Transporter

Transportföretag

Välkommen att kontakta oss om det finns behov av olika former av transporter!

Vårt transportföretag kan transportera det mesta från olika budkörningar med lätta paket till större godstransporter. Vi är inte främmande för att köra längre sträckor inom vårt land eller utomlands. Våra transporttjänster riktar sig till företag, kommuner och andra offentliga uppdragsgivare samt privatpersoner. Läs om RUT som gäller privatpersoner och vissa tjänster.

I vår verksamhet är vi flexibla och vi försöker alltid att anpassa oss efter våra kunders önskemål. Finns det behov av att transportera något på kvällar, helger eller till och med röda dagar ställer vi upp efter bästa förmåga.

Naturligtvis har vi yrkestrafiktillstånd, försäkringar samt andra nödvändiga dokument för att kunna bedriva en seriös verksamhet inom transport. Vår personal har den utbildning som krävs för yrket samtidigt som alla är hjälpsamma och serviceinriktade.

Här följer några exempel på orter där vi regelbundet transporterar både det ena och det andra. Transportföretag Västerås, Kolsva, Köping, Eskilstuna och Örebro. Vi hjälper så klart även till på alla orter däremellan och längre bort än så.

Välkommen att kontakta vårt transportföretag för en diskussion.

Hög service

Försäkrade

Yrkestrafiktillstånd