Transport av piano

Pianoflytt

Behöver ni hjälp med att flytta ett piano, en orgel eller kanske en flygel?

Då är ni hjärtligt välkommen att kontakta oss för ett prisförslag. Vi åtar oss regelbundet olika uppdrag som kräver lite mer styrka och kraft. Om ni exempelvis har ett piano som ska flyttas en längre eller en kortare sträcka så går det bra då vi hela tiden kör även långa sträckor med våra lastbilar.

När vi arbetar försöker vi alltid att vara flexibla och tillmötesgående vilket betyder att vi hjälpa till även på udda tider och helger om det skulle vara nödvändigt – enligt önskemål.

Som seriös firma har vi naturligtvis försäkringar och yrkestrafiktillstånd samt övriga erforderliga dokument för en seriös verksamhet. Vår personal har den utbildning och den utrustning som krävs så att inga onödiga skador uppstår. Tänk på att RUT-avdraget inte gäller om pianot ska kasseras. Mer om RUT.

Exempel på några orter i vårt närområde där vi regelbundet flyttar pianon och andra tunga instrument. Västerås, Örebro, Arboga, Eskilstuna och Köping. Dock hjälper vi till betydligt längre bort än så om det skulle vara aktuellt.

Hör gärna av er om det finns någon fundering eller om en prisuppgift önskas.
Flytt & Städ Västmanland AB

RUT-avdrag 50%

Försäkrade

Yrkestrafiktillstånd