Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Köping

Flyttfirma i Köping med hög servicegrad!

Alla förekommande flyttjänster.

RUT-avdrag 50%.

Välkommen till oss i Köpings kommun!

Prisförslag
Kubikräknare

Flyttfirma i Köping med utmärkt flytthjälp till ett bra pris

Behöver du hjälp med flytten i Köpings kommun så hjälper vi gärna till. Vi utgår från en av orterna precis utanför centralorten här i kommunen så vi kan därför ofta vara flexibla och ställa upp med kort varsel. Som flyttfirma har vi gedigen erfarenhet av många olika typer av flyttningar, transporter och andra tjänster.

Lastning av flyttlådor på flyttbil

Av naturliga skäl kan vi hålla mycket bra priser på alla typer av flyttjänster då vi regelbundet befinner oss i området när vi utför många av våra flyttuppdrag. Transportkostnaden blir ju lägre jämfört med att ta in flytthjälp från en annan kommun. Med RUT-avdraget som halverar arbetskostnaden blir priset riktigt bra.

Som alla seriösa flyttfirmor i området har vi alla de tillstånd och försäkringar som krävs för en seriös flyttverksamhet. Kontakta oss gärna angående din flytt eller om du bara har en enkel fråga – vi hjälper dig!

Gratis offert/prisförslag med fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Flytt & Städ Västmanland AB
Mariebergsgatan 8 C
731 34 Köping

Då vi har vårt huvudkontor här i området har vi kapacitet att hjälpa till med alla typer av flyttuppdrag, stora som små.

Även transporter, bärhjälp och andra närliggande tjänster.

Våra kunder är privatpersoner, företag, kommuner, organisationer, föreningar och så vidare. Vi hjälper alla som har ett behov av flytthjälp, transporter, bärhjälp med mera tjänster.

Kvalitet är något vi håller högt. Alla som anlitar oss ska förvänta sig en bra service och en hög kvalitet. Vi lever ju på nöjda kunder.

Kvalitet kommer av att vi har en gedigen erfarenhet, försäkringar och tillstånd för vår verksamhet inom flytt och transport.

RUT-avdraget är ett mycket bra avdrag som alla kan använda som har en inkomst.

Avdraget reducerar kostnaden för arbetet med 50% via Skatteverket. Vi administrerar detta tillsammans med myndigheten.

Kontakta oss gärna om det finns funderingar på detta med RUT. Vi hjälper gärna till och reder ut eventuella frågeställningar.

Då vi är en flexibel flyttfirma i Köping anpassar vi oss naturligtvis efter våra kunders önskemål.

Det betyder att du kan kontakta oss om du behöver hjälp med en liten flytt eller en stor flytt.

Krävs det hjälp på udda tider som kvällar och helger kan vi oftast ställa upp med kort varsel. Vi anpassar flytten efter dina behov.

Flyttbil utanför bostad

Vad kostar en flytt i Köping?

Flyttfirma Köping pris

Det bästa sättet att få ett rätt pris är att beskriva uppdraget så noga som möjligt.

Priset beror på exempelvis på storlek av bostad, om det finns hiss eller inte, om bägge adresserna är på markplan, transportsträckan och så vidare. Kanske krävs det transport till kommunens återvinning om vissa delar av bohaget ska kasseras. Kanske flyttpackning önskas och så vidare.

Då vi regelbundet kör i Köping betyder det att våra priser är mycket bra jämfört med andra flyttfirmor som har en längre sträcka att åka för en flytt.

Få prisförslag

Transporter

Företagsflytt i Köping

Företagstjänster

Vi hjälper naturligtvis även företag och andra i Köping även om privatpersoner är de flesta av våra kunder.

Om du som företagare har ett behov av att flytta ditt företag hjälper vi gärna till. Vi har erfarenhet av alla möjliga olika typer av företagsflyttningar. Vi kan även hjälpa till att bära, transportera något, hämta något om ni har tidsbrist. Vi är öppna för alla olika typer av uppdrag. Om hjälp önskas på kvällar och helger kan vi oftast vara till hjälp även vid dessa tider.

Företagsflytt

Vi är proffs på det här med flytt

En smidig och serviceinriktad flyttfirma i Köping

Ett par av våra ledord är, serviceinriktade och flexibla, det lovar vi våra kunder!

Utbildade

Vår flyttpersonal erbjuder ett stort engagemang och de har den kunskap och den utbildning som krävs för yrket.

Försäkringar

Som seriös flyttaktör i Köping har vi de försäkringar och de tillstånd som krävs för att driva en seriös flyttverksamhet.

Rutavdrag

RUT-avdraget administrerar vi i samarbete med Skatteverket. Det betyder 50% avdrag på arbetskostnaden vid exempelvis en flytt! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder nöjd kundgaranti och ser till att du är helt nöjd till 100%.