Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Uppsala

Alla förekommande flyttjänster!

50% avdrag genom RUT!

Gratis prisförslag

Prisförslag
Kubikräknare

Tryggt och prisvärt

Flyttentusiasterna i Uppsala. Med vår flyttfirma i Uppsala blir flytten problemfri till ett bra pris med trygghet hela vägen.

50% RUT-avdrag på arbetskostnaden, vilket betyder mycket för totalpriset för din flytt.

Flyttbilar

Luta dig tillbaka och låt ett prisvärt flyttproffs ta hand om detta tunga moment. Genom åren har vi utfört många flyttar i Uppsala med omnejd och med många nöjda kunder med olika behov bakom oss vet vi att vi kan hjälpa dig också. Att du blir nöjd med vår insats är det absolut viktigaste för oss.

Kontakta oss och få ett gratis prisförslag med fast pris, utan några dolda avgifter.

Gratis prisförslag, fasta flyttpriser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Rutavdraget, som är ett statligt avdrag gör det möjligt för oss att dra av 50% av arbetskostnaden ut mot privatpersoner.

Det är ett riktigt bra avdrag som gör det mer än förmånligt att anlita någon som tar hand om din flytt i Uppsala. Detta tunga moment som kostar både tid och kraft och inte sällan slutar i ren frustration.

Förutom flytthjälp erbjuder vi i Uppsala samtliga av de delmoment som kan uppstå vid en flytt. Det kan till exempel handla om att köra bort skräp eller möbler till återvinningsstation, packhjälp, montering & demontering, magasinering och många andra tjänster.

Hör med oss om du har något utöver flytthjälpen du behöver hjälp med.

Vi står redo att hjälpa dig i Uppsala med utbildad och uthållig flyttpersonal samt flyttbilar.

Genom att använda oss till flytthjälpen i Uppsala så får ditt bohag ett heltäckande skydd under hela resans gång. Det betyder att om vi eller någon annan är orsaken till skador som uppstått i samband med flytten så lämnar vi garanti på att du får kompensation till 100% av värdet.

Dina prylar är viktiga för dig, vilket gör det viktigt för oss att hantera bohaget under flytten på ett sätt som minimerar risken för skador. Ibland kan det dock inträffa en oförutsedd olycka som kanske inte går att förutse och förhindra, vid till exempel en trafikolycka. Vet då att vi håller vårt löfte när det kommer till att kompensera om någon skada uppstått.

Vår flyttverksamhet är försäkrade via Trygg Hansa.

Behov av att förvara möbler eller andra föremål en period?

Vi kan hjälpa dig med magasinering i Uppsala. Med hjälp av våra samarbetspartners kan vi erbjuda säkra förrådsutrymmen som håller god miljö så att dina föremål inte tar skada.

Vi tar hand om transporten både till och från förrådsutrymmet.

Flyttbil utanför bostad

Vad kostar det?

Flyttfirma Uppsala pris

Är det inte dyrt att anlita en flyttfirma i Uppsala? Nej, det behöver faktiskt inte vara så dyrt, bland annat med hjälp av rutavdraget som halverar arbetskostnaden, men också för att vi håller konkurrenskraftiga flyttpriser.

Kostnaden för flytthjälpen varierar såklart beroende på omfattningen. Normalt sett lämnar vi ett fast prisförslag baserat på den information du lämnar via vårt formulär för flyttoffert. Vi tar då in faktorer såsom resesträcka, boyta, om det finns hiss eller om vi behöver bära upp och ner för trappor och så vidare.

Det går fort att få ett pris från oss, kontakta oss så återkommer vi inom 24 timmar, dock oftast redan samma dag.

Få prisförslag

Transporter

Kontorsflytt

Företagstjänster

Om du som företagare ska byta lokal och behöver flytthjälp, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper gladeligen dig som företagare i Uppsala med omnejd. Med duktig personal och flyttbilar i olika storlekar kan vi hjälpa dig med nästan vad som helst som kräver flytt och transport.

När det gäller exempelvis en kontorsflytt kan vi även vara behjälpliga utanför ordinarie arbetstider, allt för att din verksamhet ska få så få avbrott som möjligt och rulla på utan större förhinder.

Varmt välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp i Uppsala med omnejd.

Företagsflytt

En professionell flyttfirma

Välj en erfaren & trygg flyttfirma i Uppsala

Våra ledord är kvalitet och flexibilitet och det är precis vad vi utlovar er!

Utbildade

Vår flyttpersonal har den utbildning som krävs för yrket plus ett stort engagemang vid våra uppdrag.

Försäkrade

Vår firma har alla de försäkringar och tillstånd som krävs för att bedriva en seriös verksamhet inom flytt & städning i Uppsala.

Rutavdrag

Vi tar hand om rutavdraget åt er – 50% avdrag via Skatteverket. Klappat och klart! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi lämnar inte dig i sticket förrän du är 100% nöjd!