Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Motala

Alla förekommande flyttjänster!

50% avdrag genom RUT!

Gratis prisförslag

Prisförslag
Kubikräknare

Tryggt och prisvärt

Flyttjänster i Motala från en komplett flyttfirma med lång erfarenhet från tusentals flyttuppdrag samt med många fina kundomdömen. Försäkrade!

Flyttbil utanför bostad

Vi lämnar konkurrenskraftiga priser med automatiskt rutavdrag vilket vi hanterar åt dig.

Stressa inte över flytten, speciellt du som redan är fast i ett livspussel som inte lämnar mycket utrymme åt sånt här. Med oss blir det smidigt och tryggt samt till ett bra pris.

Begär offert och få ett gratis prisförslag.

Gratis prisförslag, fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Avdraget ligger på 75000 kr / år och person. Flera myndiga personer i hushållet kan således använda ett belopp på 75000 kr multiplicerat med det antalet myndiga personer i hushållet.

Vi sköter all kontakt med Skatteverket så det är inget som du behöver fundera över. Det vi behöver för att göra ansökan är ditt personnummer. Du får sedan ett offertförslag där rutavdraget är aktivt, vilket då halverar den faktiska arbetskostnaden.

Vi erbjuder många olika tjänster inom både flytt- städ och andra kringliggande områden.

Om du vill veta mer om våra tjänster så kan du göra det via den här länken till tjänster.

Populära tjänster som ofta används vid en flytt där vi anlitas kan vara bortforsling av skräp till närmsta återvinning. Om ni flyttar inom Motala så tar vi skräpet till närmsta återvinningscentral i Motala.

Bärhjälp, tunga lyft samt långflyttar där transportsträckan absolut inte sätter några hinder för att vi skall vara behjälpliga.

När du har lämnat din gamla bostad efter dig så kvarstår ofta det kanske lite tråkiga och framför allt tidskrävande momentet, nämligen flyttstädningen.

Vi har städpersonal som älskar att flyttstäda och lämna ett skinande resultat efter sig. När du anlitar flyttstädning av oss så städar vi till ett fast pris som dessutom blir godkänt av hyresvärd eller de som skall flytta in efter er. Skulle brister uppstå i städningen så kommer vi tillbaka och åtgärdar kostnadsfritt.

Vi erbjuder även packhjälp, där vi packar ner alla era föremål i flyttkartonger på ett sätt som minimerar risken för skador.

Du som vill packa själv behöver dock ha detta klart innan vi anländer på flyttdagen, detta för att vi skall kunna hålla den utlovade tidsplanen. Om du av någon anledning vet med dig att du inte kommer att hinna packa i tid så kan du höra av dig till oss antingen för att överlåta packningen åt oss eller för att flytta fram flyttdatumet. Tänk bara på att göra detta i god tid, då vi kanske reserverar en hel arbetsdag bara åt er flytt.

Du som packar själv får gärna låna eller hyra flyttkartonger av oss. Vi kan köra ut dessa enligt önskemål.

Vad kostar det?

Flyttfirma Motala pris

Att anlita en flyttfirma som tar hand om flytten i Motala kan kosta lite olika, dels med tanke på att olika flyttfirmor lämnar olika prisförslag, men också saker såsom transportsträcka och storleken på bohaget du vill flytta påverkar såklart prisbilden.

Ta gärna in prisförslag från flera flyttfirmor i Motala eller i närliggande ort som då även verkar i Motala.

Vi rekommenderar att inte alltid basera ditt val av flyttfirma enbart på priset, det finns fler faktorer som kan vara viktigare såsom att flyttfirman är försäkrad samt att de kan uppvisa kundomdömen där deras gamla kunder visar en hög kundnöjdhet.

Kontakta oss och få ett gratis prisförslag så hoppas vi att ni känner förtroende för oss och låter oss ta hand om flytten.

Få gratis prisförslag

Transporter

Kontorsflytt

Företagstjänster

Om ditt företag skall byta kontor och behöver flytthjälp så hjälper vi gärna till. Vi anpassar oss så att uppdraget kan utföras under den tid där det fungerar bäst för ditt företag. För att minska avbrott i verksamheten kan ett sådant här uppdrag med fördel utföras kvällstid eller under en helg.

Vi bistår även med andra tjänster som ditt företag kan vara i behov av. Exempel på sådana tjänster kan vara:
* Transporter & bud av olika slag
* Bärhjälp
* Rengöring av kontoret

Kontakta oss så diskuterar vi dina behov och önskemål.

Företagsflytt

En professionell flyttfirma

Välj en erfaren & trygg flyttfirma i Motala

Våra ledord är kvalitet och flexibilitet och det är precis vad vi utlovar er!

Utbildade

Vår personal har den utbildning som krävs för yrket plus ett stort engagemang vid våra uppdrag.

Försäkrade

Vår firma har alla de försäkringar och tillstånd som krävs för att bedriva en seriös verksamhet inom flytt & Städning.

Rutavdrag

Vi tar hand om rutavdraget åt er – 50% avdrag via Skatteverket. Klappat och klart! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi lämnar inte dig i sticket förrän du är 100% nöjd!