Tjej som städar

Städfirma Hallstahammar

50% avdrag på arbetskostnaden via RUT

Bra betyg via Google

Tillmötesgående och noggrann städpersonal

Försäkrat vid all städning

Kvalitetsgaranti på städningen

Begär Offert

Städning i Hallstahammar till bra kvalitet

Vi hjälper till med städningen i Hallstahammar om det önskas och finns det kanske behov på annan ort i närområdet så hjälper till även där.

Som städfirma sparar vi in tid och energi åt våra kunder som kan användas till annat som är mer angeläget. Exempel på det vi kan hjälpa till med kan vara hemstädning, företagsstädning, veckostädning, storstädning, trappstädning med mera tjänster.

Som serviceinriktad städfirma i Hallstahammar kan vi hjälpa till på flera olika sätt. Vi kan komma och städa vid enstaka tillfällen vid behov eller så kan vi komma enligt ett uppgjort schema.

Vad kan städningen kosta?

Pris för städning varierar naturligtvis beroende på det som ska städas. Det enklaste är att kontakta oss via telefon, mejl, chatt eller offertformulär så kan vi återkomma med ett prisförslag inom kort, oftast samma dag.

Viktigt att tänka på är det går bra att använda RUT-avdraget vid städning precis som vid andra hushållsnära tjänster. Det betyder att arbetskostnaden reduceras med 50% via Skatteverket.

Kontakta oss gärna för ett gratis prisförslag så återkopplar vi.

Vi värnar om miljön

När vi arbetar med städning tänker vi på miljön och använder godkända städmaterial och utrustning så att vi skyddar oss alla.
Värna om miljön illustration
Välkommen till en noggrann och seriös städfirma
Flytt & Städ Västmanland AB
Städfirma Hallstahammar

Som städfirma i Hallstahammar kan vi erbjuda en mängd olika städtjänster åt företag, kommunen eller andra beställare som har ett städbehov.

Exempel på städning kan vara trappstädning och korridorer, kontorsstädning och annan företagsstädning, byggstädning, bodstädning med mera. Vi är öppna för alla typer av städuppdrag vid enstaka tillfällen eller mer regelbundna uppdrag.

Välkommen att kontakta oss så tar vi fram ett pris eller ett förslag.

En serviceinriktad städfirma i Hallstahammar!

Kvalitet är viktigt och vi arbetar alltid på ett sätt så att våra kunder ska bli nöjda med oss. Allt blir så mycket trevligare om alla är nöjda och glada efter det att vi är färdiga med en städning.

Har vi tur kanske vi blir rekommenderade vidare till andra i bekantskapskretsen.

När vi arbetar blir det kvalitet när vi är noggranna och serviceinriktade, det vill säga när vi gör att bra arbete. Kvalitet uppkommer också när vi använder bra hjälpmedel och bra städmaterial ute på våra jobb. Miljön är viktig!

Även om vi alltid är noggranna och ambitiösa när vi städar kan det ju hända att något missas men då åtgärdar vi det.

Då vi är en seriös städfirma har vi naturligtvis de försäkringar som krävs. Samtidigt håller vi oss till det regelverk som finns inom städsektorn så att allt går rätt till.

Alla våra städtjänster erbjuder vi till privatpersoner som kan ta del av RUT-avdraget via Skatteverket vilket betyder 50% avdrag på arbetskostnaden.

Exempel på det vi kan hjälpa till med är hemstädning, veckostädning, storstädning, fönsterputsning med mera städtjänster.

Vi hjälper till med det som önskas.

Om så önskas kan vi göra upp ett städschema där vi kanske utför veckostädning var eller varannan vecka, storstädning och fönsterputsning någon gång per år. Vi kan även komma enbart vid enstaka tillfällen när behov finns.

Varmt välkommen att ta del av våra fina betyg via Google som blir som ett kvitto på att vi sköter våra uppdrag på ett bra sätt. Dessa syns även här på vår hemsida.

RUT-avdraget känner säkert alla till idag. Detta avdrag har nu funnits i många år och kan användas av privatpersoner.

Avdraget gäller då olika hushållsnära tjänster där städning ingår.

Det betyder då att arbetskostnaden minskar med 50% tack vare avdraget. Maximalt avdrag per år och person är 75000 kr eller 150000 kr om det finns två personer som bor i samma hushåll.

För att kunna ta del av avdraget krävs det att det finns en inkomst av tjänst.

Det brukar sällan vara några problem med avdraget. Det kan dock vara bra att hålla koll om avdraget har använts tidigare under året i stor omfattning så att det finns möjlighet till mer avdrag.

När vi lämnar offerter och priser framkommer RUT-avdraget tydligt.