Tjej som städar

Städfirma Arboga

RUT-avdraget ger 50% på arbetskostnaden

Fina kundbetyg via Google

Effektiv och noggrann städpersonal

Försäkring för städning

Kvalitetsgaranti på våra städuppdrag

Begär Offert

Effektiv och smidig städning i Arboga

Låt oss hjälpa till med städningen så sparar vi in din tid. Som seriös och noggrann städfirma i Arboga kan vi hjälpa till med allt som önskas inom städning. Exempel på olika tjänster kan vara hemstädning, trappstädning, byggstädning, visningsstädning, kontorsstädning, fönsterputsning, byggstädning med mera städtjänster. Vår städpersonal trivs med att göra det fint och är noggranna vid städningen.

Vi hjälper gärna till med städningen så att det blir mer tid över till annat som är viktigt. Som flexibel städfirma i Arboga kan vi komma till dig och hjälpa till vid enstaka tillfällen eller enligt ett i förväg överenskommet städschema.

Vad kostar städning?

Olika städuppdrag kostar lite olika beroende på det som ska utföras vid städningen. Det absolut enklaste är att kontakta oss så tar vi fram en offert eller ett prisförslag på städningen. Det går då att fylla i ett av våra formulär här på hemsidan, mejla oss, chatta med oss eller ringa oss.

När det gäller städning och andra hushållsnära tjänster går det bra att använda RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med 50% och det är Skatteverket som ombesörjer detta.

Det finns inga krav på att vi måste anlitas om en offert begärs, den är naturligtvis gratis.

Vi värnar om miljön

När vi arbetar med städning tänker vi på miljön och använder godkända städmaterial och utrustning så att vi skyddar oss alla.
Värna om miljön illustration
Välkommen till en noggrann och seriös städfirma
Flytt & Städ Västmanland AB
Städfirma Arboga

Som serviceinriktad städfirma i Arboga kan vi erbjuda alla förekommande städtjänster åt företag, kommuner och alla andra som har ett behov av städning.

Exempel på det vi kan hjälpa till med kan då vara att städa ert kontor, byggstädning, trappstädning samt korridorer, bodstädning, slutstädning och så vidare.

Vi är öppna för alla typer av upplägg i Arboga som städning vid enstaka tillfällen eller mer regelbundna insatser enligt ett städschema.

Kontakta oss gärna så kan vi säkert komma fram till ett bra upplägg till ett bra pris.

Välkommen till en seriös städfirma i Arboga!

För vår städfirma är det mycket viktigt att alla våra kunder är nöjda efter fullgjort städuppdrag.

Kanske kan vi bli rekommenderade till vänner, släktingar och bekanta. Det skulle göra oss glada.

Kvalitet på städningen blir det automatiskt då vi är noggranna och ambitiösa när vi städar samtidigt som vi använder hjälpmedel och rengöringsmedel som är miljövänliga.

Om något inte skulle vara till full belåtenhet så åtgärdar vi naturligtvis det.

Som alla andra seriösa städfirmor i Arboga har vi försäkringar och andra dokument i ordning som krävs för en seriös verksamhet.

Till privatpersoner erbjuder vi alla tjänster inom städning.

Fördelen är att en privatperson kan nytta RUT-avdraget vilket ett företag inte kan.

Vi kan exempelvis hjälpa till med regelbundet hemstädning eller hemstädning vid behov, vi är flexibla.

Vid ett städschema kan vi utföra vanlig veckostädning med jämna mellanrum. Vi kan utföra storstädning och fönsterputsning några gånger per år och så vidare.

Välkommen att ta del av våra fina kundbetyg på Google vilka även syns här på vår hemsida. Ett kvitto på att vi sköter våra uppdrag.

Via Skatteverket går det att ta del av RUT-avdraget som kan användas för en mängd olika tjänster inom området hushållsnära tjänster där städning är en av dessa tjänster.

För att kunna använda avdraget krävs det att personen ifråga har en inkomst.

Det fina med avdraget är att arbetskostnaden reduceras med så mycket som 50% vilket naturligtvis är mycket förmånligt.

Maximalt avdrag som kan göras under ett år är 75000 kr per person och 150000 kr om det finns två personer som bor tillsammans i samma hushåll.

Sällan är det några problem att nyttja avdraget med det kan vara klokt att hålla lite koll om avdraget har använts i stor omfattning tidigare under året, så att det finns ytterligare avdragsmöjligheter.

RUT-avdraget framkommer tydligt i våra offerter och i våra priser.