Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Vagnhärad

Flyttservice i toppklass.

RUT-avdrag 50% på arbetet.

Många goda recensioner.

Allt inom flytt och transport.

Prisförslag
Kubikräknare

Flyttfirma i Vagnhärad låt oss hjälpa till med flytten

Vi hjälper gärna till med din flytt eller kanske en transport i Vagnhärad eller på annan aktuell ort inom vårt land. Vår kapacitet är god och vi kan ta hand om alla möjliga olika sorters flyttuppdrag.

Som seriös flyttfirma i Vagnhärad är vi alltid noga med att kvaliteten ska vara på topp och som alla andra flyttfirmor som är seriösa har vi naturligtvis trafiktillstånd via Transportstyrelsen.

Lastning av flyttlådor på flyttbil

Tänk på att den som beställer en flytt faktiskt har en undersökningsplikt att kontrollera att det finns ett trafiktillstånd. Läs gärna mer om beställaransvaret och trafiktillståndet på Transportstyrelsens hemsida.

RUT-avdraget är ett mycket bra avdrag som reducerar arbetskostnaden med så mycket som 50% och det administrerar vi via Skatteverket. Kontakta oss gärna om det finns frågor om flytt, transport, våra priser eller något annat. Naturligtvis har vi försäkringar som täcker om det skulle hända en skada.

Gratis offert/prisförslag med fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttfirma Vagnhärad
Skolvägen 13
619 73 Vagnhärad

Vår flyttfirma i Vagnhärad erbjuder alla flyttjänster till god kvalitet och kapacitet.

Vid exempelvis en flyttning så kan vi ta hand om hela flytten eller enbart de delar av flytten som önskas hjälp med.

Några exempel på det kan vara flyttpackning, demontering av bohag, transport av något till en vän eller en släkting, bärhjälp, uppackning och så vidare.

Övrigt som vi kan hjälpa till med vid en flytt kan vara rengöringen av den gamla bostaden eller lokalen samt i ordningsställandet av den nya.

Vi hjälper till med det som önskas av oss vid en flytt i exempelvis i Vagnhärad.

De flesta idag känner säkert till RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med 50%, vid exempelvis en flytt i Vagnhärad.

Viktigt att veta är att det måste finnas en inkomst att ställa avdraget emot.

Det maximala avdraget som kan göras under ett år är 75000 kr per privatperson. Finns det två personer i samma hushåll gäller det dubbla, det vill säga 150000 kr.

Välkommen att kontakta oss vid frågor om RUT-avdraget vid exempelvis en flytt i Vagnhärad.

En anpassad flytt betyder att vi skräddarsyr flytten efter den budget eller de önskemål som finns för flytten, vilket vi egentligen alltid gör.

En variant av flytthjälp kan vara att vi kommer med vår flyttbil plus chaufför om det finns vänner och släktingar som kan hjälpa till att bära. Chauffören tar då hand om inpackningen på flyttbilen.

Vi även hjälpa till med enbart det som är tungt och besvärligt om det önskas.

Välkommen att kontakta oss så kommer vi säkerligen fram till ett optimalt upplägg till ett pris som finns inom den budget som gäller.

För oss är det viktigt med trygghet och kvalitet under flytten.

Naturligtvis har vi som alla andra seriösa flyttfirmor i området trafiktillstånd och försäkringar som täcker en eventuell skada.

Trafiktillståndet har vi via Transportstyrelsen. Anlita aldrig en flyttfirma som saknar Trafiktillstånd. Det kan faktiskt gå så illa att försäkringsbolaget vägrar att betala ut ersättning om en olycka skulle inträffa och det visar sig att trafiktillståndet saknas.

Att tillståndet finns går att undersöka på Transportstyrelsens hemsida. Där går också att läsa om beställaransvaret vilket betyder att den som beställer en flytt har ett ansvara att kontrollera att flyttfirman har trafiktillstånd.

Naturligtvis är vi alltid försiktiga när vi bär, lastar in och när vi kör vår flyttbil. Till hjälp har vi olika hjälpmedel som bubbelplast, filtar, täcken, spännband med mera.

Välkommen att kontakta oss om något skulle vara oklart eller om det finns någon annan fundering.

Flyttbil utanför bostad

Priset beror på flera olika faktorer

Flyttfirma Vagnhärad pris

Det som påverkar ett pris är naturligtvis storleken på en bostad eller en lokal, hur långt bort vi ska köra, om det finns hiss eller om det ska bäras i trappor, vilken våning och så vidare.

Om det är möjligt att beskriva uppdraget på ett bra sätt underlättar det vår prissättning. Men om det känns krångligt så hjälper vi naturligtvis till, välkommen!

Få prisförslag

Transporter

Företagsflytt i Vagnhärad

Företagstjänster

Vi hjälper naturligtvis alla som önskar hjälp med en flytt, en transport, bärhjälp eller något annat. Alla är välkomna så som företag, kommuner, organisationer, föreningar och så vidare.

Som flyttfirma är vi flexibla och kan ställa upp även utanför ordinarie arbetstid om det skulle krävas för att utföra ett uppdrag. Vi är öppna för korta insatser men naturligtvis även långa samarbeten, välkommen!

Företagsflytt

Vi är proffs på det här med flytt

En smidig och serviceinriktad flyttfirma i Vagnhärad

Ett par av våra ledord är, serviceinriktade och flexibla, det lovar vi våra kunder!

Utbildade

Vår flyttpersonal erbjuder ett stort engagemang och de har den kunskap och den utbildning som krävs för yrket.

Försäkringar

Som seriös flyttfirma i Vagnhärad har vi de försäkringar och de tillstånd som krävs för att driva en seriös flyttverksamhet.

Rutavdrag

RUT-avdraget administrerar vi i samarbete med Skatteverket. Det betyder 50% avdrag på arbetskostnaden vid exempelvis en flytt! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder nöjd kundgaranti och ser till att du är helt nöjd till 100%.