Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Kolsva

Allt inom flytthjälp!

50% RUT-avdrag vid flytt.

Prisförslag flytt utan förbindelse.

Prisförslag
Kubikräknare

Tryggt och prisvärt

Vi hjälper dig med din flytt i Kolsva till ett bra pris och bra flyttservice.

Vi har naturligtvis försäkringar, trafiktillstånd samt andra dokument för en seriös verksamhet inom flytt och transport samt närliggande tjänster.

Lastning av flyttlådor på flyttbil

Att anlita oss inom hela kommunen är mycket prisvärt då vi regelbundet kör i området, vilket betyder lägre transportkostnader vid en flytt. Med RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med 50 % blir det mycket prisvärt att anlita oss.

Varmt välkommen att kontakta oss här i Kolsva om du funderar över din flytt, en transport eller önskar ett pris.

Gratis prisförslag, fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttfirma Kolsva
Bergslagsvägen 98
731 11 Kolsva

Med det förmånliga RUT-avdraget reduceras arbetskostnaden med 50% vid en flytt och andra hushållsnära tjänster.

Max avdrag per person och år är 75000 kr eller 150000 kr om det finns två personer i hushållet. Viktigt att tänka på om det exempelvis handlar om en stor flytt långt bort.

Vi sköter om RUT-avdraget tillsammans med Skatteverket. Kontakta oss gärna vid funderingar om RUT i samband med exempelvis en flytt i Kolsva.

Naturligtvis är flytthjälp en av våra vanligaste tjänster men vi erbjuder även en mängd närliggande tjänster till flytt och transport.

Exempel på det kan vara att köra bort något till återvinning eller second hand samt flyttstädning.

Naturligtvis erbjuder vi våra flyttjänster även på andra orter i närområdet, som exempelvis i Skinnskatteberg.

Det viktigaste för oss är att du som är kund är nöjd med vårt arbete vilket betyder allt för vår flyttfirma här i Kolsva.

Därför erbjuder vi alltid rimliga flyttpriser till en hög kvalitet.

Skulle någon olycka eller missöde inträffa under en flytt trots att vi alltid är försiktiga har vi som alla andra seriösa flyttfirmor försäkringar som täcker.

Vi kan hjälpa till med det som önskas. En hel flytt eller vissa delar av en flytt som känns besvärliga eller tunga att utföra själv. Vi är flexibla.

Flyttbil utanför bostad

Vad kostar exempelvis en flytt?

Flyttfirma Kolsva pris

När ett pris beräknas för en flytt beror priset främst på storlek av bostad och hur lång resesträckan är. Andra parametrar som spelar in är om det exempelvis finns hiss eller inte. Att gå upp och ner i trappor kräver både tid och energi.

Vid en lokal flytt här i Kolsva är det lastning och lossning av bohaget som kräver den största kostnaden. Denna kostnad reduceras dock med 50% tack vare RUT-avdraget. Vid en stor flytt krävs det ofta även en eller två extra flyttbilar.

Om du önskar ett pris för din flytt är det enklaste att du begär en flyttoffert eller ett prisförslag här på hemsidan. Det går naturligtvis bra att ringa oss också. Vi återkommer med ett bra förslag inom kort, ofta samma dag.

Få prisförslag

Transporter

Företagsflytt i Kolsva

Företagstjänster

Vi erbjuder även våra flyttjänster och transporttjänster till företag över hela kommunen samt även orter längre bort än så. Så finns det behov av att flytta ett helt företag eller kanske bara att flytta något enkelt så ställer vi upp.

Vi är flexibla och hjälper gärna till även utanför ordinarie arbetstider för att minimera risken för störningar i er verksamhet. Välkommen att kontakta oss för ett prisförslag eller om ni undrar något.

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttfirma Kolsva

Företagsflytt

En professionell flyttfirma

En smidig flyttfirma i Kolsva och hela Mälardalen

Våra ledord är kvalitet och flexibilitet och det är precis vad vi lovar er!

Utbildade

Vår flyttpersonal erbjuder ett stort engagemang och de har den kunskap och den utbildning som krävs för yrket.

Försäkringar

Som seriös flyttfirma i Kolsva har vi de försäkringar och de tillstånd som krävs för att driva en seriös flyttverksamhet.

Rutavdrag

RUT-avdraget administrerar vi i samarbete med Skatteverket. Det betyder 50% avdrag på arbetskostnaden vid exempelvis en flytt! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder nöjd kundgaranti och ser till att du är helt nöjd till 100%.