Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Trosa

Alla förekommande flyttjänster!

50% avdrag genom RUT!

Gratis prisförslag

Prisförslag
Kubikräknare

Tryggt och prisvärt

Flytthjälp i Trosa med omnejd till ett bra pris med 50% RUT. Som flyttfirma i Trosa underlättar vi hela flyttprocessen. Försäkrade och Trafiktillstånd.

Flyttbil utanför bostad

Vi har många nöjda kunder bakom oss efter lyckade flyttuppdrag. Att du som kund blir nöjd med oss är vår högsta prioritet.

Välj en trygg flyttfirma som håller vad de lovar och lämnar priser som är överkomliga, välj oss och ta dig förbi flyttkapitlet utan slit och stress.

Gratis prisförslag, fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Självklart utnyttjar vi rutavdraget så att du får en halverad arbetskostnad. Rutavdraget idag uppgår till 75000 kr / år och flytthjälp är en av de tjänster där rutavdraget kan användas.

För att göra det extra smidigt så sköter vi ansökan om rutavdrag åt dig, i samband med att du anlitar oss.

Vi vill erbjuda en bra service där vi underlättar och frigör tid i er vardag. Det är inte bara flytthjälp vi kan bistå med, utan även andra kringliggande flyttjänster.

Med flyttbilar och engagerade medarbetare kan vi hjälpa er med det mesta. Det kan vara allt ifrån bärhjälp av enstaka möbler till bortforsling av skräp eller trädgårdsskötsel.

Vi erbjuder bärhjälp i Trosa med omnejd, där objekten vi hjälper er att bära kan vara otympliga och tunga. Med rätt verktyg och lång erfarenhet av framför allt tunga lyft, kan vi hjälpa er att flytta det ni vill flytta på ett säkert vis, för att undvika skador eller andra olyckor.

Beroende på om ni har valt tilläggstjänster i form av flyttpackning eller ej så behöver det som skall transporteras och som får plats i flyttkartonger vara packat och klart när vi kommer på flyttdagen för att transportera ert bohag och övriga ägodelar.

Väljer ni att packa själva så får ni gärna låna flyttlådor av oss. Våra flyttlådor är robusta och av hög kvalitet. Ni kan också anlita oss till att flyttpacka, då säkerställer ni att era ägodelar packas på ett professionellt och tryggt sätt som i sin tur minskar risken för skador.

Vad kostar det?

Flyttfirma Trosa pris

För en prisvärd flytt är det såklart önskvärt att hitta en lokal flyttfirma för att minska transportkostnaderna. Vi arbetar i Trosa med omnejd och det är således bra sett till transportkostnaden att anlita oss.

Flyttkostnaden baseras främst på storleken på bohaget som skall flyttas, tid som behövs för att på ett säkert sätt bära bohaget till flyttbilen från den gamla bostaden och in till de nya bostaden från flyttbilen samt transportsträckan.

Vi prispressar i konkurrerande syfte men det är också värt att tänka på att kostnaden inte bör vara det enda ni väger in vid valet av en flyttfirma. Om du letar efter en flyttfirma i Trosa så rekommenderar vi att inhämta offerter från olika flyttfirmor och jämföra både priser och deras kundomdömen.

Fyll i vårt offertformulär och få ett gratis prisförslag.

Få gratis prisförslag

Transporter

Kontorsflytt

Företagstjänster

Vi hjälper företag i Trosa med omnejd med kontorsflytt och andra flytt- och transporttjänster ni kan vara i behov av.

Även om ni som företag inte kan använda rutavdraget som en privatperson för en halverad arbetskostnad så arbetar vi effektivt och professionellt vilket drar ner tiden som krävs för uppdraget vilket i sin tur minskar arbetskostnaden.

Det är viktigt för oss att vi kan möta era unika behov & krav. Därför erbjuder vi oss även att hjälpa er på kvällar och helger.

Kontakta oss om ni har något behov där vi kan lända en hjälpande och effektiv hand!

Företagsflytt

En professionell flyttfirma

Välj en erfaren & trygg flyttfirma i Trosa

Våra ledord är kvalitet och flexibilitet och det är precis vad vi utlovar er!

Utbildade

Vår personal har den utbildning som krävs för yrket plus ett stort engagemang vid våra uppdrag.

Försäkrade

Vår firma har alla de försäkringar och tillstånd som krävs för att bedriva en seriös verksamhet inom flytt & Städning.

Rutavdrag

Vi tar hand om rutavdraget åt er – 50% avdrag via Skatteverket. Klappat och klart! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi lämnar inte dig i sticket förrän du är 100% nöjd!