hiss. Om det går enkelt att komma fram till huvudingången, om bostäderna är i markplan och så vidare. Bäst är att uppdraget är väl beskrivet innan vi lämnar ett pris.

Få prisförslag

Transporter

Företagsflytt i Lindesberg

Företagstjänster

Om du är en företagare Lindeberg så hjälper vi naturligtvis dig också om det finns behov av att flytta något, transportera eller bära något.

Vi är öppna för alla typer av uppdrag och om det krävs så hjälper vi gärna till på kvällar och helger.

Kontakta oss gärna så kan vi säkert komma fram till ett bra pris och ett bra upplägg.

Företagsflytt

Vi är proffs på det här med flytt

En smidig och serviceinriktad flyttfirma i Lindesberg

Ett par av våra ledord är, serviceinriktade och flexibla, det lovar vi våra kunder!

Utbildade

Vår flyttpersonal erbjuder ett stort engagemang och de har den kunskap och den utbildning som krävs för yrket.

Försäkringar

Som seriös flyttfirma i Lindesberg har vi de försäkringar och de tillstånd som krävs för att driva en seriös flyttverksamhet.

Rutavdrag

RUT-avdraget administrerar vi i samarbete med Skatteverket. Det betyder 50% avdrag på arbetskostnaden vid exempelvis en flytt! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder nöjd kundgaranti och ser till att du är helt nöjd till 100%.