Flyttstädad lägenhet

Flyttstädning Sala

RUT medger 50% avdrag på arbetet

Många lysande kundbetyg

Noggrann och effektiv städning

Garanti på flyttstädningen

Försäkrat för allas trygghet

Begär Offert

Sala – flyttstädning med kvalitet

Om du har behov av flyttstädning i Sala eller runt Sala hjälper vi dig gärna. Önskas kanske hjälp på någon annan ort i regionen så hjälper vi till även där.

Alla som flyttstädat någon gång vet att det är ett mycket tungt arbete som kräver noggrannhet och mycket energi om det ska bli godkänt. Innan flyttstädningen kan påbörjas har det ofta varit flera veckor med olika moment som att packa, sortera, kanske forsla bort sådant som inte ska med till den nya adressen också vidare.

När då flyttstädningen ska påbörjas är ofta energin slut. Då kan det kännas skönt att ha anlitat en firma som sköter om detta moment så att flyttstädningen blir godkänd.

Flyttstädning pris

Så tveka inte att kontakta oss för ett prisförslag redan nu och fundera sedan i lugn och ro om du vill göra arbetet själv eller anlita exempelvis oss för städningen.

När vi räknar på en flyttstädning är det oftast ytan på det som ska städas som bestämmer priset. En fördel när det gäller privatpersoner är att det går att använda sig av RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med 50% – handläggs tillsammans med Skatteverket. När vi presenterar ett prisförslag framkommer avdraget för RUT på ett tydligt sätt.

Välkommen att kontakta oss för ett prisförslag/offert så återkopplar vi med ett bra och rimligt pris för din flyttstädning i exempelvis Sala.

Som seriös firma i Sala kan vi det här med flyttstädning!

Så gör ett bra val, anlita oss för flyttstädningen!
Blir städningen inte godkänd åtgärdar vi – kvalitetsgaranti.
Om något inträffar ersätter vi eller vårt försäkringsbolag.

Flyttstädad köksdel

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttstädning Sala

Till största delen är det privatpersoner som anlitar oss för flyttstädning i samband med en flytt från en bostad till en annan. Men vi hjälper naturligtvis alla som har ett behov, som exempelvis företag.

Privatpersoner kan använda sig av det förmånliga RUT-avdraget som vi handlägger tillsammans med Skatteverket. Avdraget reducerar arbetskostnaden med 50%.

När vi flyttstädar har vi garanti vilket betyder att vi åtgärdar om något inte skulle vara godkänt.

Varmt välkommen att fråga oss om ett prisförslag på din flyttstädning i exempelvis Sala.

Om det finns behov av andra tjänster i samband med flytten så kontakta oss gärna så hjälper vi till.

RUT-avdraget känner nog de flesta till idag men kanske inte alla detaljer.

Här presenterar vi de viktigaste delarna och mer finns att läsa på Skatteverkets hemsida.

För att kunna använda avdraget måste det finnas en inkomst av tjänst så att det går att göra ett avdrag.

Det avdrag som går att göra är att arbetskostnaden reduceras med hela 50% och maximalt avdrag under ett år är 75000 kr för en privatperson. Finns det då två personer som bor i samma bostad och är folkbokförda där går det att dra av 150000 kr.

Det brukar då inte vara något problem att nyttja avdraget om det inte är så att det använts i mycket stor omfattning tidigare under innevarande år.

Exempel på andra tjänster som ingår i hushållsnära tjänster är hjälp med flytten, olika städtjänster med mera.

Det är sedan vid deklarationen viktigt att se till att avdraget finns med så att det inte missas.

Kontakta oss gärna vid frågor på detta så hjälper vi till.

Naturligtvis hjälper vi även olika företag i Sala med flyttstädningen eller andra tjänster i samband med flytten. Även kommuner och andra beställare hjälper vi gärna.

RUT-avdraget kan dock inte användas av några andra än privatpersoner.

Kontakta oss gärna för en diskussion eller ett prisförslag så återkommer vi inom kort med ett bra pris, oftast samma dag.

Flyttstädning med oss i exempelvis Sala blir en flyttstädning till bra kvalitet.

Det är en mängd olika moment som ingår i en flyttstädning vilket betyder att det krävs mycket energi och en hel del tid innan allt är klart. Alla som någon gång flyttstädat vet detta.

Flyttstädningen går inte att slarva med för då blir den inte godkänd vilket medför att den som gör jobbet måste åka dit och åtgärda.

Vi tar detta med flyttstädning på största allvar och ser till att din flyttstädning i exempelvis Sala blir godkänd så att alla blir nöjda och glada.

Några exempel på det som ska göras är att putsa alla fönster, rengöra element, torka ur alla skåp, rengöra badrummet och köket. Till sist ska alla golv torkas av.

Det absolut vanligaste är att vi tar hand om hela flyttstädningen men vi är inte främmande för andra önskemål som att vi exempelvis hjälper till med enbart vissa saker.

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för ett upplägg och ett prisförslag för din flyttstädning, exempelvis här i Sala. Vi återkopplar med ett bra pris.

Via nedanstående länk finns mer att läsa om vad som ingår.

Checklista – vad ingår vid flyttstädningen