Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Hedemora

Alla förekommande flyttjänster!

50% avdrag genom RUT!

Gratis prisförslag

Prisförslag
Kubikräknare

Tryggt och prisvärt

En trygg och prisvärd flyttfirma som erbjuder en komplett flyttservice i Hedemora samt kringliggande orter. Försäkrade för din och vår trygghet.

Flyttbil utanför bostad

Rutavdraget via Skatteverket halverar arbetskostnaden, vilket vi sköter om åt dig.

Flytthjälp som motsvarar dina behov med kompletta flyttjänster samt med trygghet under hela uppdragets gång.

Fokusera på ditt nya boende och annat som är viktigt för dig, så tar vi hand om den slitiga flytten 🙂

Gratis prisförslag, fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Vi hjälper dig med rutavdraget vilket gör att du får ett avdrag på arbetskostnaden på 50%.

Det finns fler tjänster där du kan använda rutavdraget. Det totala beloppet du kan använda / år ligger på hela 75000kr.

Det krävs att du som privatperson har någon form av inkomst som beskattas. Du behöver dock inte vara anställd för att kunna utnyttja rutavdraget, inkomst från sjukförsäkring eller a-kassa är såklart också inkomster som beskattas.

Hur många flyttkartonger det går åt just i ditt fall beror såklart på hur mycket föremål du har men i regel kan du räkna med att det går åt minst en flyttkartong per kvadratmeter boyta. Har du en bostad på 80 kvadrat så kommer det troligtvis gå åt 80 flyttkartonger om du har en normalt möblerad bostad med normalt antal föremål.

Låna gärna flyttkartonger av oss om du tänker att du vill sköta packningen själv. Vi gör jättegärna detta åt dig, på ett effektivt och tryggt sätt som i sin tur motverkar onödiga skador på dina föremål. Det krävs en viss erfarenhet och finess för att veta hur du packar på ett bra sätt.

Om du packar själv, tänk på att märka upp flyttkartongerna så att vår flyttpersonal vet vad de innehåller. Försök heller inte packa för tungt i flyttkartongerna, då är det i stället bättre att använda några extra flyttkartonger.

Kanske har du bara ett visst antal tunga eller otympliga föremål du vill ha hjälp med att flytta.

Vi erbjuder bärhjälp för sådana här uppdrag och har samtidigt lång erfarenhet av just tunga flyttar. Med insikter i hur vi bör göra det för att dels undvika skador på vår personal men det viktigaste av allt, inte orsaka någon skada på era föremål.

Skulle det ske en oförutsedd olycka så lovar vi på heder och samvete att ni får full ersättning för detta. Vi jobbar löpande för att förhindra olyckor.

Du som letar efter en seriös aktör inom transport och flyttbranschen som har erfarenhet av att flytta bohag internationellt har landat på precis rätt ställe.

En utlandsflytt kan såklart bli kostsam med tanke på den långa transportsträckan som i vissa fall kan krävas om du nu flytar till ett land långt bort.

Värt att inse, är att rutavdraget faktiskt kan användas även vid utlandsflytt om landet du flyttar till ingår i EU/EES. Vi flyttar ditt bohag internationellt inom hela Europa. Kontakta oss för ett kostnadfritt prisförslag.

Vad kostar det?

Flyttfirma Hedemora pris

Vad kan det kosta att anlita en flyttfirma i Hedemora? Att flytten sker i Hedemora påverkar troligtvis inte priset så värst mycket jämfört med om du hade flyttat från annan ort, men vissa orter kostar det lite mer.

Du kan få reda på kostnaden relativt snabbt hos oss, oftast bara inom några timmar efter det att du har fyllt i en offertförfrågan.

Vi ser till att din flytt blir både effektiv och prisvärd.

Kontakta oss redan nu och hämta ditt kostnadsfria prisförslag.
Prisförslaget är självklart helt utan förpliktelser för dig som privatperson. Fundera i lugn och ro och uppstår någon fråga så är du välkommen att höra av dig till oss.

Få gratis prisförslag

Transporter

Kontorsflytt

Företagstjänster

Om ditt företag skall byta kontor och behöver flytthjälp så hjälper vi gärna till. Vi anpassar oss så att uppdraget kan utföras under den tid där det fungerar bäst för ditt företag. För att minska avbrott i verksamheten kan ett sådant här uppdrag med fördel utföras kvällstid eller under en helg.

Vi bistår även med andra tjänster som ni som företag kan vara i behov av, såsom transporter av olika slag, bärhjälp och regelbunden kontorsstädning med mera.

Kontakta oss så diskuterar vi dina behov och önskemål.
Vi ser fram emot att höra från er.

Företagsflytt

En professionell flyttfirma

Välj en erfaren & trygg flyttfirma i Hedemora

Våra ledord är kvalitet och flexibilitet och det är precis vad vi utlovar er!

Utbildade

Vår personal har den utbildning som krävs för yrket plus ett stort engagemang vid våra uppdrag.

Försäkrade

Vår firma har alla de försäkringar och tillstånd som krävs för att bedriva en seriös verksamhet inom flytt & Städning.

Rutavdrag

Vi tar hand om rutavdraget åt er – 50% avdrag via Skatteverket. Klappat och klart! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi lämnar inte dig i sticket förrän du är 100% nöjd!