Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Karlskoga

Smidig flytthjälp i Karlskoga!

RUT-avdraget 50% gäller vid en flytt.

Effektiv flyttfirma, allt inom flytthjälp.

Välkommen att kontakta oss!

Prisförslag
Kubikräknare

Flyttfirma i Karlskoga och flytthjälp med hög servicegrad

Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med exempelvis din flytt, kanske en transport eller bära något.

Som flyttfirma hjälper vi dig med detta och andra närliggande tjänster.

Lastning av flyttlådor på flyttbil

Vi har alltid bra priser på våra tjänster och med RUT-avdraget blir det ännu lägre pris då 50% av arbetskostnaden reduceras tack vare avdraget som skatteverket administrerar.

Som alla andra seriösa firmor inom flytt och transport har vi naturligtvis yrkestrafiktillstånd samt de försäkringar som är nödvändiga om något oförutsett skulle hända ute på något flyttuppdrag.

Varmt välkommen om det finns någon fråga angående våra tjänster eller om ett prisförslag önskas på exempelvis en flytt.

Gratis offert/prisförslag med fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttfirma Karlskoga
Grundläggarvägen 16
691 43 Karlskoga

Som flyttfirma med god kapacitet kan vi erbjuda alla förekommande flyttjänster i Karlskoga med omnejd.

Vi kan då hjälpa till att exempelvis forsla bort det som inte ska flyttas med till nästa adress, exempelvis till kommunens återvinning eller någon annanstans.

Vi kan demontera möbler och husgeråd för att därefter packa ner allt som kan packas ner i flyttkartonger. Vi kan hjälpa till att bära något i samband med en flytt eller vid något annat tillfälle.

Om en transport önskas av något otympligt kan vi hjälpa till med det.

Vi kan montera upp allt på den nya adressen och ställa allt i ordning så att det bara är att sätta igång med vardagslivet igen.

Som flyttfirma i Karlskoga hjälper vi dig med de flyttjänster som önskas.

Läs gärna mer om våra tjänster här på vår hemsida.

Kvalitet och god service är viktigt för oss, det är ju det vårt företag bygger på, det som ger mer kunder.

Att alla våra kunder blir nöjda med vår insats vid exempelvis en flytt är alltså mycket viktigt. Kanske kan det leda till att vi bli rekommenderade till andra.

Bra kvalitet och service blir det när vi sköter våra uppdrag efter konstens alla regler. Det betyder att vi packar och skyddar det vi hanterar. Vi bär försiktigt in bohag och inventarier på vår flyttbil för att där packa in allt på ett bra sätt. Till vår hjälp har vi då olika täcken, filtar, spännband och så vidare.

Därefter kör vi vår flyttbil på ett försiktigt sätt så att vi ytterligare skyddar det vi har ansvar för och så vidare.

Skulle något mot förmodan inträffa trots våra ansträngningar har vi naturligtvis försäkringar som träder in.

RUT-avdraget som skatteverket handhar betyder att om en privatperson anlitar exempelvis en flyttfirma för en flytt så reduceras kostnaden för arbetet med 50% tack vare avdraget.

Vi är vana vid att hantera detta avdrag och vet vad som gäller även om det kan vara lite krångligt någon gång vid vissa tjänster.

Grundkravet för att kunna använda avdraget är att det finns en inkomst av tjänst att hänföra avdraget till.

Maximalt kan en privatperson dra av 75000 kr under ett år. Finns det då två personer i samma hushåll gäller 150000 kr. Det kan vara bra att veta om det exempelvis handlar om en stor flytt till ett annat land långt bort.

Har avdraget använts tidigare under innevarande år i stor omfattning kan det vara klokt att undersöka hur mycket som finns kvar att använda.

Kontakta oss gärna om det finns funderingar på det här med RUT så ska vi försöka att bena ut eventuella frågeställningar.

Vi hjälper gärna till!

Vi hjälper naturligtvis till med det som önskas om en flytt önskas bokas via oss.

Det betyder att vi kan hjälpa till med olika nivåer av insats. Exempel på det kan vara att vi hjälper till med en flytt från början till slut, från packning till i ordningsställandet på den nya adressen.

Vi kan även hjälpa till med vissa delar som är tunga, besvärliga eller krångliga.

Ett annat alternativ kan vara att vi kommer med vår flyttbil med chaufför som då hjälper till att packa om ni har vänner, släkt eller bekanta som hjälper till att bära fram till flyttbilen.

Detta var bara några exempel på hur vi kan hjälpa till vid en flytt. Säkert finns det andra typer av upplägg, så kontakta oss gärna för en diskussion så kan vi säkert komma fram till något bra tillsammans.

Om det behövs kan vi ofta hjälpa till på kvällar och helger om det skulle passa bättre än en vardag.

Som flyttfirma i Karlskoga hjälper vi till och är flexibla!

Flyttbil utanför bostad

Vad kan då en flytt i eller runt Karlskoga kosta?

Flyttfirma Karlskoga pris

För att kunna komma fram till ett pris som är rätt är det bra om det går att beskriva uppdraget så noga det bara går. Viktigt om olika offerter tas in från olika flyttfirmor, annars kan det vara svårt att jämföra de olika priserna.

Exempel på faktorer som spelar in är naturligtvis hur stor bostad det handlar om, hur långt bort den ligger, om det finns hiss eller om det är en mängd trappor att gå i, om det är lätt att komma fram till entrén med flyttbilen, om bostäderna ligger i markplan och så vidare. Om allt detta är krångligt så hjälper vi naturligtvis till.

Få prisförslag

Transporter

Företagsflytt i Karlskoga

Företagstjänster

Ofta hjälper vi även företag, kommuner och så vidare med våra tjänster inom flytt och transport. Det betyder att vi kan hjälpa till med exempelvis en kontorsflytt, en butiksflytt eller kanske en flytt av en restaurang. Mindre flyttuppdrag kan handla om att exempelvis hämta ett arkivskåp eller ett kassaskåp som är tunga att hantera.

Vi är inte främmande för några uppdrag och vi kan ofta ställa upp även utanför ordinarie arbetstider om det skulle krävas för att undvika eventuella störningar i verksamheten. Kontakta oss gärna för en diskussion eller ett prisförslag.

Företagsflytt

Vi är proffs på det här med flytt

En smidig och serviceinriktad flyttfirma i Karlskoga

Ett par av våra ledord är, serviceinriktade och flexibla, det lovar vi våra kunder!

Utbildade

Vår flyttpersonal erbjuder ett stort engagemang och de har den kunskap och den utbildning som krävs för yrket.

Försäkringar

Som seriös flyttfirma i Karlskoga har vi de försäkringar och de tillstånd som krävs för att driva en seriös flyttverksamhet.

Rutavdrag

RUT-avdraget administrerar vi i samarbete med Skatteverket. Det betyder 50% avdrag på arbetskostnaden vid exempelvis en flytt! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder nöjd kundgaranti och ser till att du är helt nöjd till 100%.